-
-
Re: sieci komórkowe, ceny, abonament
Foxy Lady > 08-07-2013, 1:02
Mam telefon w Plusie na kartę, umowa kończy mi się we wrześniu 2014 albo 2015 (nie pamiętam już nawet), a wyjeżdżam teraz w sierpniu na rok i prawdę mówiąc nie zamierzam wrócić. Telefon muszę co miesiąc doładowywać i nie sądzę, abym w Danii dostała doładowanie z Plusa.... Moja mama mówi, że będzie mi sama doładowywać tu w Polsce, no ale ja nie wiem, czy może jest jakieś inne rozwiązanie? Kurczę, zmiana numeru to byłaby jakaś masakra, ale chyba będę musiała to zrobić. Ktoś z Was był w takiej sytuacji? -
Kasiek112 > 15-07-2013, 0:26
Mi umowa kończy się co prawda we wrześniu tego roku, ale numer i tak zamierzam zatrzymać. Póki co jestem na 14 miesięcy w UK. Skoro mama Ci będzie doładowywać to chyba nie tak źle. Kup najtańszy telefon taki tylko na esy i dzwonienie. A w obecny wsadź nową kartę sim. Ja mam dwa telefony teraz. Jeden w O2 i drugi Polski numer. Aczkolwiek może kupię sobie nowy telefon100 funtów tygodniowo to całkiem całkiem na wydatki. -
kingulath > 01-02-2014, 18:17
Hej, czy mógłby ktoś mi pomóc. Jestem w UK i studiuję. Mam polski numer i angielski. Jestem w giffgaff. 10 funtów miesięcznie płacę. Ale to dla mnie za dużo - nie korzystam dużo z telefonu i chciałabym znaleźć sieć, gdzie miesięcznie mogłabym płacić tylko 5 funtów za doładowanie. Macie jakieś pomysły? -
harc > 02-02-2014, 4:39
ja mam giffgaff i doladowuje co 3 miesiace 10 funtow. tez nie zuzywam calosci ale po 3 m. bez ladowania blokuja konto i trzeba doladowac -
kingulath > 02-02-2014, 20:10
Hej, dzięki za odpowiedź. Działa Ci internet? Bo mi nie działa internet, a powinien. W Irlandii miałam vodafone i działał mi internet, a w giffgaffie nie działa. Też masz problem z internetem?