• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

Emm > 13-04-2005, 10:29

Marta, w czarnych wlosach ty przynajmniej dobrze wygladasz Ja bym wygladala tragicznie.Mialam juz chyba wszystkie kolory na glowie(wsciekle rudy tez), ale z najciemniejszych mialam czekolade.Wtedy tez mialam grzywke.O dziwo, bardzo sie facetom te wlosy podobaly.Ja dlugo nie wyrobilam w takich i po chyba 2 miesiacach wrocilam do mojego ukochanego blondu.Jak tylko podlecze gebe, to w przyszlym tygodniu lece do fryza na podciecie i balejaz ( a podobno balejaz niemodny tego lata, ale mam to gdzies).

A wczoraj powiedzialam tacie, zeby mi kupil platki owsiane na maseczke ( takie wiecie, co to sie zalewa i sie kleja strasznie), a ten mi kupil otreby pszenne-2 paczki.I co ja mam teraz z tym zrobic?

Zabieram sie za prace! Majowka sie zbliza wielkimi krokami, a ja chce wtedy sie wylegiwac nad jeziorkiem a nie prace pisac!

martamaua > 13-04-2005, 10:36

Hahaha dlatego ja mojego ojca nigdy po nic nie wyslalam Sama lubie chodzic,bo przynajmniej kupie co chce Mojemu Minkowi sie podobaja czarne baaardzo,ale mi sie znudzily.A jakie beda teraz modne?Ja chce jeszcze troche przy blondzie zostac.I fryzjer tez mi sie marzy,ale nie w Danii cholera :? A na odcienie czerwieni sie nie zdecyduje przenigdy.Ostatnio mi sie pomyslalo nad tym,ale szybko te mysli przepedzilam.Chce byc 100% blondynka,bl teraz mam pasemka i jak widze cos czarnego to mnie szlag trafia,ze jeszcze sie tego nie pozbylam.Jak pojde do fryzjera a on mi powie,ze niemozliwe-bo tak slyszalam-to mu nawrzucam tak,ze sie od razu mozliwe zrobi...Jakos ludzie maja...co sami sobie robia?!

Napisz jak sie robi ten peeling z kawy i na co ta maseczka.Powinnysmy zrobic taki kosmetologiczny temat!!!Kazdy by sie wymienial poradami co na co dobre itd...Mysle,ze macie w glowach mase pomyslow,a nawet mozna przepisac z gazety

Emm > 13-04-2005, 10:44

peeling z kawy-bierze sie dwie lyzki kawy mielonej (jakiejs najtanszej) , zalewa wrzatkiem kawe ( ale tak, zeby woda tylko zalala te kawe, nie wiecej), potem czeka chwile, ja odciskam nadmiar wody przez recznik papierowy, a potem miesza sie te fusy z jakims zelem pod prysznic i szoruje sie udziska i tylek pod prysznicem Jest swietny, bardzo , bardzo wygladza skore.Zaden inny kupny peeling nie dal mi takiego efektu.

Platki owsiane to stary sposob naszych babc, podobno rewelacyjny.Dziala oczyszczajaco.Zamierzam sprobowac, bo wyczytalam na forum uroda (haha), ze dziala cuda.No to zobaczymy.

martamaua > 13-04-2005, 10:47

No tak..platki przyspieszaje przemiane materii Mi kolezanka zrobila taka papke z cynamonem,cukrem,mlekiem.Dobre mmmm.Ta kawa taka zwykla,no pomielona.Male te grudki.Ale sprobuje dzisiaj A cale cialko mozna?

wredna_femina > 13-04-2005, 10:50

...

Emm > 13-04-2005, 10:55

wlasnie ida do was dziewczyny moje najbardziej aktualne zdjecia.Wysylam i autentycznie spadam!!!! Bo to forum niebiezpiecznie wciaga...A ja musze pisac, pisac, pisac....

Ech, zycie jest ciezkie.

Mozna cale cialo ( tylko twarzy nie bierz, bo nie wiadomo, jak moze zareagowac).

Platki na twarz sie kladzie.Zalewa tez woda, czeka az pusci klej a potem hop na buzie.Trzyma sie 20 minut, nie wiecej, bo moze podraznic.Podobno bardzo oczyszczaja skore.

martamaua > 13-04-2005, 10:58

Uuuuuuuuu zobaczymy :twisted:

Pati > 13-04-2005, 11:02

ja to jestem len i mi sie nie chce za duzo paprania

oliwka911gt > 13-04-2005, 13:26

aga, zdjecia suupcio. laseczka z ciebie i tyle tyle ze one z lazienki chyba a nie z przed kompa :? na tych foteczkach podobna jestes do mojeje kumpeli, co teraz w irlandi siedzi.

martamaua > 13-04-2005, 13:58

bez kitu z lazienki
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia