-
-
Re: Lipiec- USA
rafcioo28 > 14-04-2012, 17:15
witam,,
dzisiaj jest juz 3 tydzien od kiedy mam otworzony room i zupełna cisza, wgl nie wiem co mam robic, juz trace nadzieje.
Znacie moze jakies strony zeby sammu szukac host family a nie czekac az oni mnie znajda.
Prosze o pomoc !!!!! -
Efka87 > 14-04-2012, 17:19
moja rada brzmi: cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość!
I głowa do góry! -
blonde > 14-04-2012, 17:25
Ja znam tylko 'au pair world' ale nie korzystałam, więc się nie wypowiem jakoś więcej na ten temat. Ale może dobrym pomysłem byłoby napisanie do agencji? Może coś Ci podpowiedzą - może jakieś drobne zmiany w aplikacji albo coś...
A tak generalnie, to polecam uzbroić się w cierpliwość i postarać się byc cały czas czymś zajętym. Sprawdzanie co 5 minut poczty nic nie da - wiem, bo tez tak mamA te match'e zawsze przychodzą wtedy, kiedy najmniej się spodziewasz, jakieś takie prawo wszechświata -
Piotr > 14-04-2012, 18:24
[quote name="rafcioo28"]witam,,
dzisiaj jest juz 3 tydzien od kiedy mam otworzony room i zupełna cisza, wgl nie wiem co mam robic, juz trace nadzieje.
Znacie moze jakies strony zeby sammu szukac host family a nie czekac az oni mnie znajda.
Prosze o pomoc !!!!![/quote]
Male au-pair nie maja latwo,ale damy rade.Ja mialem 3 matche z tego dwa takie ze rodzina weszla i wyszla z roomu a mam room 5 tygodni.Dodalem nowy film trzy dni temu i kolejne anglojezycznne referencje z babysittingu nic wiecje nie moge zrobic tylko czekac.
Przy ostatniej rodzinie IE interweniowalo i dzwonilo do rodziny ze jestem zainteresowny nimi,ale to wyjatkowa sytujacja bo rodzina z autystycznym dzieckiem.Mam doswiadczenie z takimi dziecmi i bylo by to bardzo dobre doswiadczenie,ale nie napisali.Czekam na czwarty match,ale normalny match taki gdzie rodzina napisze do mnie. -
rafcioo28 > 14-04-2012, 18:33
no jakos bede cierpliwie czekał i masz racje blondee ze sprawdzanie poczty nic nie da, bo juz chyba sie od tego uzalezniłem, poczte ne telefonie sprawdzam chyba co 30 minut, co jest bez senscu bo jak u nas jest południe to u nich noc wiec chyba sobie wtedy au pair nie szukaj, no trudno czekam.
dzisiaj sie odprężę bo ide na 8-nastke, takze chyba ostatnia impreza przed matura.
dziekuje i pozdrawiam, miłego sobotniego wieczoru -
Cukrova > 14-04-2012, 18:38
Ale może dopracuj swój filmik ??Myślales o tym ja dałabym spokojniesza piosenkę A nie funky town co prawda jest fajna, ale bardziej sie wsłuchuje w nia niz w to co mowisz i jedyne co zapamietałam, to to że mieszkasz 100 km od Rzeszowa, ale pewnie dlatego ze mam rodzine w tych okolicach
No chyba, że to nie Ty -
rafcioo28 > 14-04-2012, 18:43
haha widze ze juz wiesz kim jestem, jak wygladam i tak dalej, wiesz co teraz nie mam na to czasu... kurcze w sumie nie wiem czy mam czas na jkiekolwiek zmiany w filmiku bo ucze sie ostro do matury, ale cos postaram sie z tym zrobic za niedługo.
Ps. zapraszam na Podkarpacie -
rafcioo28 > 14-04-2012, 18:44
jeszcze jedno, cukrova a jaka piosenke proponujesz? -
Cukrova > 14-04-2012, 18:49
No wiem. Czasem z ciekawosci zagladam na strone au pair care
Ja dałam piosenke z jednej z moim ulubionych bajek tj "Cars" Brad Paisley - Find YourselfA co moge Tobie polecić hmm nie wiem Jest tyle wspaniałych piosenek. Ja decyzje o mojej podjełam 5 minut przed snem, jakos sama wpadła mi do głowy i została w filmku. Myśle, że miała duzo wplyw na słowa pani z Proworku, ktora stweidziła, że mój glos jest strasznie uspokajajacy, ale ja mysle ze to piosenka wprawiła ja w taki nastrój -
rafcioo28 > 14-04-2012, 18:51
pochwalisz sie filmikiem
?