• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Lipiec- USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Lipiec- USA

• Wątek zamknięty
  • Lipiec- USA
  • Re: Lipiec- USA

rafcioo28 > 14-04-2012, 17:15

witam,,

dzisiaj jest juz 3 tydzien od kiedy mam otworzony room i zupełna cisza, wgl nie wiem co mam robic, juz trace nadzieje.

Znacie moze jakies strony zeby sammu szukac host family a nie czekac az oni mnie znajda.

Prosze o pomoc !!!!!

Efka87 > 14-04-2012, 17:19

moja rada brzmi: cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość!

I głowa do góry!

blonde > 14-04-2012, 17:25

Ja znam tylko 'au pair world' ale nie korzystałam, więc się nie wypowiem jakoś więcej na ten temat. Ale może dobrym pomysłem byłoby napisanie do agencji? Może coś Ci podpowiedzą - może jakieś drobne zmiany w aplikacji albo coś...

A tak generalnie, to polecam uzbroić się w cierpliwość i postarać się byc cały czas czymś zajętym. Sprawdzanie co 5 minut poczty nic nie da - wiem, bo tez tak mam A te match'e zawsze przychodzą wtedy, kiedy najmniej się spodziewasz, jakieś takie prawo wszechświata

Piotr > 14-04-2012, 18:24

[quote name="rafcioo28"]witam,,

dzisiaj jest juz 3 tydzien od kiedy mam otworzony room i zupełna cisza, wgl nie wiem co mam robic, juz trace nadzieje.

Znacie moze jakies strony zeby sammu szukac host family a nie czekac az oni mnie znajda.

Prosze o pomoc !!!!! [/quote]

Male au-pair nie maja latwo,ale damy rade.Ja mialem 3 matche z tego dwa takie ze rodzina weszla i wyszla z roomu a mam room 5 tygodni.Dodalem nowy film trzy dni temu i kolejne anglojezycznne referencje z babysittingu nic wiecje nie moge zrobic tylko czekac.

Przy ostatniej rodzinie IE interweniowalo i dzwonilo do rodziny ze jestem zainteresowny nimi,ale to wyjatkowa sytujacja bo rodzina z autystycznym dzieckiem.Mam doswiadczenie z takimi dziecmi i bylo by to bardzo dobre doswiadczenie,ale nie napisali.Czekam na czwarty match,ale normalny match taki gdzie rodzina napisze do mnie.

rafcioo28 > 14-04-2012, 18:33

no jakos bede cierpliwie czekał i masz racje blondee ze sprawdzanie poczty nic nie da, bo juz chyba sie od tego uzalezniłem, poczte ne telefonie sprawdzam chyba co 30 minut, co jest bez senscu bo jak u nas jest południe to u nich noc wiec chyba sobie wtedy au pair nie szukaj, no trudno czekam.

dzisiaj sie odprężę bo ide na 8-nastke, takze chyba ostatnia impreza przed matura.

dziekuje i pozdrawiam, miłego sobotniego wieczoru

Cukrova > 14-04-2012, 18:38

Ale może dopracuj swój filmik ?? Myślales o tym ja dałabym spokojniesza piosenkę A nie funky town co prawda jest fajna, ale bardziej sie wsłuchuje w nia niz w to co mowisz i jedyne co zapamietałam, to to że mieszkasz 100 km od Rzeszowa, ale pewnie dlatego ze mam rodzine w tych okolicach

No chyba, że to nie Ty

rafcioo28 > 14-04-2012, 18:43

haha widze ze juz wiesz kim jestem, jak wygladam i tak dalej, wiesz co teraz nie mam na to czasu... kurcze w sumie nie wiem czy mam czas na jkiekolwiek zmiany w filmiku bo ucze sie ostro do matury, ale cos postaram sie z tym zrobic za niedługo.

Ps. zapraszam na Podkarpacie

rafcioo28 > 14-04-2012, 18:44

jeszcze jedno, cukrova a jaka piosenke proponujesz?

Cukrova > 14-04-2012, 18:49

No wiem. Czasem z ciekawosci zagladam na strone au pair care

Ja dałam piosenke z jednej z moim ulubionych bajek tj "Cars" Brad Paisley - Find Yourself A co moge Tobie polecić hmm nie wiem Jest tyle wspaniałych piosenek. Ja decyzje o mojej podjełam 5 minut przed snem, jakos sama wpadła mi do głowy i została w filmku. Myśle, że miała duzo wplyw na słowa pani z Proworku, ktora stweidziła, że mój glos jest strasznie uspokajajacy, ale ja mysle ze to piosenka wprawiła ja w taki nastrój

rafcioo28 > 14-04-2012, 18:51

pochwalisz sie filmikiem

?

• Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia