• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

oliwka911gt > 24-06-2005, 17:34

ostatnio czarnych japonek naszukalam sie jak glupia, kiedys mialam jedne upatrzone - poszlam do sklepu i pytam sie czy sa czarne (zostaly sie tylko czerwone i brazowe, do niczego mi nie pasuja) a pan do mnie:

kolekcje zamawiamy pol roku wczesneij i ciezko nam okreslic jak sie beda sprzedawac - japonki kosztowaly 50zl na florianskiej w kra, w hurcie dali za nie max 30. nikt w sezonie nie kupi mega wypasionych czarnych japonek za 50 zl :roll:

w koncu kupilam w inlbue, powiedzmy takie jak chcialam, chociaz bab chciala mi wcisnac z brokatem cekinami i bog wie z cym jeszcze do bojowek :roll:

Gość > 24-06-2005, 20:38

jeeeeeezusie w londynie sie zaczely przeceny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laaaaaaaaa............ dzisiaj zakupilam bluzeczke fcuk za 17 funciakow z 50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jezus maria chyba mnie jutro z top shopa nie wyciagna........................ a buty i torebki beda szly pod lupe- ostatnio mam manie na nie. takie pantofelki nie wiem czy kojarzycie o czym mowie- mam 3 pary juz i jedne wlasnie z cekinami takie ala bollywood- wygodniutkie misie. matko juz sie nie moge doczekac jutra..........................

Yoanna > 24-06-2005, 20:50

tak, sobota dniem shoppingu hehehe

martamaua > 24-06-2005, 23:02

A ja to odloze i kupie sobie lachy w PL,albo tutaj cos drozszego.I planuje sprzety jakies no i braki z butami i torebkami pouzupelniac.I jakiegos plaszczyka i sweterka.No i stroj kapielowy,bo ciepluchno w koncu.Ogolnie z zakupami to mam wielki metlik w glowie,bo planuje co innego a kupuje co mi sie piekniejszego w oczy rzuci.Cropp nic nie mow!!!!!!Tez jak weszlam to wyjsc nie moglam,bluzki 29zl no nie mogee Na szpile poluje,bo jakas sportowo dziadowa sie robie I zakiet,eh mowilam,ze mam bajzel w glowie co roz cos nowego sie przypomni 8)

MONIKA > 25-06-2005, 5:34

Ja kocham marynareczki. Mam tu sobie trzy, brazowa sztruksowa, zolta letnia i dzinsowa, to niedawna zdobycz.

I japonki kocham tez. I tiszerty, nio mam swira na punkcie fajnych, ale jak np w PL poszlam na low takowego dla Sue, nic nie moglam znalezc. Nie dosc ze drogie cholerstwa to i brzydajskie. Nie to co tu. :lol:

Matko, ja kocham zakupy. 8)

oliwka911gt > 25-06-2005, 10:48

w kra otworzyli nowego croppa w rynku tam jest przejrzyscidi dopiero tam zobaczylam ze maja fajnoutkie ciuchy :wink: cropp w plazie i galerii jest dupiaty, nawalili cicuhow do cholery i troche na wieszakach, nic nie widac, ciemno i wogule jest blee,

Gość > 25-06-2005, 14:27

[quote name="martamaua"]Na szpile poluje,bo jakas sportowo dziadowa sie robie [/quote]

Marta, skandynawska, skandynawska, nie sportowo dziadowa Nie martw sie, mam to samo :lol:

MONIKA > 15-08-2005, 5:32

Odswiezam nasz topowy topic. :lol:

leneczka > 15-08-2005, 8:53

no to jak odswierzasz to jedzesz co ostatnio kupilas :lol:

nawet fajnie sie to czyta

oliwka911gt > 15-08-2005, 16:39

pol adidasa i cropa :lol: :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia