-
-
Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
kamildzianka > 21-10-2005, 21:34
Fakt, amerykanscy chlopcy to lenie, smieciarze, brudasy. Juz nie bede wam obrzydzac dnia, opisujac, jak wyglada dom mojego faceta, ktory wynajmuje razem z piecioma innymi studentami. Jest strasznie, po prostu strasznie, nie uwierzylybyscie. Ale moj facet zachwycil mnie naturalnoscia, tym, ze czuje sie przy nim bardzo swobodnie, ma wiele, wiele zainteresowan, czego brakuje polskim chlopcom. Zauwazylam jedna rzecz: ze Polacy tylko marudza, ze praca nie-taka, ze zona nie daje, ze jedzenie i woda droga, ze polityka do dupy. A tutaj sie pomija te problemy, zyje sie dalej i stara sie uprzyjemniac zycie innym. Nigdy nie uslyszalam z ust Amerykanina, zeby na cos narzekal, marudzil. Wiec tym mnie zauroczyl. Po prostu sie z nim dobrze czuje, nie musze sluchac o tych wszystkich smutnych problemach, o ktorych slyszalabym od Polaka. A tak to jestem szczesliwa, mimo, ze Amerykanie do duzi chlopcy, prania nie za bardzo umieja nastawic, gary leza w zlewie po 2 tygodnie, tylko zabawa, panienki, imprezki. Amerykanie sa po prostu rozbrajajacy. -
Yoanna > 21-10-2005, 21:49
hmm.. moze i rozbrajajacy ale ja bym z amerykanem chyba nie wytrzymala :? i takie mam male pytanko: faceci z jakich panstw wedlug was sa najfajniejsi?bo o amerykanach juz mamy troche opinii hehe o murzynach tez.. so, lecimy dalej :wink: -
(-:MARZENA:-) > 21-10-2005, 21:59
mam wstret do wlochow- potworny i lekki dystans do hindusow, slabosc do australijczykow i anglikow :-) -
martamaua > 21-10-2005, 22:00
Wszyscy z zachodu to beda raczej lenie i brudasy,Polacy narzekajacy wiec hmm moze jakis Japonczyk?Ale oni z kolei malo sexu i pracoholizm Hehe nie dogodzisz
Z co myslicie o Czechach badz Slowakach?
Bo Rosjanin to dwie skrajnosci albo by sie dla ciebie w ogien rzucil albo ciebie w niego hehe
Nie spotkalam w sumie zadnego tak na dluzej zeby podyskutowac wiec moze ktos ma wyrobione zdanie o tych narodowosciach.Czekam na opinie
Niemcy sie wydaja konkretniejsi,ale to tez lenie... -
Yoanna > 21-10-2005, 22:09
niemca jakos nie chce hehehe anglicy sa fajni, zawsze slyszalam taka opinie ze sa brzydcy i w ogole, ale pojechalam i sie przekonalam ze to nie jest prawda, angole sa sweet :wink: i ku mojemu zdziwieniu japonczycy (albo chinczycy bo nie rozrozniam) zaczeli mi sie podobac heeh tego to sie nie spodziewalam :wink: -
Caroline > 22-10-2005, 9:53
No co ja moge napisac innego jak nie to,ze stawiam na holendrow :lol:
Lojalni, lojalni i jeszcze raz lojalni, i to nie tylko moja opinia. Raczej nie maja problemow z wlaczeniem pralki, czy ugotowaniem obiadu (ugotowaniem, nie odgrzaniem w mikrofali :wink: ) tylko, gdyby tak nie nawijali o kasie caly czas (wiecznie malo) to byloby cudo....
Wszelacy azjaci mnie nie kreca, bo dla mnie za mali (albo ja dla nich za duza 8) ), czarnoskorzy.... jammi , tylko nie wiem jak sie w codziennym zyciu sprawdzaja. A i muzulmanom dziekuje, jak kocha to swiata poza Toba nie widzi ale za to jest sie na smyczy, bardzo krociutkiej smyczy.... -
Gość > 22-10-2005, 10:52
Marta, Czesi zajebis.i!!!!uwielbiam :twisted:
do Australijczykow tez mam slabosc, Holendrzy sa bardzo mili, a Polacy fakt - narzekaja, wlasnie to co gadam mojej mamie ciagle, nie chce mieszkac w Polsce bo mam dosc narzekania!
a co do faceta Amerykanina, o nie! ale to juz powiedzialam. jeszcze z tym syfem to w ogole... co teraz nie denerwuje bedzie NA PEWNO denerwowac w przyszlosci, a to czlowiek z kims jest zwykle jak mysli o czyms powaznym nie tak po prostu a pobawmy sie, a na powaznie to moj facet niech sie za pranie lepiej wezmie :!: -
Czarna_ski > 22-10-2005, 18:52
Caroline, a holendrzy przypadkiem nie kroluja na liscie rozwodow? Kiedys jeden z nich sie wypowiadal ze ma 25 lat i 3 rozwody za soba... Bo u nich to tak jak zwykle zerwanie zwiazku... to prawda? -
Caroline > 22-10-2005, 19:24
Statystyk nie znam ale ja bym nie generalizowala, mam tu sporo znajomych a tylko jeden z nich jest rozwodnikiem. Nie wiem, moze ja poprostu wsrod monogamicznych ludzi sie obracam :wink: -
kamildzianka > 22-10-2005, 22:39
Ja akurat sie tutaj obracam wsrod Tajlandczykow i powiem wam, ze narody azjatyckie sa w porzadku. Wielu z nich, niestety, jest gejami (bo w ich krajach rodzinnych homoseksualizm jest zabroniony, wiec wyjezdzaja np. do USA i sa soba), sami Azjaci mowia o sobie, ze ja skapi i chytrzy. I wszyscy mowia (sami o sobie), ze Talandczycy sa egoistami w lozku. Ja tego nie zauwazylam, ale jak dla mnie, to Azjaci sa bardzo sexy i tacy egzotyczni... :> A poza tym to obracam sie jedynie w swiecie Amerykanow, ktorzy smieca, ale juz o tym pisalam.
Za Niemcami nie przepadam, zawsze sie zachowuja, jak krolowie swiata. Czesi slodcy, Hindusi bardzo zadbani, pachnacy, ale wiem, ze w domu maja burdel. Ale ogolnie Hindusi mili sa, tylko wiem, ze wyzyskuja swoje cleaning ladys. A Turcy to wprost uwielbiaja Polki, gdzies juz byl ten temat wczesniej. Tylko powiedz, ze z Polski, to juz cie kocha i do lozka sie pcha... Swinie!
No wiec tak to wyglada tutaj, gdzie mieszkam.