-
-
Re: Au Pair 2013!
Lilianna1 > 25-03-2012, 23:11
Hej dziewczyny! Widzę że większość z was jak ja ma nadzieje zdać maturę z matematyki miejmy nadzieje na 30 %
Powinnam się najpierw przedstawić ad więc jestem Lidziarocznik 94 !! I moim największym marzeniem albo raczej planem jest po maturze wyjechać do USA , nie obraziłabym się gdyby to było San Diego albo Nowy York ale tak ogólnie mi to obojętne gdzie byle do USA
Najgorsze jest to że odkąd zaczęłam czytać o au pair to już o niczym innym nie myślę (włącznie z nauką xd) tylko ciągle mówię mamie jadę do Ameryki albo śpiewam że będę w San Diego , oczywiście wszyscy żartują sobie ze mnie ale myślę że akceptują mój wyjazd chociaż mama najchętniej przywiązałaby mnie do domu i chciała abym nigdzie nigdy nie wyjeżdżała
W kwietniu zapisuje się na prawo jazdy! Strasznie się boję , prawdopodobnie na pierwszym zakręcie kogoś potrącę albo obije samochód także lepiej zacząć uważać na drogach Wrocławia , Lidka szaleje! -
mamecia > 25-03-2012, 23:39
No to właśnie ja należałam do tych "humanów"liczyłam tylko naa te 30%. Więcej do szczęścia mi nie było potrzebne, obiecałam sobie że po szkole średniej za żadne skarby nie pójdę na studia gdzie choć trochę się znajdzie matematyki No ale teraz jestem szczęśliwą studentką zarządzania i muszę się ścierać z matematykami, rachunkowościami, statystykami, które pewnie będą mnie prześladować do samego końca -
paulaw > 26-03-2012, 0:04
I ty nie jednaMoja ciocia raz omal nie oblała przez matemtykę, a później studiowała coś związanego z matematyką, rachunkowością itd, a teraz prowadzi własne analizy finansowe, czy coś w tym stylu.
Ja akurat nie obawiam się matury pod żadnych względem, chociaż jestem "humanem" i nienawidzę matematyki, jak chyba każdy z nas. Chcę zdać, jak najlepiej, a później wyjechać i nie martwić się o studia. Skoro jest taka możliwość to zdam niemiecki pisany na podstawie z dodatkowych, chociaż niemieckiego prawie nic nie umiem po 5 latach i pojadę w świat
@Lilianna1 - Dlaczego San Diego? Pytam tak z ciekawości, bo każda tutaj LA, NY, SF, Miami i tak dalej(Chociaż dla mnie każdy stan w którym ciepło utrzymuje się dłużej niż w Polsce, jest stanem, którego nigdy nie odwiedzę, dlatego wybór jest prosty - wschód). -
angelaa > 26-03-2012, 2:06
[quote name="paulaw"](Chociaż dla mnie każdy stan w którym ciepło utrzymuje się dłużej niż w Polsce, jest stanem, którego nigdy nie odwiedzę, dlatego wybór jest prosty - wschód).[/quote]
hahah też doszłam do takiego wniosku, gdybym trafiła do Cali, to po tygodniu musiałabym mieć rematch, bo długo w tym gorącu to bym nie wytrzymała.. -
paulaw > 26-03-2012, 12:26
[quote name="angelaa"]
[quote name="paulaw"](Chociaż dla mnie każdy stan w którym ciepło utrzymuje się dłużej niż w Polsce, jest stanem, którego nigdy nie odwiedzę, dlatego wybór jest prosty - wschód).[/quote]
hahah też doszłam do takiego wniosku, gdybym trafiła do Cali, to po tygodniu musiałabym mieć rematch, bo długo w tym gorącu to bym nie wytrzymała..[/quote]
U mnie to samo -- mam zbyt wrażliwą cerę, aby wystawiać ja za długo na słońce. A poza tym upały -- jeden dzień to za długo, a co dopiero przez cały czas! -
blonde > 26-03-2012, 15:11
Hehe, dziewczyny, to całkiem odwrotnie niż jaNie pogardzę możliwością mieszkania na wschodnim wybrzeżu, ale te 'ciepłe' stany (Arizona, Georgia, Luizjana, Floryda, Cali itp. itd.) to dla mnie numer jeden -
Lilianna1 > 26-03-2012, 16:04
[quote name="paulaw"] @Lilianna1 - Dlaczego San Diego? Pytam tak z ciekawości, bo każda tutaj LA, NY, SF, Miami i tak dalej(Chociaż dla mnie każdy stan w którym ciepło utrzymuje się dłużej niż w Polsce, jest stanem, którego nigdy nie odwiedzę, dlatego wybór jest prosty - wschód).[/quote]
No więc jako że będziemy miały 19 lat to będziemy trochę ograniczone pod kątem imprez itd. więc stwierdziłam że jakoś trzeba spędzać czas, mój wybór padł na taniec oczywiście a z San Diego są znani mi choreografowie <3 u których bądź co bądź klasy bym chciała mieć ( o ile będzie mnie na to stać!!)
dołączam filmik http://www.youtube.com/watch?v=4ZxdnyDSJIU
Ale tak szczerze to wiadomo że lepiej się spędza czas w słonecznym, ślicznym miejscu niż gdzieś gdzie ciągle pada -
Astrid > 26-03-2012, 16:06
Lily, całkowicie się zgadzam!BTW, dziewczyny czytałyście historię efffce na tym forum? -
DaisyyUSA > 26-03-2012, 16:53
Nie narzekajcie na te upały, bo jak było za oknem - 15 stopni to kazdy marudził.
Ja tam dalej zostaje przy swoim NY, ewentualnie na urlop wybiore sie na Hawaje haa ;d
Albo do Cali, odwiedzic te z was które tam trafią ;d. -
ThEveline > 26-03-2012, 17:51
[quote name="Astrid"]Lily, całkowicie się zgadzam!BTW, dziewczyny czytałyście historię efffce na tym forum? [/quote] o jaką historię chodzi ?