-
-
Re: Madryt
PamelaW > 17-07-2011, 13:07
Hola ! Jestem w Madrycie mieszkam w las tablas, gdyby ktoś miał ochote sie spotkać tutaj moj mail <a href="mailto:pamelawolska@gmail.com">pamelawolska@gmail.com</a> ! Pozdrawiam -
karolinak90 > 19-07-2011, 1:21
HEJKAZbieramy ekipkę na piątkową imprezkę w centrum Madrytu az do 6.oo bo niektore osoby nie są z centrum Moj nr gg 1930943 zainteresowane pisac dozoabaczenia :* -
joogurcik > 19-07-2011, 1:28
ja niestety w ten piatek nie moge(..lecz bardzo chetnie w nastepny ) -
rosario > 19-07-2011, 1:30
ja sie wybieram w sobote (bo w piatek jest troche trudno cala noc po trudnym tygodniu wytrzymac, o czym przekonalam sie kilka dni temu, haha) z jedna dziewczyna, jak ktos jeszcze chetny do dajcie znac! -
Saiisuke > 19-07-2011, 15:49
21 września będę w Madrycie około godziny 8 rano, a o 14:30 muszę być na lotnisku. Jakaś chętna by razem twórczo spędzić czas? -
karolinak90 > 19-07-2011, 18:11
Hejka! Imprezka piątek rozpoczyna się o 20.30 Plaza de Castilla spotkanie pod złotym słupkiemkto chętny zapraszamy gg 1930943 Saludos -
kaasia_k > 29-07-2011, 18:22
Hej hej dziewczyny!
Jestem au-pair u argentyńskiej rodziny mieszkającej w Hiszpanii.
Mieszkam w Villanueva del Pardillo (około 35min. autobusem do Madrytu)
Może któraś z Was pracuje gdzieś w okolicach?
Byłoby naprawdę fajnie się spotkac, pogadac (po polsku! hahaha) itd
Jak ktoś chętny to piszcie : <a href="mailto:kaasia_k@yahoo.com">kaasia_k@yahoo.com</a> -
kaasia_k > 29-07-2011, 18:29
Hej hej heeeej
Jestem au-pair w argentyńskiej rodzinie
Mieszkam w Villanueva del Pardillo (około 35min. autobusem od Madrytu)
Jak ktoś chętny na spotkanie to ja jestem jak najbardziej ZA!
Kontakt: skype: kaasia_ka
e-mail: <a href="mailto:kaasia_k@yahoo.com">kaasia_k@yahoo.com</a> -
edytabx > 01-08-2011, 14:51
Witam dziewczyny ,pisze w takiej sprawie jak by ktos słyszała o stałce jako au pair w Hiszpani,okolice Madrytu,Sevilli bardzo bym prosiła dajcie znac ,choc jest jeden problem poniewaz nie zna języka hiszpańskiego,jedynie francuski no i ojczysty,naprawde potrzebuje pracy moze byc nawet zastepstwo na 2 miesiace ,obecnie przebywam w Hiszpani ale ze wzgledy na "małe "problemy poszukuje pracy.Wszelkie informacje proszę kierować na tego meila <a href="mailto:edytabx@op.pl">edytabx@op.pl</a>,Z góry dziekuje -
sunnyday-night > 19-08-2011, 0:38
Witajcie
31.08 wracam do polski,ale lot mam z madrytu. Chcialabym przyjechac dzien wczesniej,zeby chociaz troche zobaczyc stoliceniestety nikogo nie znam. Czy ktoras z Was moglaby mi cos doradzic w tej kwesti? i moze macie czas,zeby pokazac miasto?