• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Marlena-historia prawdziwa

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Marlena-historia prawdziwa

• Marlena-historia prawdziwa
  • Re: Marlena-historia prawdziwa

Agata89 > 09-10-2009, 11:18

też miałam tak, że muszę być przed 12. najpierw hostka stwierdziła, że to dla mojego bezpieczeństwa, bo londyn jest niebezpieczny. ale później doszłam do wniosku, że to nie o mnie im chodzi tylko o nich, bo o 12 włączali alarm. Bez sensu, wszystkie imprezy mnie omijały, nie mogłam nigdzie porządnie wyjść i się nie martwić czasem. Poproś hostkę, myślę że powinna ci pozwolić wrócić jeżeli wytłumaczyć że to kino jest tak otwarte, a nie to twoje widzi mi się :wink:

kamysia > 09-10-2009, 16:19

.

ila > 09-10-2009, 19:00

Curfew dla operki to jedna z rzeczy, których naprawdę nie mogę zrozumieć, zwłaszcza w weekendy, świństwo po prostu. Moi hości są w porządku pod tym względem, mogę wracać o której mi się podoba, byleby tylko być do życia na następny dzień.

karolinka > 09-10-2009, 19:03

tez uwazam to za dziwne..ja tez mam, a raczej bede miala taka godzine policyjna w ciagu tyg, ze musze byc o 22w domu..

monita > 09-10-2009, 19:15

to ja mam tak...pt i sob, bez ograniczen chyba,ze jade smochodem to do 12 musze byc, a pozostale dni o 11...wiec tragedii nie ma zalezy od hostow, ale Marlena Ty pogadaj ze swoimi, (razcej ze swoja hostaka:]) no skoro ona taka zadowolona z Ciebie to jak Ci raz pojdzie na reke to jej korona z glowy nie spadnie...

paaty872 > 10-10-2009, 3:59

Powodzenia Marlena czytam czytam i zazdroszcze gdzie mozna zdjecia Twoje zobaczyc z USA

dominikan@ > 10-10-2009, 4:25

Monita o co im chodzi z ta godziną policyjną na samochód???!!! Ja tez tak mam i cały czas się zastanawiam O co kaman? Moich nie obchodzi o której jestem wazne zeby samochod był pod domem do 24! Co oni sobie wyobrazaja ze my w tym samochodzie mamy zamiar robic do licha!!!

dorotkaaa > 10-10-2009, 5:47

hehe ja w tygodniu mam byc koło 23-24 a w weekend jest mój i moge robić co chce i kiedy chce ;D jeśli nie pracuję (jak teraz) ale to sporadycznie na szczescie

marlenao > 10-10-2009, 7:24

[quote name="paaty872"]Powodzenia Marlena czytam czytam i zazdroszcze gdzie mozna zdjecia Twoje zobaczyc z USA [/quote]

na facebook

paaty872 > 10-10-2009, 15:30

To jak Cię znaleść ? :roll:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia