• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

kamysia > 28-05-2009, 23:21

.

agulka > 29-05-2009, 0:46

bedzie ok. ja mialam wolne nawet w ohio

a co do urodzin, no to hello!!! ja tam bede!!! bedzie impreza urodzinowa, czy tego chcesz, czy nie

kamysia > 29-05-2009, 11:25

.

agulka > 29-05-2009, 12:07

ja musze zmienic ten swoj profil tutaj - tak, zmienilam plany. jade po wize za miesiac. do usa wracam z poczatkiem pazdziernika - biletu jeszcze nie mam z racji tego, ze dopiero jade po wize, ale jak bede wiedziala, podam date

24... no wiesz...ja juz 26 to dopiero emerytura

w usa bede wczesnie, wiec na pewno przedstawie Cie swoim znajomym, ktorych tam zostawilam. a na sylwestra na pewno sie cos zorganizuje , bez obaw :-)

kamysia > 29-05-2009, 12:26

.

marlenao > 29-05-2009, 13:01

Dziewczyny jak to jest z sylwestrem w usa? domyslam sie, ze rodziny chca wyjsc na impreze i wtedy my musimy spedzic sylwestra i nowy rok z dziecmi ;(?

agulka > 29-05-2009, 13:03

swieta, urodziny nawet jesli spedzane w gronie nowych znajomych, nigdy nie beda takie same jak te obchodzone w polsce... mozna nie tesknic caly rok..ale w swieta i ur nie ma takiej opcji..tesknota sama przychodzi.

przerabialam to raz, takze bez obaw ja Ciebie nie zostawie samej w urodziny

agulka > 29-05-2009, 13:07

marlena w zaleznosci od rodziny., ja nigdy nie pracowalam w swieta, urodziny czy sylwestra. dziecmi u rodzin opiekuje sie od 4 lat.

kamysia > 29-05-2009, 13:22

.

dominikan@ > 29-05-2009, 14:59

Aga świeta racje dokładnie tak jest. Swięta zawsze są smutne! Możesz być w najpiękniejszym miejscu na ziemi ale jeśli jesteś z dala od rodziny z którą spedzałas świeta co roku razem przez cale życie to to sudne miejsce schodzi na drugi plan!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia