-
-
Re: Walizka, torba, czy ... ? z czym jeździmy?
cailet > 29-07-2009, 11:58
kamysia ---> witam w klubieTeż nie umiem myśleć o niczym innym. Ale ty masz rację... już praktycznie 2 tygodnie tylko zostały... o kurczę
W sumie o wygląda na to, że większość spraw zdążyłam już pozałatwiać, które miałam na liście. Ale jeszcze parę rzeczy mi zostało. Swoją drogą za tydzień rozpoczyna mi się remont mieszkania, co oznacza, że wtedy to już nic nie będę w stanie znaleźć, co czyni moją wizję pakowania się trochę... przerażającą. No ale... dam radę, nie mam innego wyjścia -
kamysia > 29-07-2009, 13:32
/ -
lukaszenka_89 > 29-07-2009, 15:04
NIe wiecie czy mogę przewieźć komputer w bagażu rejestrowalnym?? bo chcę go zabrać ze sobą i nie wiem czy przejdzie?? -
kamildzianka > 29-07-2009, 15:22
Luaksz, ty to masz te swoje pytania! Zadzwon do linii lotniczych, oni ci powiedza. -
lukaszenka_89 > 29-07-2009, 15:27
no wiem że dziwne, ale muszę go przewieźć ;d i nie wiem, czytałem że można i czytałem że też nie można więc już sam nie wiem, ehh ;/ -
cailet > 29-07-2009, 15:44
do linii lotniczych zadzwon, a nie czytaj informacji z drugiej ręki -
Yoanna > 29-07-2009, 18:39
znaczy sie laptop? mozna, mi kiedys kobieta na lotnisku stwierdzila ze mam za duzo bagazu podrecznego i zebym wlozyla komputer do walizki, no ale nieeeee dzieki, wiem co sie dzieje z walizkami wiec jest bezpieczniej jak ma sie w podrecznym.
a tak btw to jedziesz w moje byle tereny, ah az na wspomnienia mi sie bierze -
lukaszenka_89 > 31-07-2009, 1:34
no i przewiozłem wszystko bezproblemowo) -
moon_river > 13-10-2009, 16:56
ja chcialabym sie dowiedziec jak to jest czy na szkolenie dajemy do depozytu kazda wieksza torbe czy jedna mozemy miec przy sobie? przeciez tam kosmetyki ubrania itd a to w koncu 3 dni -
Ewelina88 > 13-10-2009, 17:08
A dalczego na szkolenie nie mozna zabrać ze sobą wszystkich walizek?