• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Bo to historia...bo to marzenia...;) Bo Dzoana chce do USA=]

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Bo to historia...bo to marzenia...;) Bo Dzoana chce do USA=]

• Bo to historia...bo to marzenia...;) Bo Dzoana chce do USA=]
  • Re: Bo to historia...bo to marzenia...;) Bo Dzoana chce do USA=]

89dzoana89 > 20-08-2010, 14:31

Czyli pierwsze interview mam za soba;D

Wydaja sie baaardzo sympatyczni i bardzo fajnie nam sie rozmawialo Bylabym ich pierwsza au pair bo teraz maja tylko nianie na kilka godzin tygodniowo

Pokoj z wlasna lazienka w piwnicy obok pokoju z telewizorem i bieznia i playroomu;P

Maja 2 auta ktorymi trzeba sie dzielic ( oni chodza piechota albo jezdza rowerami do pracy) i do tego dodatkowy rower dla au pair haha

W okolicy sa 3 au pair, jedna kilka domow dalej

Ogolnie juz podczas rozmowy powiedzialam ze wole zajmowac sie wiekszymi dziecmi i nie bardzo odpowiada mi praca w weekendy ( i co do tego to mnie rozumiala hehe) ale mamy kontakt mailowy i ciagle uzupelniamy sie wiadomosciami

Podrozuja bardzo czesto, maja rodzine na Alasce, host czesto jezdzi do Nowego Yorku i oni tez tam czasem sa na kilka dni

Szkoly blisko, hostka flexible wiec moze dostosowac godziny pracy do mojego rozkladu zajec.

Podsumowujac:

jestem raczej na nie...uziemiona w praktycznie kazdy weekend ( to straszne wiedziac ze wszyscy moga sie bawic, imprezowac i podrozowac a ja pracuje), maly dzieciaczek i to praktycznie tylko nim sie bede zajmowala. Jaskos nie ciagnie mnie do pieluch po raz kolejny... :mrgreen:

A wy co myslicie??

Yoanna > 20-08-2010, 17:38

nie nie nie

89dzoana89 > 05-09-2010, 12:24

No to jest i 3-cia rodzina...

Co nastepna to chyba lepsza haha...znowu tylko 2 dzieci- 2 chlopcow 1 i 3 latka. Cos mnie lubia rodzinki z maluchami nooo!!!

Dostalam od nich maila dzisiaj ze chca sie na rozmowe umowic. I wyglada na to ze jutro czeka mnie telefon od nich

Ogolnie nie iwem jak na razie nic wiecej poza tym ze praca 45h tygodniowo, od poniedzialku do piatku. Odprowadzanie i przyprowadzenie starszego z przedszkola czy czegos tam no i caly dzien z maluchem....

Jakies mam dobre przeczucie co do tej rodizny ale nie jade do USA zeby utknac w domu, miedzy pieluchami, kaszkami itp...

A jakie wy macie odczucia?

mloda > 05-09-2010, 19:54

Z tego co piszesz, to weekendy wolne wiec super. Ja mialam maluszka (Phoebe urodizla sie 19 dni po moim przylocie) i praktycznie zajmowalam sie z nia od 2 miesiaca zycia... Mala byla jak moja i strasznie za nia tesknie!!! Patrzenie an takiego malucha jak rosnie z dnia na dzien jest naprawde fajnym przezyciem. Mi taki wiek dzieci jak najbardziej odpowiadal, ale to Twoj rok i sama musisz zdecydowac.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia