• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rocznik '89 rlz.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rocznik '89 rlz.

• Rocznik '89 rlz.
  • Re: Rocznik '89 rlz.

Ninka Jones > 17-04-2008, 14:02

starsze tez maja wady - klamia i pyskuja... szantazuja i moga nakablowac jak sie obijasz!

Yoanna > 17-04-2008, 17:40

uff moje nie kabluja. zreszta host widzi ze sie obijam haha. i nie pyskuja cale szczescie. ale to dlatego ze sie prawie nie widzimy ;P co do klamania to hmm dla hosta to tak :lol: a mi to wisi.. najsmieszniej jak mi mlody przynosi jakas szkolna ksiazeczka i prosi o podpis jako zem opiekun ahhah :lol: raz chyba z 7 stron musialam podpisac i to chyba pustych :lol: jakie ja mam do niego zaufanie :lol: albo raczej.. olewka :wink:

Yoanna > 17-04-2008, 17:40

uff moje nie kabluja. zreszta host widzi ze sie obijam haha. i nie pyskuja cale szczescie. ale to dlatego ze sie prawie nie widzimy ;P co do klamania to hmm dla hosta to tak :lol: a mi to wisi.. najsmieszniej jak mi mlody przynosi jakas szkolna ksiazeczka i prosi o podpis jako zem opiekun ahhah :lol: raz chyba z 7 stron musialam podpisac i to chyba pustych :lol: jakie ja mam do niego zaufanie :lol: albo raczej.. olewka :wink:

Ninka Jones > 17-04-2008, 18:22

grunt zeby dzieci Cie lubily, niewazne za co :lol:

Ninka Jones > 17-04-2008, 18:22

grunt zeby dzieci Cie lubily, niewazne za co :lol:

idril > 17-04-2008, 18:37

no bardzo pedagogicznie :lol:

idril > 17-04-2008, 18:37

no bardzo pedagogicznie :lol:

Vorissa > 17-04-2008, 20:31

:lol: :lol:

Yo, wymiatasz

Vorissa > 17-04-2008, 20:31

:lol: :lol:

Yo, wymiatasz

Yoanna > 17-04-2008, 21:45

oj, po prostu nie tak dawno temu sama bylam uczniem i czasami musialam niezle kombinowac :wink: wiec co mam mlodemu zycie utrudniac heheh ale madry jest, zawsze z takimi sprawami zwraca sie do mnie albo poznym wieczorem ('ojciec wyszedl a ja musze to miec na jutro!') albo tuz przed wyjsciem do szkoly (jak ojciec spi :lol: )
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia