-
-
Re: ***Szwajcarska przygoda Klarasa podróżnika***
Ninka Jones > 24-04-2008, 22:35
nie ma co marudzić. ja byłam opiekunk?, sprz?taczk?, zmywark?, pralni? i towarzystwem dla hosta w jednym. wszystko 24/7. (na 4,5 bylo raz - boski Londyn). da sie zyc :lol: za 240 funtow miesiecznie... -
Yoanna > 24-04-2008, 23:36
towarzystwo dla hosta hehehe :lol: :wink: nie mamy wiecej pytan :wink: -
Yoanna > 24-04-2008, 23:36
towarzystwo dla hosta hehehe :lol: :wink: nie mamy wiecej pytan :wink: -
Grizzly > 25-04-2008, 0:05
hm.. a ja Ciebie Klara doskonale rozumiem! Mnie też to wkurzało u exhostów.. konczylam prace o 18 i wszystko bylo wysprz?tane, wracałam w srodku nocy z pracy i mialam cały zlew naczyń, w tym nawet nie potrafili zgadnac jedzenia do kozsza tylko wszystko do kranu, i zalewali woda "zeby lepiej odeszło". Asiafrugo moze pamieta jak jej pisalam, ze raz wyłowilam z kranu PÓŁ RYBY.
Obrzydliwe..
Obecni ho?ci nigdy takich rzeczy nie robili, ale ostatnio tez sie troche rozleniwili i mi zostawiaja talerze z kolacji w kranie kiedy zmywarka juz jest wł?czona, tez jakby nie mogli sami zmyc .. -
Grizzly > 25-04-2008, 0:05
hm.. a ja Ciebie Klara doskonale rozumiem! Mnie też to wkurzało u exhostów.. konczylam prace o 18 i wszystko bylo wysprz?tane, wracałam w srodku nocy z pracy i mialam cały zlew naczyń, w tym nawet nie potrafili zgadnac jedzenia do kozsza tylko wszystko do kranu, i zalewali woda "zeby lepiej odeszło". Asiafrugo moze pamieta jak jej pisalam, ze raz wyłowilam z kranu PÓŁ RYBY.
Obrzydliwe..
Obecni ho?ci nigdy takich rzeczy nie robili, ale ostatnio tez sie troche rozleniwili i mi zostawiaja talerze z kolacji w kranie kiedy zmywarka juz jest wł?czona, tez jakby nie mogli sami zmyc .. -
idril > 25-04-2008, 10:11
dlatego ja skacze do gory z radosci ze moi obecni-przyszli hosci maja etatowa pania od sprzatania -
idril > 25-04-2008, 10:11
dlatego ja skacze do gory z radosci ze moi obecni-przyszli hosci maja etatowa pania od sprzatania -
Yoanna > 25-04-2008, 14:13
tez kiedys skakalam... ze byla pani do sprzatania, do prasowania... i potem nawet full time niania.. ale to wszystko niewazne bo wytrzymac sie znimi nie dalo -
Yoanna > 25-04-2008, 14:13
tez kiedys skakalam... ze byla pani do sprzatania, do prasowania... i potem nawet full time niania.. ale to wszystko niewazne bo wytrzymac sie znimi nie dalo -
Klarasek > 25-04-2008, 14:54
Ja to teraz czekam czerwca kiedy będę zdawać egzamin. A potem tylko miesi?c i do domu....Jeny jak się cieszę! Własne łóżko, kuchnia, łazienka i...mama
Chyba jednak nie jestem stworzona do au pairkowania. I jeszcze moj wrodzony patriotyzm.Tym bardzoiej jestem z siebie dumna, że to robię( wci?ż i wci?ż-taki głupi upór)