• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

• MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
  • Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.

WAMPIREK > 05-09-2007, 17:56

Nio ba,ze sie spotkamy ))

Juz sie doczekac nie moge ...

Asia,u mnie jest ten problem,ze oni kupuja co uwazaja ... kompletnie sie mnie nie pytaja co lubie itd. A mnie to wkurza teraz...bo hostka sie odchudza...jedzie na jakis koktajlach,nie moze jesc zadnych weglodowanow.A host wcina albo nutelle,albo cole,albo jakies kabanosy...

Nice,Isn't it ? :/

Gość > 05-09-2007, 21:02

A nie da rady z nimi o tym pogadac, jakos tak lagodnie??

Ze nie mozesz odnalezc dla siebie u nich w lodowce nic co bys lubila,

wkoncu maja Ci zapewnic zarcie - ale takie ktore jadasz, a nie to co oni chca abys jadla.

Klarasek > 05-09-2007, 21:08

ale wiesz Monia ja Cie rozumiem.Mam tak samo.Tyle ze zamiast czekoladay mamy mleko, dzem i makaron.Przepraszamjeszcze mrozonki.

Tu naprawde nie ma z czego obiadu zrobic.Tak pozatym mysle ze nawet jesli bylaby cala lodowka pelna to hostka nie wiedzialaby co z tym poczac...

Tragedia jacy Ci ludzie na zachodzie zacofani i ograniczeni.Oni naprawde nie potrafia gotowac!Moja hostka jak sie dowiedziala ze umiem smazyc nalesniki to zrobila takie oczy 8O

Tak wiec pomysl sobie Moinka ze nie jestes sama...

WAMPIREK > 06-09-2007, 16:28

Klara, zadzwonie do Ciebie jutro...przepraszam,ze tak to odwlekam,ale on juz drugi dzien w domu zostal.

Az sie go wkoncu spytalam czy idzie w pt do pracy,to powiedzial,ze idzie...a niech sprobuje nie ...

WAMPIREK > 06-09-2007, 16:42

Wiem,ze jestem niesystematyczna...ale nie mam sily.Jestem tak zmeczona,ze marze o chwili odpoczynku...

Zmeczenie psychiczne jest o wiele gorsze od fizycznego...

We wtorek po pracy umowilam sie z Agnieszka na spacer po plazy.Tak chodzimy i chodzimy ...i przyszlo nam do glowy,zeby sie piwa napic.W okolicy byl jakis sklepik (niestety LECHa nie mieli :/),ale wzielysmy po GUINESSIE i dawaj na plaze.Usadzilysmy sie pod jakimis budynkami i pijemy...dalej nie wiemy czy na Jersey mozna pic w miejscach publicznych

Ogladalysmy (i komentowalysmy) ludzi biegajacych na plazy.Oczywiscie smiechow bylo mnostwo.Pozniej wkrecil nam sie niezly humorem i zaczelysmy sie z samych siebie nasmiewac...Gorzej bylo wracac do domu

Pijana nie bylam,bo gdzie tam po 1 piwie Ale staralam sie by nie wyczuli...niby nic zlego nie zrobilam,bo przeciez jestem po pracy i pije legalnie

Wczoraj...umowilysmy sie z Agnieszka ,ze idziemy na spotkanie z panami Jansonem (czy jakos tam ;p) i Steve'm...ale Aga sie zle umowila,oni inaczej zrozumieli i wyszlo na to,ze mamy sie z nimi spotkac w czwartek (czyli dzisiaj)...

No to bylysmy same..uwalilysmy sie na lawke w centrum...zmeczone na maksa.Ja jeszcze bardziej...doslownie gdybym zamknela oczy usnelabym od razu...Oczywiscie do domu wrocilam pozno,zbyt pozno by sie wyspac...

Jestem potwornie zmeczona i za nic nie moge odpoczac.Od dwoch dni pracuje z hostem w domu.Mozna cholery (za przeproszeniem) dostac !

Gdyby on sie zajal soba a mi nie przeszkadzal...a ten sie wtraca we wszystko.Doslownie nosi mnie od dwoch dni...i to tak powaznie !!!

Jestem wkurzona,zla,zmeczona,padnieta itd.itp.

Mialysmy isc dzisiaj z Agnieszka na The Beer Festival...ale chyba nie dam rady...po jednym lyku piwa by mnie musili chyba juz nosic.Zreszta ja tam nie dojde...50 min w jedna strone..NO WAY !! Zostaje dzisiaj w domu i ide spac...

Klarasek > 06-09-2007, 17:37

zrob sobie ciepla kapiel, ubierz puszyste skarpetki i z kubkiem goracego kakao wskocz do lozka przed telewizor!

Mnie to czasem pomaga

Ninka Jones > 06-09-2007, 18:14

Monia wiem dokładnie przez co przechodzisz - miałam tak samo. 2 ostatnie tygodnie były jednym wielkim koszmarem, płakałam co drug? noc... Z tym że chciałam wychodzić, bo nie mogłam już wytrzymać w tym tygodniu. A póki co nic nie uległo zmianie je?li chodzi o zmęczenie fizyczne, pije po 2 kawy i 2 tigery dziennie dzi? spałam do 10.30 i nie poszłam do szkoły... a położyłam się wczoraj o 2... nadrabiałam trochę na youtubie - mam spore plecy u McFly'ów po 2 miesi?cach :?

Grizzly > 06-09-2007, 22:35

No to moi hosci znowu blyszcza

Raz powiedzialam ze chce jogurt, to kupila mi caly szesciopak- i teraz zawsze kupuje

I pozatym za kazdym razem jak jada na zakupy to sie mnie pytaja co chce, czasem mowie ze nic, czasem ze cos tam. Dzis bylam na zakupach, jak jestesmy w sklepie to nigdy nie biore co chce, ani nie mowie, a dzisiaj to szalenstwo Brokuly, kalafior, serek i woda niegazowana ;]

Tego mi bylo trzeba.

WAMPIREK > 06-09-2007, 22:58

No u mnie niestety nie ma tak kolorowo...

Np. teraz w lodowce nie ma praktycznie nic co by sie nadawalo dla mnie do jedzenia...nie no przepraszam-sklamalam,jest mleko

Dzisiaj zrobilam sobie makaron z sosem pomidorowym i do tego fasolke szparagowa

Od dwoch dni nie mialam w ustach czekolady co w domu zrobionym niemalze z niej to nie lada wyczyn

idril > 06-09-2007, 23:23

no mnie tez ciagle pytaja czy czegos spejalnego nie potrzebuje.

ale ja jakos tak nie za bardzo jakos wymagam. tzn. musza byc pomidory/ogorki, ryz i ser zolty w lodowce i jestem szczesliwa!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia