-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 24-07-2007, 21:28
nie no to spoko ^^ jak nie wypali w przyszly weekend to sie widzimy wtedy co napisalas :mrgreen: -
Ninka Jones > 25-07-2007, 1:06
ajjjj zla jestem jak cholera! :evil:
co ona sobie wyobraza?! dostalam dzis wyplate... 240 £ tak jak chcialam i mowie jej ze teraz chce za 4 tygodnie, a potem za 5 bo lacznie jestem tu 9 tygodni, no i logiczne ze potem chce wiecej kasy zeby jak najwiecej do domu zawiesc... a ona ze placi mi 240 £ miesiecznie, a nie 60£ tygodniowo, co daje mi 60 £ w plecy i tydzien zapier***ania za darmo...
CHCE PIATEK! -
idril > 25-07-2007, 2:18
jakas ona jest dziwna! jak to? to nie pracuj tego ostatniego tygodnia (tylko nie mow im ze nie bedziesz pracowac), najwyzej o tydzien szybciej Cie do domu wygonia.... -
edyta_s > 25-07-2007, 11:36
Czy wszystkie rodziny, ktore byly na poczatku fajne, przestaja byc takie po pewnym czasie? Twoja, moja, Karoli to tylko pierwsze przyklady, ktore mi na mysl przychodza.
A Idril ma dobry pomysl. Po co pracowac za darmo? -
WAMPIREK > 25-07-2007, 13:30
Ninka,ta Twoja to naprawde niezle poje**ło ... co ona nawet takich prostych rzeczy nie rozumie (?)
Ojjj Ninus, musze z Toba pogadac ..bom sie stesknila,a mam juz wakacje
Oglaszam,ze koniec praktyk i pocz?tek wakacji))) A jakie ładne rzeczy dostałam na zakończenie od szefa fiu,fiu -
Ninka Jones > 25-07-2007, 22:25
pogadaj ze mna koniecznie, bo u mnie z kondycja psychiczna nienajlepiej... ale wiecie co, bylam w sklepie przed chwila i znalazlam mojego kochanego ZYWCA! Niestety Paula nie miala dowodu przy sobie i go dzis nie mamale jutro tam wracam... teraz pije trzecia juz dzisiaj puszke Redbulla.
Wiem ze sa pojebane, ale i tak sie nie zniechece... a nie wysla mnie tydzien wczesniej bo rezerwacje robie na bilet... -
WAMPIREK > 25-07-2007, 22:28
mówisz i masz... -
Ninka Jones > 25-07-2007, 22:34
kocham was poprostu.
dzisiaj znow sie chyba porycze. -
Grizzly > 25-07-2007, 22:41
Ejjjjjjj co sie stalo?? -
Ninka Jones > 25-07-2007, 22:44
Zmeczenie? Depresja?
Jestem typem osoby ktora wiecej daje niz bierze. Bardzo sie troszcze o moich przyjaciol. U trojki z nich niedobrze sie dzieje, a mnie przy nich nie maDo tego moja CUDOWNA hostka...
Pochlastac sie tylko.
Ale szczesliwa jestem, ze przez te 10-20 minut dziennie Danny'ego na plazmie ogladam... w domu tego nie mam. I plazmy i Dana w TV.