• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Ninka Jones > 24-07-2007, 21:28

nie no to spoko ^^ jak nie wypali w przyszly weekend to sie widzimy wtedy co napisalas :mrgreen:

Ninka Jones > 25-07-2007, 1:06

ajjjj zla jestem jak cholera! :evil:

co ona sobie wyobraza?! dostalam dzis wyplate... 240 £ tak jak chcialam i mowie jej ze teraz chce za 4 tygodnie, a potem za 5 bo lacznie jestem tu 9 tygodni, no i logiczne ze potem chce wiecej kasy zeby jak najwiecej do domu zawiesc... a ona ze placi mi 240 £ miesiecznie, a nie 60£ tygodniowo, co daje mi 60 £ w plecy i tydzien zapier***ania za darmo...

CHCE PIATEK!

idril > 25-07-2007, 2:18

jakas ona jest dziwna! jak to? to nie pracuj tego ostatniego tygodnia (tylko nie mow im ze nie bedziesz pracowac), najwyzej o tydzien szybciej Cie do domu wygonia....

edyta_s > 25-07-2007, 11:36

Czy wszystkie rodziny, ktore byly na poczatku fajne, przestaja byc takie po pewnym czasie? Twoja, moja, Karoli to tylko pierwsze przyklady, ktore mi na mysl przychodza.

A Idril ma dobry pomysl. Po co pracowac za darmo?

WAMPIREK > 25-07-2007, 13:30

Ninka,ta Twoja to naprawde niezle poje**ło ... co ona nawet takich prostych rzeczy nie rozumie (?)

Ojjj Ninus, musze z Toba pogadac ..bom sie stesknila,a mam juz wakacje

Oglaszam,ze koniec praktyk i pocz?tek wakacji ))) A jakie ładne rzeczy dostałam na zakończenie od szefa fiu,fiu

Ninka Jones > 25-07-2007, 22:25

pogadaj ze mna koniecznie, bo u mnie z kondycja psychiczna nienajlepiej... ale wiecie co, bylam w sklepie przed chwila i znalazlam mojego kochanego ZYWCA! Niestety Paula nie miala dowodu przy sobie i go dzis nie mam ale jutro tam wracam... teraz pije trzecia juz dzisiaj puszke Redbulla.

Wiem ze sa pojebane, ale i tak sie nie zniechece... a nie wysla mnie tydzien wczesniej bo rezerwacje robie na bilet...

WAMPIREK > 25-07-2007, 22:28

mówisz i masz...

Ninka Jones > 25-07-2007, 22:34

kocham was poprostu.

dzisiaj znow sie chyba porycze.

Grizzly > 25-07-2007, 22:41

Ejjjjjjj co sie stalo??

Ninka Jones > 25-07-2007, 22:44

Zmeczenie? Depresja?

Jestem typem osoby ktora wiecej daje niz bierze. Bardzo sie troszcze o moich przyjaciol. U trojki z nich niedobrze sie dzieje, a mnie przy nich nie ma Do tego moja CUDOWNA hostka...

Pochlastac sie tylko.

Ale szczesliwa jestem, ze przez te 10-20 minut dziennie Danny'ego na plazmie ogladam... w domu tego nie mam. I plazmy i Dana w TV.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia