• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

bUka za wielką wodą;P

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• bUka za wielką wodą;P

• bUka za wielką wodą;P
  • Re: bUka za wielką wodą;P

maada > 25-07-2006, 21:58

Ja wczoraj znalazlam Absolwenta w szafce hostow 8O wiedza co dobre... :lol:

bUka > 25-07-2006, 22:54

maya szczerze mowiac absolwenta nie lubie... grrrr, az mnie skreca... hehe moj zoladek tego nie toleruje hyhy :? , wole jakas zoladkowa gorzka albo zubroweczke. Chociaz wodki dawno nie pilam i chyba nie mam ochoty jej pic..... za to zimnego bera, np lecha czy doga to bym sobie wypila... aj... marzenia nic nie kosztuja 8) hehe

maya > 25-07-2006, 23:02

W takim razie przywioze żubróweczke a ty załatwisz sok jabłkowy hehe.Pasuje Madzia? Trza się upic troszke,a co!

bUka > 26-07-2006, 1:22

hmmm oj ale nie za bardzo... bom ja tu niepelnoletnia... jaks :? wiec zeby nie bylo potem hahha :lol: . oj bo ja siebei znam i moze sie to skonczyc zle :twisted:

maya > 26-07-2006, 10:39

A tam gadasz głupoty Ja za gdzie? pół roku bede już pełnoletnie w usa,ale to jeszcze AŻ tyllle czasu!Jak się uda to planuje na samym poczatklu wrzesnia juz tam być :wink:

bUka > 26-07-2006, 23:57

hmmm dzisiaj mi moja hostka powiedziala ze bedzia miala bardzo busy week.... no coz roboty i tak za wiele nhie ma.. chociaz maly jakis taki wredny dzisiaj byl, ze mialam ochote mu przywalic w dupsko aj...

w sobote urodzinowy lunch hosta... wieczortem przyjecie u greckiej rodzinki ktora mieszka obok.. moja hosta sie mnie pyta czy ogladalam"moje wielkie greckie weaele" a ja na to ze tak, a ona zebym sie nie przerazila bo to tak wlasnie bedzie wygladalo hahaha... zdam relasje na bank

no moj host sprzedaje swoje porscge boxter s... buuu a szkoda bo myslalm ze da karniaka... ale po chwili mowi ze jego juz jest stary i ma za slaby silnik(nic to rocznik 2003 8O ) i ma zamiar zaoszczedzic i kupic nowsza wersje...eeee tez bym tak chciala;>

a tak pozatm to sie rozchorowalam chyba... glowa mnei boli okropnie, katar mam, gardlo boli... przez ta zasrana klime aj....

maada > 27-07-2006, 4:15

Madzia, mnie na poczatku tez ciagle gardlo bolalo :? -przyzwyczaisz sie...A glowa Cie pewnie boli od bachora...-do tego tez sie przyzwyczaisz -jak jest wredny to go olewaj -im jestem gorsza dla mojej tym bardziej ona mnie lubi i szanuje co najwazniejsze 8O

bUka > 27-07-2006, 8:01

spoko juz mi ptrzeszlo teraz czuje sie lepiej... no katar jedynie zostal... ale dzisiaj znowu prowadzilam sama autko tylko teraz sie przezucilam na automata(moj pierwszy raz na automatycznej skrzyni biegow) i jechalam ich terenowka acura mdx czy cos takiego... aj fajnie fajnie... bylam razem z amy znowu w jakiejs mekstykanskiej restauracji ale tym razem jedzonko bylo na wynos i o niego lepsze niz wczorajsze... mniam burito.. czy jak to sie tam pisze 8) hehe... no a teraz sobie rozmawiam z moim lovelasem i czuje sie jakos wysmienicie :lol:

maya > 27-07-2006, 10:14

A duzo znasz tam dziewczyn w swojej najbliższej okolicy?Gdzie planujesz jechać na najbliszy weekend?

bUka > 28-07-2006, 2:37

no w okolicy to znam niemke i kostarykanke(chyba tak to sie odmienia 8O ) no hmmm tylko zeby z nimi sie spotkac to autem mnie hosci podrzucic musze, wiec widujemy sioe tylko na weekendy. wlasnie jutro wieczorem do mnie ta niemka wbija do niedzieli. w sobote rano moja hostka szykuje lunch niespodzianke dla hosta z okazji urodzin... wiec troche ludu bedzie.... potem na wieczor wszyscy idzemy do sasiadow na greckie przyjecie, ale to juz chyba pisalam... wiec w weekednm bedzie co robic.... no a teraz lece do malego o sie obudzil..... bziuuuum
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia