• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

Catherine > 21-05-2006, 12:26

Witam wszystkich bardzo serdecznie

Mam na imie Kasia i mam 19 lat. W tym roku ukonczylam LO,klase biol-chem. Wlasnie jestem w trakcie matur;juz w czwartek mam ostatni egzamin z j.ang. Za niecale 2 tyg lece do Anglii jako au-pair. Wczoraj po raz pierwszy zerklam na forum i nie ukrywam,ze baaardzo mi sie spodobalo.Wiec postanowilam sie przylaczyc Moja pasja jest fotografia,muzyka,taniec i kino,a takze wiersze.Ot,taka artystyczna dusza Jednak moj wymarzonny zawod nie ma z tym zbyt wiele wspolnego,poniewaz chce zostac stomatologiem,chociaz jak bedzie,zobaczymy... Jak wiekszosc osob przed wyjazdem mam tysiac pytan i watpliwosci,na szczescie znalazlam juz polowe odp na forum. Wiec 1 czerwca lece do Anglii,bede opiekowac sie 2 dziewczynkami w wieku 3 i 4 latka w miejscowosci Bosham,3 mile od Chichester. Dziekuje wam,ze tworzycie tak pomocne dla innych forum,ze dzielicie sie przezyciami,spostrzezeniami,uwagami. Oby tak dalej Pozdrawiam cieplutko!

Pigwa > 21-05-2006, 12:48

Witaj :wink:

i powodzenia w Angli

jestes kolejna ktora wylonduje w tym roku w UK...

ale sie nas juz nazbierało :twisted:

Lieveke > 21-05-2006, 13:55

No tak kolejna do Anglii :roll: A do Holandii to juz nikt sie nie wybiera Ale witam na forum

ewus2 > 21-05-2006, 22:07

Hej dziewczyny,

mam na imię ewa i własnie pisze licencjat :D , no tak skoro tu jestem tzn, że własnie nie pisze-no ale teoretycznie powinnam. Powiem Wam, że od dłuższego czasu, a u?ci?laj?c od momentu znaleźienia tego forum, mam wyrwanych wiele, naprawdę wiele godzin z życia. Bardzo się ciesze, że dzieki Wam tak dużo się dowiedziłam (choć czasami byłam przerażona tym co czytałam), ale forum naprawę dużo daje, no przede wszyskim na pocz?tku, ale już teraz wiem, ze bede z niego korzystać długi czas i mam nadzieję, że kiedy sama zdobęde do?wiadczenie w dziedzinie operkowania też bede mogła służyć pomoc? i do?wiadczeniem.

Od połowy licpa bede wolna i wtedy mam nadziej powitać amerykańsk? ziemię :wink: Marzy mi sie Kalifornia, ale widze że może być cieżko i być moze długo bede musiła poczekać, ale dzięki Wam już wiem, ze gdyby biuro zawaliło, to nie nastapi konic ?wiata bo s? osoby, które potrafiły już nie raz doradzić w takiej sytacji. Pisze pierwszy próbny post, ale pewnie bedę jeszcze miała wiele pytań do Was dziewczyny. Bardzo fajnie, że jeste?cie. :D :D

Lieveke > 21-05-2006, 22:13

czes czesc, witam serdecznie. A do Holandii moze nie chcesz jechac?? :wink:

ewus2 > 21-05-2006, 23:20

hejka lieveke,

miło Cię poznać, holandii nie wykluczam, ale u mnie jako? w pierwszej kolejno?ci stany-taki od dawna dojrzewaj?cy we mnie pomysł :wink:

oliwka911gt > 22-05-2006, 4:26

a zes sie na ta holandie, lieveke uparla :lol: tyle operek z forum tam jest, caroline - fakt, juz nie operkuje ale ex operka, papalanina i inne. szukaj szukaj

Lieveke > 22-05-2006, 10:08

Ano uparlam sie Sama nie wiem po co. Tak sobie mysle ze ciekawiej by bylo we Wloszech. Albo np. taka Francja. Skandynawia mi tez przyszla do glowy ale chyba tylko na lato bo w zimie to oni tam chyba zimno maja. A wszyscy chca jechac do Anglii albo do USA. Anglie jeszcze zrozumiem ale jak mozna chciec jechac do Stanow??

Pigwa > 22-05-2006, 10:50

Cytat:Anglie jeszcze zrozumiem ale jak mozna chciec jechac do Stanow??

:? nie rozumiem pytania :roll:

kazdy jedzie tam gdzie chce i gdzie mam ochotę mnie na przyklad do holandi kompletnie nie ciagnie, skandynawi tez nigdy nie chcialam zobaczec

wszystko to kwestia gustu :wink:

Lieveke > 22-05-2006, 11:04

No tak masz racje. Ja po prostu nie znosze Stanow. Jestem Europejka a nasza kultura jest zupelnie inna od ich.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia