-
-
Re: ZAGINIONE, ZAGINIENI ???
Gość > 18-05-2006, 11:56
a ja wiedzialam, ze femina sie odezwie po tym poscie wiec jej nie wspomnialam :lol: 8) zawsze sie odzywa jak wolana
Marta, taka_jedna troche czasami pisala jak girl, a nie potrzeba nam wiecej smietnika na tym forum - dlatego wole, zeby sie nie pojawiala. -
oliwka911gt > 18-05-2006, 23:10
femine czesto widze na forum jak przeglada. moglaby czesciej pisac :wink: -
Jane_Doe > 27-05-2006, 22:10
A ja tez jestem tu od czasu do czasu, choc nie jestem juz oper od ponad 1,5rokustudiuje sobie finanse i handel miedzynarodowy w wsb we wroclawiu
i jade teraz 1 lipca na 3miesieczne praktyki do Berlina w ramach programu finansowanego z ue- Leonardo da vinci, jakby ktos tam przypadkiem planowal sie znalezc to dawajcie znac -
Mikania > 28-06-2006, 23:43
Ja tez zyje kochani, nie mialam za bardzo czasu( wiem ze to glupie wytlumaczenie ) no ale jakos tak wyszlo. Zostal mi ostatnimiesiac operowania ale z checia bym juz teraz skonczyla. Prawdopodobnie zotsaje na wizie F1 i bede to chodzic to szkoly. Papiery juz wyslane czekam na odpowiedz z imigracyjnego . Czy ktos mi moze powiedziec jakie sa zagrozenia jezeli miesiac przed koncem operowania przestane operkowac??? Juz kuzwa nie moge z ta rodzina! -
bahaha20 > 29-06-2006, 11:48
Hej hej, u mnie wszystko OK:-)
Troche mi sie zycie pokomplikowalo, musialam zrezygnowac z Wysp Kanaryjskich w wakacje ale nie narzekam:-)
Jestem z ta sama rodzinka caly czas i sie super uklada, zostaje u nich do grudnia a potem zostaje na pewno w Oxfordzie. Chyba ze sie do tego czasu rozstane z moim facetem na co sie nie zanosi.
W sierpniu jade sobie do Polski na 3 tygodnie i mimo wszystko nie moge sie doczekac, zwlaszcza ze na tydzien zabieram chlopaka ze soba zeby mu pokazac nasz piekny kraj.
Mam dodatkowa prace w weekendy i do tego mialam szkole (i znow bede miala od wrzesnia) wiec narzekam na brak czasu.
Aha jeszcze jedna wazna rzecz, znalazlam w miescie sklep z polskim jedzonkiem wiec wydaje tam fortune ale mam przynajmniej golabki, bigos i KubusiaW takich momentach zycie jest piekne.
Pozdrawiam wszystkich tych co o mnie pamietaja :-* -
Edi > 29-06-2006, 13:17
Ty Bahaha,to podejrzana jestes.Wyslalas mi dziwnego maila,ja sie wyzalilam :wink: i znowu cisza.Cos z Toba nie kaman. :lol: -
zizi > 06-10-2006, 13:52
Edi jaka ty dziwna jestes. Baska chyba pisaala ze nie ma czasu pewnie nawet na to forum nie zaglada. Cos mi podpadasz ostatnio -
Edi > 06-10-2006, 22:10
Nie wiem o co ci lata kobieto.W zyciu o tobie nie slyszalam.Nie wiem,czemu sie czepiasz.Najpierw zobacz do kogo pijesz,a potem przyczepiaj sie.Przejelam sie,ze ci podpadam,robie pod siebie. -
Gość > 07-10-2006, 18:56
kto to jest zizi? -
martamaua > 08-10-2006, 1:09
Jakas zarozumiala i przemadrzala dziewucha, ktora zachlysnela sie operskim zyciem w Londynie. Wysmarowała 15 postow od roku i zgrywa dame.