• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

patig > 11-11-2013, 21:09

Z Go au pair -  z tego co tutaj poszperałam, to chyba jeszcze nikt o tej agencji nie pisał.

Ja wiem, ze wcześnie, ale to wynika z tego, że mam mało czasu na załatwiania wszystkiego (praca, studia), więc tylko dzięki tak wczesnemu zabieraniu się do wyjazdu, mogę zdążyć do czerwca :d 

haima > 11-11-2013, 21:15

patig napisał(a):Z Go au pair -  z tego co tutaj poszperałam, to chyba jeszcze nikt o tej agencji nie pisał.

Ja wiem, ze wcześnie, ale to wynika z tego, że mam mało czasu na załatwiania wszystkiego (praca, studia), więc tylko dzięki tak wczesnemu zabieraniu się do wyjazdu, mogę zdążyć do czerwca

Mogłabyś coś więcej powiedzieć o tej agencji? Mają jakieś biuro w Polsce?

patig > 11-11-2013, 21:19

haima napisał(a): 

Mogłabyś coś więcej powiedzieć o tej agencji? Mają jakieś biuro w Polsce?
    Tak. Ogólnie znalazłam to na tej stronie: http://www.aupair.pl/.
    Podzwoniłam, popytałam, agencja ja najbardziej na plus, tym bardziej, że szukałam na zagranicznych stronach. Pomagają w uzupełnianiu wszystkiego, dopytują, na chwilę obecną polecam.
    A ty już coś robisz w kierunku wyjazdu ?

haima > 11-11-2013, 21:22

patig napisał(a):Tak. Ogólnie znalazłam to na tej stronie: http://www.aupair.pl/.
    Podzwoniłam, popytałam, agencja ja najbardziej na plus, tym bardziej, że szukałam na zagranicznych stronach. Pomagają w uzupełnianiu wszystkiego, dopytują, na chwilę obecną polecam.
    A ty już coś robisz w kierunku wyjazdu ?

Niestety jeszcze nie, bo cały czas mam jakieś wydatki i ciężko jest cokolwiek odłożyć, a 2 tys. piechotą nie chodzi :/ Na razie zarejestrowałam się na stronie APiA i czekam na spotkanie z konsultantką. Nie wiem jeszcze kiedy wyjadę, ale liczę się z tym, że może nawet to być wrzesień/październik 2014.

haima > 11-11-2013, 22:44

No dobra, to sobie zaszalałam i zaczęłam uzupełniać mój profil na APiA, choć tak naprawdę nie wiem po co Pewnie i tak trzeba będzie go uzupełniać, ale jak na razie to mam motywację, żeby w końcu coś robić w kierunku wyjazdu.

yamisouls > 16-11-2013, 21:21

Ja też uzupełniłam aplikację zamiast się uczyć Najbardziej przeraża mnie ten list do napisania, bo pisanie zdecydowanie nie jest moją mocną stroną a co dopiero po angielsku:/

women > 16-11-2013, 21:48

Haima i Yamisouls, bardzo dobry wybór haha, im szybciej się z tym zbierzecie tym lepiej dla was )

nutella > 19-11-2013, 23:41

Moje prawo jazdy już za 2 tyg mam nadzieję. Co mnie potkusiło żeby tyle zwlekać. Mogłam je zrobić rok temu;//
    Orientujecie się, czy mogę uruchomić całą prcedurę z papierkiem,że zdałam czy muszę czekać jak mi urząd wyda dokument?

ewelinagr88 > 19-11-2013, 23:48

mozesz prawko dostarczyc pozniej ale nie otworza ci room, natomiast mozesz wypelniac referencje, zdjecia ,info w room  to za 2 tyg odbierasz prawko czy masz egzamin???

nutella > 19-11-2013, 23:51

ewelinagr88 napisał(a):mozesz prawko dostarczyc pozniej ale nie otworza ci room, natomiast mozesz wypelniac referencje, zdjecia ,info w room  to za 2 tyg odbierasz prawko czy masz egzamin???
    to słabo. egzamin dopiero. z własnego lenistwa zbieram się do niego od lipca.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia