-
-
Re: kosmetyki, papki i kleiki:P...czyli au pair radza...
(-:MARZENA:-) > 20-03-2007, 22:02
nivea visage -
MLODY-AU-PAIR > 20-03-2007, 23:12
Mocz.......... -
Gość > 21-03-2007, 10:16
Dobry jest, Marzenka? Bo ja kiedys czytalam BARDZO niepochlebny artykul o produktach Nivea i sie zrazilam, i nie wiem, czy to cos co tam pisalo to prawda byla - ze niby dziala tylko powierzchownie, a tak naprawde nie nawilza skory tylko ja jeszcze bardziej przesusza i robia sie zmarszczki (czy cos takiego)... -
(-:MARZENA:-) > 21-03-2007, 19:05
ja go uzywam na codzien i jestem zadowolonazmarszczek poki co nie mam a skora jest ok, nie swieci sie a to dla mnie najwazniejsze -
Gość > 22-04-2007, 10:15
I to znowu ja, z pytaniem natury "beauty" tez: praca jako sprzataczka nie wplywa jednak korzystnie na skore ani na paznokcie, mimo ze pracuje w rekawiczkach. Zna ktos jakies dobre wyprobowane sposoby na wzmocnienie plytki + ochrona skory dloni (uzywam codziennie kremu z olejku z oliwek, ale mimo wszystko jakis marny skutek, skora sama z siebie peka i jest szorstka... -
MLODY-AU-PAIR > 22-04-2007, 12:17
Chyba taki los sprzataczek juz , ja polecam kremy z seri Neutrogena , ja uzywam takiego jednego nie pamietam nazwy ani nie mam go teraz przy sobie ale jest dobry nawet po umyciu skory mydlem dalej jest nawilzona takze taniochy Nivea etc nie polecam . Hehe i to chlopak mowi lol -
niuniusiek > 22-04-2007, 13:34
dokladnie, Neutrogena - formula norweska! lepszego kremu do rak nie znajdziesz -
oliwka911gt > 24-04-2007, 18:11
a jesli chodzi o paznokcie to odzywki sally hansen -
Grizzly > 24-04-2007, 19:40
(Sorry że nie do tematu)
Niuniusiek jeste? może na południu Szwecji??
Jako? kojarzy mi się Twoje miasto..:> -
Gość > 24-04-2007, 21:23
dzieki za rady
niuniusiek jest w Norwegii, w Szwecji co jest ale Kristianstad