• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

agnieszka89 > 11-10-2012, 22:00

No fakt te pytanie były dość dziwne. Dobrze że ten test był tylko na osobowość i nie mógł wykluczyć kogoś z programu :p

merti > 11-10-2012, 22:44

a rodzinki będą miały dostęp do testu? po co on wgl jest?

Mówie Wam, ale mnie dziś instruktor wkurzył! Miałam mieć jazdę dziś i jutro (4 godz w sumie) a odwołał mi bo jakaś maniurka ma egzamin ... i jeszcze do mnie napisał, że mam czas bo urodziny daleko (tak se, bo za 2 tygodnie) No to się wkurzyłam, i mu napisałam, że dobrze by było jakby łaskawie znalazł troche czasu w następnym tygodniu, bo chcę się w urodziny na egzamin zapisać. Iiii aż zadzwonił do mojej koleżanki, żeby mnie udobruchała, bo się chyba obraziłam P hahaha

Mam do Was jeszcze pytanko - do złożenia aplikacji potrzeba mieć paszport ? Bo mi nigdy nie był potrzebny i nie wiem czy sie spieszyć z wyrabianiem, czy dopiero do wizy się przyda

sylvia > 11-10-2012, 22:48

Ja składając papiery nie miałam paszportu, ale musiałam szybko wyrabiać.

Jest potrzebny do zamknięcai aplikacji, bez niego nie otworzą Ci room'u..

Sharon > 11-10-2012, 23:06

[quote name="sylvia"]Ja składając papiery nie miałam paszportu, ale musiałam szybko wyrabiać.

Jest potrzebny do zamknięcai aplikacji, bez niego nie otworzą Ci room'u..[/quote]

Dziwne.Ja do tej pory nie mam paszportu i dopiero nosze sie z zamiarem wyrobienia go.Ale room mam otwarty ;x

sylvia > 11-10-2012, 23:17

[quote name="Sharon"]Dziwne.Ja do tej pory nie mam paszportu i dopiero nosze sie z zamiarem wyrobienia go.Ale room mam otwarty ;x[/quote]

Widocznie jesteś w innej agencji- możliwe że mają inne podejście.

Albo też masz masz odległy planowany termin wyjazdu- być może to też wpływa.

Sama nie wiem, piszę jakie ja mam doświadczenie

agnieszka89 > 11-10-2012, 23:24

W CC do tej pory chyba się mnie jeszcze nie pytali czy mam paszport, nie musiałam nigdzie wysyłać ksera czy coś. A szukam już rodzinki.

madz > 11-10-2012, 23:25

No ten test był dziwny. Ale nie wiem czy rodziny mają do wyników dostęp, niby na moim profilu widzę jakieś załączniki ale nie mogę ich otworzyć :/ why? hmmm...

A co do paszportu to niestety nie wiem, najlepiej do agencji napisać, ale w CC chyba trzeba było wpisać numer paszportu w aplikacji.

agnieszka89 > 11-10-2012, 23:28

A możliwe, nie pamiętam. To było już tak dawno temu :p

Mnie tez te załączniki się nie otwierają. A dodałam już po otwarciu parę zdjęć i ja ich nie widzę. Ciekawa jestem czy rodziny je widzą.

Wydaje mi się, że rodziny nie widzą wyniku tego testu. Może to jest potrzebne do lepszego dopasowania rodziny do au pair?

Sharon > 11-10-2012, 23:30

[quote name="madz"]No ten test był dziwny. Ale nie wiem czy rodziny mają do wyników dostęp, niby na moim profilu widzę jakieś załączniki ale nie mogę ich otworzyć :/ why? hmmm...

A co do paszportu to niestety nie wiem, najlepiej do agencji napisać, ale w CC chyba trzeba było wpisać numer paszportu w aplikacji.[/quote]

Albo zaznazyc ze sie go nie ma i bedzie wyrabialo. Ja wzielam te opcje. I jak napisano wyzej - nie pytali sie mnie jeszcze czy mam paszport

Pewnie to od agencji zalezy, faktycznie.

Znaczy co do testu to w CC agencja wlasnie dobiera na zasadzie podobienstw w tescie - rodziny pewnie wypelniaja ten sam lub analogicznie podobny test i im wiecej podobienstw, to wrzucaja do proponowanych dla rodzin.

Ja, przyznam szczerze, nawet nie ogarniałam tego profilu swojego- wiem gdzie filmik wstawic i rodzine sprawdzic. Jak sie z tym ogarne to przejrze reszte

Nimell > 11-10-2012, 23:31

Rodziny widzą wyniki tych testów ;)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia