-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 16-04-2008, 9:59
nie e :lol: -
Ninka Jones > 16-04-2008, 13:47
Znalazłam idealna dla mnie dietenazywa sie South Beach.
bede wam zdawac relacje jak mi sie chudnie, zaczynam od poniedzialku, zeby pierwsza, dwutygodniowa faza skonczyla sie idealnie przed matura :lol: (bo w pierwszej fazie nie mozna alkoholu :lol -
Ninka Jones > 16-04-2008, 13:47
Znalazłam idealna dla mnie dietenazywa sie South Beach.
bede wam zdawac relacje jak mi sie chudnie, zaczynam od poniedzialku, zeby pierwsza, dwutygodniowa faza skonczyla sie idealnie przed matura :lol: (bo w pierwszej fazie nie mozna alkoholu :lol -
idril > 16-04-2008, 16:12
[quote name="Yoanna"]wyemigrowac? :lol:[/quote]
dlatego to robie
ta dieta plazowa to dla mnie nie donra bo tam praktycznie zadnych owocow i warzyw nie ma. a u mmnie to podstawa i nie chce tego zmieniac. -
idril > 16-04-2008, 16:12
[quote name="Yoanna"]wyemigrowac? :lol:[/quote]
dlatego to robie
ta dieta plazowa to dla mnie nie donra bo tam praktycznie zadnych owocow i warzyw nie ma. a u mmnie to podstawa i nie chce tego zmieniac. -
Yoanna > 16-04-2008, 16:19
[quote name="idril"]no znajomosci sa dobre
w ostatnim czasie cos sie o tym przekonalam...[/quote] -
Yoanna > 16-04-2008, 16:19
[quote name="idril"]no znajomosci sa dobre
w ostatnim czasie cos sie o tym przekonalam...[/quote] -
Vorissa > 16-04-2008, 17:14
ja jem dużo warzyw, dużo owoców, soja, jakie? dietetyczne musli, wafle ryżowe, jogurty bez cukru, zrezygnowałam ze słodkich napojów i piję wodę mineraln?, i ogólnie trochę chudnę, eszcze muszę zacz?ć ćwiczyc :lol: -
Vorissa > 16-04-2008, 17:14
ja jem dużo warzyw, dużo owoców, soja, jakie? dietetyczne musli, wafle ryżowe, jogurty bez cukru, zrezygnowałam ze słodkich napojów i piję wodę mineraln?, i ogólnie trochę chudnę, eszcze muszę zacz?ć ćwiczyc :lol: -
Ninka Jones > 16-04-2008, 19:32
Julka nie jesz owocow i niektorych warzyw przez pierwsze 2 tygodnie. potem juz mozesz.