-
-
Re: Summer Adventure
Yoanna > 14-04-2008, 21:52
ja jakos za telewizja nie przepadam... -
idril > 14-04-2008, 21:52
[quote name="Vorissa"]moja koleżanka idzie na dziennikarstwo, ale ona już teraz pisze artykuły na jakim? portalu w necie... jakby nie patrzeć jakie? do?wiadczenie już zdobywa.[/quote]
no moj kolega o ktorym wczesnije wspomnialam pisze regularnie mniejsze-wieksze artykuly do gazety mojego miasta. -
idril > 14-04-2008, 21:52
[quote name="Vorissa"]moja koleżanka idzie na dziennikarstwo, ale ona już teraz pisze artykuły na jakim? portalu w necie... jakby nie patrzeć jakie? do?wiadczenie już zdobywa.[/quote]
no moj kolega o ktorym wczesnije wspomnialam pisze regularnie mniejsze-wieksze artykuly do gazety mojego miasta. -
Ninka Jones > 14-04-2008, 23:06
z pisaniem do lokalnej gazety nie byloby problemu w moim przypadku bo moj kolega jest redaktorem naczelnym :lol:
ah znajomosci znajomosci -
Ninka Jones > 14-04-2008, 23:06
z pisaniem do lokalnej gazety nie byloby problemu w moim przypadku bo moj kolega jest redaktorem naczelnym :lol:
ah znajomosci znajomosci -
idril > 15-04-2008, 18:26
no znajomosci sa dobre
w ostatnim czasie cos sie o tym przekonalam... -
idril > 15-04-2008, 18:26
no znajomosci sa dobre
w ostatnim czasie cos sie o tym przekonalam... -
Yoanna > 15-04-2008, 19:11
znajomosci powiiny zostac zlikwidowane :wink:
jestem za rownymi szansami dla wszystkich -
Yoanna > 15-04-2008, 19:11
znajomosci powiiny zostac zlikwidowane :wink:
jestem za rownymi szansami dla wszystkich -
Vorissa > 15-04-2008, 19:37
dokładnie, czasem się zdarza że jaki? cep dosłownie dostaje pracę bo po znajomo?ci, a kogo? naprawdę dobrego z do?wiadczeniem itd odwalaj?, i to nie jest fair. sama znam kilka takich przypadków i nie chciałabym się znaleźć na takim miejscu... korupcji, znajomo?ciom i innym takim mówię stanowcze NIE :twisted: