• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Vorissa > 14-04-2008, 16:40

moja koleżanka idzie na dziennikarstwo, ale ona już teraz pisze artykuły na jakim? portalu w necie... jakby nie patrzeć jakie? do?wiadczenie już zdobywa.

Ninka Jones > 14-04-2008, 17:37

o to wlasnie chodzi. dobrze jest studiowac dziennikarstwo zaocznie (na co jest mnie srednio stac) zeby sie zaczepic gdzies na podrzedne stanowisko w mediach i lapac doswiadczenie, przygladac sie temu i ewentualnie awansowac

Ninka Jones > 14-04-2008, 17:37

o to wlasnie chodzi. dobrze jest studiowac dziennikarstwo zaocznie (na co jest mnie srednio stac) zeby sie zaczepic gdzies na podrzedne stanowisko w mediach i lapac doswiadczenie, przygladac sie temu i ewentualnie awansowac

Yoanna > 14-04-2008, 18:02

ja mam miesieczne doswiadczenie w mediach. channel 4 i ITV.

dziennikarstwa nie studiuje ale barista i deli asisstant to ze mnie pierwsza klasa :lol:

i kto robil herbate dla trevora mc donalda? ja :lol: wpierw nawet nie wiedzialam kto to hahaha ale mnie wspolpracownicy doinformowali ze to jeden z najbardziej znanych prezenterow telewizyjnych w uk ;P a wiecie co mowil do mnie trevor jak mnie mijal na korytarzu? hellooooooo :lol: hahah przypomnialy mi sie stare czasy.. rok temu to bylo :wink:

Yoanna > 14-04-2008, 18:02

ja mam miesieczne doswiadczenie w mediach. channel 4 i ITV.

dziennikarstwa nie studiuje ale barista i deli asisstant to ze mnie pierwsza klasa :lol:

i kto robil herbate dla trevora mc donalda? ja :lol: wpierw nawet nie wiedzialam kto to hahaha ale mnie wspolpracownicy doinformowali ze to jeden z najbardziej znanych prezenterow telewizyjnych w uk ;P a wiecie co mowil do mnie trevor jak mnie mijal na korytarzu? hellooooooo :lol: hahah przypomnialy mi sie stare czasy.. rok temu to bylo :wink:

Vorissa > 14-04-2008, 18:35

fajowo

Vorissa > 14-04-2008, 18:35

fajowo

Ninka Jones > 14-04-2008, 20:41

uwielbiam Channel 4

Ninka Jones > 14-04-2008, 20:41

uwielbiam Channel 4