-
-
Re: Summer Adventure
Yoanna > 10-04-2008, 21:22
bo czasami staranie sie o chlopaka jest fajniejsze.. a jak sie juz go zdobedzie to bywa ze sie odwidzi ;P
ja waze jakos 59 i nic z tym robic nie zamierzam. heheh -
Ninka Jones > 10-04-2008, 22:34
[quote name="Vorissa"]Nina, Twoje pomysły s? shalooonee. :lol:[/quote]
o ktorych konkretnie mowisz? :lol: -
Ninka Jones > 10-04-2008, 22:34
[quote name="Vorissa"]Nina, Twoje pomysły s? shalooonee. :lol:[/quote]
o ktorych konkretnie mowisz? :lol: -
idril > 11-04-2008, 10:39
[quote name="Yoanna"]bo czasami staranie sie o chlopaka jest fajniejsze.. a jak sie juz go zdobedzie to bywa ze sie odwidzi ;P[/quote]
och ile to ja juz razy tak mialam!
pozniej mi tylko glupio juz!
ja waze duzo za duzo i tez mi sie marzy zrzucenie. tylko jakos tak nie dizie cos mi :/ -
idril > 11-04-2008, 10:39
[quote name="Yoanna"]bo czasami staranie sie o chlopaka jest fajniejsze.. a jak sie juz go zdobedzie to bywa ze sie odwidzi ;P[/quote]
och ile to ja juz razy tak mialam!
pozniej mi tylko glupio juz!
ja waze duzo za duzo i tez mi sie marzy zrzucenie. tylko jakos tak nie dizie cos mi :/ -
edyta_s > 11-04-2008, 12:10
a ja tam na swoja wage nie narzekam, nie potrafie sie odchudzac tak, ze sobie powiem - nie jem, cwicze itp, jakos tak samo z siebie wyszlo, ze mi sie schudloa o chlopaka sie nigdy nie staralam i chyba nienajgorzej na tym wychodze ;P
wiesz co Ninka, ja sie boje o Twoich rodzicow, na zawal kiedys padna -
edyta_s > 11-04-2008, 12:10
a ja tam na swoja wage nie narzekam, nie potrafie sie odchudzac tak, ze sobie powiem - nie jem, cwicze itp, jakos tak samo z siebie wyszlo, ze mi sie schudloa o chlopaka sie nigdy nie staralam i chyba nienajgorzej na tym wychodze ;P
wiesz co Ninka, ja sie boje o Twoich rodzicow, na zawal kiedys padna -
Vorissa > 11-04-2008, 14:37
Nina, Twoje wszystkie ponad realno?ć s? shaloone, np. dziecko z Timberlakiem czy jak mu tam
Yo, ale Ty jeste? wysoooooka, więc 59kg to dla Ciebie w sam raz, a nie że ja taka mała i tak dużo ważę ;/ -
Vorissa > 11-04-2008, 14:37
Nina, Twoje wszystkie ponad realno?ć s? shaloone, np. dziecko z Timberlakiem czy jak mu tam
Yo, ale Ty jeste? wysoooooka, więc 59kg to dla Ciebie w sam raz, a nie że ja taka mała i tak dużo ważę ;/ -
Ninka Jones > 11-04-2008, 20:27
wiem że padn? kiedy?
"mamo, wychodzę za Grega" buahahahaha xD
wstalam dopiero, odwala mi juz