• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

Emm > 12-04-2005, 19:52

no a jak!

dzis zlozylam papiery w agencji.Machina ruszyla i nie ma odwrotu ( nooo...jest, ubezpieczam sie na wypadek rezygnacji, ale watpie, zebym zrezygnowala, musialabym miec mega szczescie).

Emm > 12-04-2005, 20:00

na zdjeciach ze zwierzakami wygladam, jakbym miala ze 30 lat, mega podkrazone oczy-foty byly robione w niedziele, a wiadomo, z piatku na sobote noc ciezka ( 2 kwietnia), potem sobota to samo, a w niedziele fotki.

Czekam z utesknieniem na lato, zeby sie troszke opalic, bo ja to trupio blada zima jestem.Wrecz przezroczysta.

Emm > 12-04-2005, 21:58

femina, poszly foty na emerytke

nikka > 12-04-2005, 22:27

Emm wlasnie wyslalam Ci moje fotki

Emm > 12-04-2005, 22:43

dzieki nikka, zaraz sprawdze

Femina, wyslalam ci foty w pieciu mailach, dwa nie przeszly( rozmiar skrzynki przekroczony), nie wiem, ktore, wiec daj znac, to jak bedziesz miec pusta skrzynke znow je przesle.

No i czekam na foty reszty dziewczyn!!!

Emm > 12-04-2005, 22:47

juz mam, mam!

Nikka, ja myslalam, jakos sobie ubzduralam, ze ty blondynka jestes A tu taka niespodzianka!Tez lasencja jestes Marta dobrze mowila, ze operki to laski! Ib_izy zdjecia tez sa super ( rodowita blondynka, sliczna zreszta), dziekuje wam dziewczyny za zdjecia!

martamaua > 13-04-2005, 9:31

poslalam swoje fotki Emm jak chcecie to dawajcie maila a najlepiej zainstalujcie Skype,bo tam sie swietnie wszystko wysyla

aniczka > 13-04-2005, 9:34

dzieki emm za zdjecia!!!to sie nacwiczylas by je zrobic

widze lekki makijaz do zdjatek tez byl super. jeszcze raz dzieki jak tylko ja bede miala jakies swoje to ci przesle.

Emm > 13-04-2005, 9:52

lekki???

hehe, na tych ze zwierzakami mialam taka tapete, ze szok.Kilka dni wczesniej wyskoczylo mi takie uczulenie na twarzy, ze tylko centymetrowa tapeta to pokryla.

a na zdjeciach z dziecmi to sie wymalowalam,zeby troche mnie bylo widac

Aniczka, ty juz za 11 dni lecisz!!!!!Ale fajnie!ja dopiero druga polowa wrzesnia.

Emm > 13-04-2005, 9:54

Marta, dziekuje za zdjecia!Musze wam powiedziec, ze Marta tez lasencja( ale to juz chyba operski standard).
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia