-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
Yoanna > 20-06-2005, 11:30
najgorzej bedzie gdy trzeba bedzie wracac... a w walizce malo miejsca ehhe -
agulka > 20-06-2005, 11:32
nio...na powrot trzeba bedzie 2 samolot wynajmowac.. :lol: :lol: -
martamaua > 20-06-2005, 15:03
Bedac w Polsce zaskoczenie,laski to duzo ladniejsze gdzie niegdzie i lepiej poubierane jak tu.Ale tu np. nie ma takich skrajnosci.Np.laseczka super odstawiona,wloski,ciuszki,okularki a z kolei inna lachy z bazaru tandetne,czarna farba do bladej geby,bo wtedy to jakos to wyglada i jej wyjdzie,na blond sama juz by sie tak 'ladnie' nie chlapnela.Co do butow...tez za specjalnie super nie znalazlam,co to za dziwny czas,ze mi sie zadne nie podobaja?!?!Ale i tak lepsze jak tu.Orsay...krotko mowiac spieprzyl sie baardzo.Zadnej rewelacji nie ma.Ale za to na nowo odkrylam Top Secret,Cropp Town i....Terranowa!!!!!!!!Czemu tu nie ma TerranoweeeejJuz bede wiedziala gdzie szalec na przyszlosc.Oczywiscie z 3 bluzeczki i spodenki przywiozlam.A teraz bede dalej polowac na biale rzeczy i materialowa torbe I mam nadzieje,ze sie moje okularki znajda 8) -
oliwka911gt > 23-06-2005, 22:46
mam pytanko do laseczek ze stanow: jakie marki ciuchow mozna jeszcze tam kupic?? wiem o old navy, h&m, levi's, victoria's secret, forever 21 i co jeszcze?? jest tam benetton, esprit, zara, mango?? podajcie nazwy firm, reszte w necie wygrzebie jakie kolekcje maja. a i jeszcze jedno co myslicie o ciuchach DKNY?? -
Gość > 24-06-2005, 11:07
ja dkny widzialam na reklamach i mnie korcilo zeby cos zakupic tej pani i poszlam do sklepu i padlam bo jej ciuchy byly brzydkie- no nie podobaly mi sie. dla mnie marka nr jeden i w ogole de best jest diesel ale jest kurewsko drogi- w usa tez za gacie sie placi 140 funtow czyli ok 270 dolarow??? jezu kocham ta marke normalnie!!! a top shopa tam macie- to jest cudny sklep dopiero- tanio i jak milusio. -
Emm > 24-06-2005, 11:27
no wiec zary nie kojarze ze stanow, chyba nie ma, ale wiem, ze w stanach zara to jest bog wie jaka marka, bo moj chlop w hiszpanskiej zarze sie obkupil na maxa,a potem dumny z siebie przez miesiac chodzil, ze zare ma ( a spodnie w hiszpanii w przeliczeniu za 7 dolcow kupil). Na miedzynarodowej stronie mango nie wymieniaja Stanow, wiec raczej nie ma. Top shopa w wyszukiwarce tez nie znalazlam , jesli chodzi o stany.
Ja do zary hiszpanskiej biore cala kase, jaka mam i szaleje, och zaszaleje, ze hej. A potem bede chleb jesc i woda popijac. -
oliwka911gt > 24-06-2005, 12:11
a ja mam troszke ciuszkow z zary 8) bede sie puszyc, co najmniej jak paw :lol: :lol: szkoda ze mango w stanach nie mafajne ciuszki maja, bardzo podobne do zary. a co do diesla to szkoda gadac - jakosc maja marniutka :evil: mam troszke parteczek dieslowskich i po dwoch miechach nadaja sie do reklamacji :evil: wiec sobie diesla odpuscilam, wole levisa :wink: -
MONIKA > 24-06-2005, 17:19
Nie widzialam nigdzie zary, nio w Poznaniu, co "zem sie obkupila". :lol:
DKNY jest ok, mnie pasi, poza tym Tommi Helfigher, Ralph Lauren, CK, Polo jeans RL, Gap, Express, matko no nie wiem, kurcze bym w mallu spiske musiala zrobic.
Mango nie ma. Terranovy tez. -
oliwka911gt > 24-06-2005, 17:23
monka zrob bo ja maniak sklepowo - zakupowy. uzalezniona do granic mozliwosci. bylam dzisaj w croppie i o maly wlos pol sklepu nie wynioslam :lol: :lol: 3ma mnie to ze na wakacje oszczedzam, potem znowu sie rzuce na sklepy :lol: -
MONIKA > 24-06-2005, 17:27
A ja dwie kolejene pary japonek Havajanas kupilam. Czarne z flaga Brasil i niebiesko biale, wciaz czekam na nowa dostawe, bo czerwone, zolte, zielone i granatowe chce. :lol: