• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

Yoanna > 20-06-2005, 11:30

najgorzej bedzie gdy trzeba bedzie wracac... a w walizce malo miejsca ehhe

agulka > 20-06-2005, 11:32

nio...na powrot trzeba bedzie 2 samolot wynajmowac.. :lol: :lol:

martamaua > 20-06-2005, 15:03

Bedac w Polsce zaskoczenie,laski to duzo ladniejsze gdzie niegdzie i lepiej poubierane jak tu.Ale tu np. nie ma takich skrajnosci.Np.laseczka super odstawiona,wloski,ciuszki,okularki a z kolei inna lachy z bazaru tandetne,czarna farba do bladej geby,bo wtedy to jakos to wyglada i jej wyjdzie,na blond sama juz by sie tak 'ladnie' nie chlapnela.Co do butow...tez za specjalnie super nie znalazlam,co to za dziwny czas,ze mi sie zadne nie podobaja?!?!Ale i tak lepsze jak tu.Orsay...krotko mowiac spieprzyl sie baardzo.Zadnej rewelacji nie ma.Ale za to na nowo odkrylam Top Secret,Cropp Town i....Terranowa!!!!!!!!Czemu tu nie ma Terranoweeeej Juz bede wiedziala gdzie szalec na przyszlosc.Oczywiscie z 3 bluzeczki i spodenki przywiozlam.A teraz bede dalej polowac na biale rzeczy i materialowa torbe I mam nadzieje,ze sie moje okularki znajda 8)

oliwka911gt > 23-06-2005, 22:46

mam pytanko do laseczek ze stanow: jakie marki ciuchow mozna jeszcze tam kupic?? wiem o old navy, h&m, levi's, victoria's secret, forever 21 i co jeszcze?? jest tam benetton, esprit, zara, mango?? podajcie nazwy firm, reszte w necie wygrzebie jakie kolekcje maja. a i jeszcze jedno co myslicie o ciuchach DKNY??

Gość > 24-06-2005, 11:07

ja dkny widzialam na reklamach i mnie korcilo zeby cos zakupic tej pani i poszlam do sklepu i padlam bo jej ciuchy byly brzydkie- no nie podobaly mi sie. dla mnie marka nr jeden i w ogole de best jest diesel ale jest kurewsko drogi- w usa tez za gacie sie placi 140 funtow czyli ok 270 dolarow??? jezu kocham ta marke normalnie!!! a top shopa tam macie- to jest cudny sklep dopiero- tanio i jak milusio.

Emm > 24-06-2005, 11:27

no wiec zary nie kojarze ze stanow, chyba nie ma, ale wiem, ze w stanach zara to jest bog wie jaka marka, bo moj chlop w hiszpanskiej zarze sie obkupil na maxa,a potem dumny z siebie przez miesiac chodzil, ze zare ma ( a spodnie w hiszpanii w przeliczeniu za 7 dolcow kupil). Na miedzynarodowej stronie mango nie wymieniaja Stanow, wiec raczej nie ma. Top shopa w wyszukiwarce tez nie znalazlam , jesli chodzi o stany.

Ja do zary hiszpanskiej biore cala kase, jaka mam i szaleje, och zaszaleje, ze hej. A potem bede chleb jesc i woda popijac.

oliwka911gt > 24-06-2005, 12:11

a ja mam troszke ciuszkow z zary 8) bede sie puszyc, co najmniej jak paw :lol: :lol: szkoda ze mango w stanach nie ma fajne ciuszki maja, bardzo podobne do zary. a co do diesla to szkoda gadac - jakosc maja marniutka :evil: mam troszke parteczek dieslowskich i po dwoch miechach nadaja sie do reklamacji :evil: wiec sobie diesla odpuscilam, wole levisa :wink:

MONIKA > 24-06-2005, 17:19

Nie widzialam nigdzie zary, nio w Poznaniu, co "zem sie obkupila". :lol:

DKNY jest ok, mnie pasi, poza tym Tommi Helfigher, Ralph Lauren, CK, Polo jeans RL, Gap, Express, matko no nie wiem, kurcze bym w mallu spiske musiala zrobic.

Mango nie ma. Terranovy tez.

oliwka911gt > 24-06-2005, 17:23

monka zrob bo ja maniak sklepowo - zakupowy. uzalezniona do granic mozliwosci. bylam dzisaj w croppie i o maly wlos pol sklepu nie wynioslam :lol: :lol: 3ma mnie to ze na wakacje oszczedzam, potem znowu sie rzuce na sklepy :lol:

MONIKA > 24-06-2005, 17:27

A ja dwie kolejene pary japonek Havajanas kupilam. Czarne z flaga Brasil i niebiesko biale, wciaz czekam na nowa dostawe, bo czerwone, zolte, zielone i granatowe chce. :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia