• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

• Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
  • Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

martamaua > 20-10-2005, 16:38

O moj Boze co za mega swinieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az mi sie cofnelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!

Co do pozycji na klopie to jednak lepiej niz ladowanie w dzieciaka lekow.

Dobrze,ze je jakos wychowalas,jestes bardziej rozsadna niz ich starzy niewatpliwie.....Czego tych ludzi ucza,zero kultury......Oburzona,bo przepraszam musiala powiedziec,no we lbie sie poprzewracalo!!!

Moj dzieciak to chodzi i mnie....lize czasem.Po ciuchach,rekach i ma radoche,ze mnie oslinila.

*Btw. wlasnie sie wkurzylam,bo nakupowalam sobie cala miche slodyczy,dzieciak juz dojrzal i sie pyta czy moze,ja mowie,ze moze jutro.A ta leci do matki i potem do mnie,ze jej mama pozwolila.Ze co k***a?!?!?! Przeciez to MOJE slodycze.Nie ma bata,ja im tak nie wyzeram,i tak maja ochydne....Nie dam i juz :twisted: *

Emm > 20-10-2005, 17:47

Boze, co za historie.Moi bekaja czasem, najwiecej beka najstarsze dziecko-trzynastolatka.Dla mnie to nie do pomyslenia, zeby przy hostach beknac.Oni by to pewnie olali, ale ja bym do konca zycia zapamietala.

Ale w Stanach to chyba ich tradycja narodowa-to bekanie. Wszyscy to robia.

Dobrze, ze moi chociaz nie pierdza, bo tego bym juz nie przezyla.

agulka > 20-10-2005, 18:03

z kupa to wszystkie dzieci taka maja...moj 3latek tez jest podekscytowany i zawsze mowi, ze zrobil kupe jak duzy facet..duza..i bleee smierdzaca! i jeszcze to oglada...grrrr

2latka na szczescie wyleczyla sie z brudzenia kupa lozeczka i wszystkiego naokolo.no ale 2 razy to przezylam

a host mnie rozbraja jak idzie rano na polgodzinny do kibelka.. na przeglad prasowy i kawe!!!! cholera, dobrze, ze jedzenia ze soba nie bierze...

bekaja tylko dzieci i czasem host

kamildzianka > 20-10-2005, 18:33

Jeszcze cos mi sie przypomnialo na temat charkania.

Kiedys nie bylo rodzicow w domu, host pojechal gdzies, moze na golfa. I uslyszalam go popoludniu w garazu, wiec mowie do dzieci, ze juz tatus przyjechal. One z niedowierzaniem patrza na mnie i sie pytaja, skad wiem. Ja na to, ze slyszalam, jak nadjezdzal.

Taaaa, przeciez nie moglam im powiedziec, ze slyszalam juz z daleka jego charkania.

Obrzydliwe, do tego jeszcze spluwal to wszystko go kranu, czy muszli klozetowej, takie jakies dziwne przyzywczajenie. Kiedys sie go w koncu same dzieci zapytaly, dlaczego wiecznie tak robi, a on powiedzial, ze to ZDROWO (!!!) OCZYSCIC SOBIE GARDLO! Ze gdy zalega komus flegma, to dobrze sobie odcharknac... Matko, to jest komiczne!

martamaua > 20-10-2005, 19:07

Moj starszy dzieciak tez lazi i pierdzi pod nos........Kiedys mowila przepraszam ale juz tego nie praktykuje.Hostka charka do zlewu tez rano zawsze,ale jakos mi to nie przeszkadza,u mnie w domu mama tez robila bo jej pasta do zebow nie podchodzila wiec jakos mnie to nie ruszylo za specjalnie.Bekac nie bekaja cale szczescie.

kamildzianka > 20-10-2005, 20:09

Mnie sie znowu cos nasunelo. Ale tym razem nieco odbiegne od tematu.

Wydaje mi sie, ze w ogole Amerykanie to bardzo bezstresowy narod, jesli chodzi o puszczanie bakow, czy bekanie, czy inne jeszcze przyjemniejsze wypadki.

Otoz moj facet, ktory wlasnie jest Amerykancem, nalogowo pierdzi przy mnie. Ogolnie nie mam nic przeciwko pierdzeniu przy mnie, jesli tylko jestem na tyle blisko z ta osoba, ze nie czuje sie urazona. Ale ostatnim razem Kevin przegial! Zebzdzil sie przy mnie strasznie, a potem jeszcze nakryl mi glowe koldra! Ja nie wiedzialam potem, czy mam sie smiac, czy plakac, wiec mowie oburzona, ze to bylo juz ponizej pasa (doslownie), ze zupelnie mnie nie szanuje. A on, z rozbrajajacym usmiechem odpowiedzial, ze mnie TESTUJE, czy moglabym byc z nim dluzej, np. na cale zycie... Ja ci dziekuje ja takie testowanie!

Opowiedzial mi tez, jak zabawiaja sie mlodzi Amerykanie. Otoz w grupie facetow jeden pyta: Do you wanna see brains? Wiec oczywiscie, kazdy chce zobaczyc brains, to ciekawe. Wiec taki gosciu wyciaga swoje jadra ze spodni, uciska je i pokazuje wszystkim, krzyczac: Here are my brains!

I zabawa na calego, wszyscy sie ciesza, smieja, bo to takie zabawne...

Boze, ci ludzie maja jakas zryta psyche.

A w kinie, gdy jestes ze swoja paczka, gdy jest cisza, pierwsza osoba mowi szeptem: Penis. Potem druga glosniej, trzecia jeszcze glosniej, i zabawa trwa dopoki, dopoty ktos nie wrzasnie: Uciszcie sie, wy niewychowane petaki, albo zawolam ochrone!

I tez podobno strasznie to zabawne, tylko dlaczego mnie to jakos zbytnio nie smieszy?

A tam na marginesie: moze to tylko moj facet jakis taki z niezwyklym poczuciem humoru? :o

Gość > 21-10-2005, 15:50

nigdy w zyciu nie moglabym byc z Amerykaninem, tak samo jak nie dla Murzynow - niech sobie zyja obok mnie, ale nie musze sie z nimi wiazac

jak ty wytrzymujesz? i co cie sklonilo zeby akurat on skoro ma takie wspaniale "poczucie humoru"? 8O

oliwka911gt > 21-10-2005, 16:35

8O 8O 8O

obrzydliwe :evil:

mam nadzieje ze nie trafie na takich papoprancow :wink:

Yoanna > 21-10-2005, 18:09

o jaaa okropne..

Czarna_ski > 21-10-2005, 18:15

Emi, zgadzam sie...

murzyni maja taka nature, ze tylko " yo yo yo madafaka" i dobrze potrafia sie tylko wyzywac...

ale nie uogolniajmy Niektorzy biali tez niezle popierniczeni...

( wystarczy obejrzec Jerrego Springera)

Ja z amerykanem byc bym nie mogla, bo ci faceci, niezalezni od wieku, to pustaki..... duze dzieci... Nie nasz swiat po prostu... Za duzo bym musiala nauczyc sie tolerowac w nich...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia