• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

pierwszy dzień u rodziny

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• pierwszy dzień u rodziny

• pierwszy dzień u rodziny
  • Re: pierwszy dzień u rodziny

Olesya94 > 14-09-2013, 20:19

losewithsockss jak spotkanie z rodzinką? jacyś fajni ludzie? :-) stresowałaś się?

loserwithsockss > 15-09-2013, 0:32

Spotkanie z nowymi nie wyszło,bo obecna rodzinka nałożyła na mnie tyle pracy se nie miałam czasu ;( w poniedziałek mam juz pierwsze interview z rodzina z agencji..mam nadzieje ze to wyjdzie.wczoraj juz miałam tak krytyczny moment ze chciałam wracać do domu,do polski

Olesya94 > 20-09-2013, 23:48

Pierwszy dzien? Eh....wiec było to tak:

Jechałam do Francji autokarem było tak dla mnie taniej i praktycznej, poniez lotnisko znajduje sie dosyć daleko od mojej miejscowości. Na dworcu czekała juz na mnie hostka, wysiadlam, przywitalam sie i pojechalysmy do domu. Dzieci BylY w tym czasie w szkole i przedszkolu. Wiec gdy bylysmy juz w domu hostka oprowadzila mnie po całej posiadłości, pokazała mi wszystkie pomieszczenia a ich jest naprawde dużo w domu, potem dała mi czas abym sie rozpakowala, odpoczela, wykapala. Nastepnie pojechalysmy po najmłodszego do przedszkola, pobawilam sie z nim troche, potem przyjechał host ze starszymi dziećmi, zjedlismy obiadokolacje...troche porozmawialismy i jakoś szybko minął ten dzien. Narazie jestem "świeża " wiec sie oswajam ze wszystkim jeszcze. ZobacYmy jak bedzie pózniej...narazie rodzinka jest fajna.

pozdrawiam i zachęcam do pisania na forum
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia