• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Romanse i historie miłosne:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Romanse i historie miłosne:)

• Romanse i historie miłosne:)
  • Re: Romanse i historie miłosne:)

KajaWroc > 09-06-2011, 17:24

kurcze koles juz sie wyszalal po imprezach wiec pewnie dlatego to wszystko,a z tym sexem to mu dobrze pwoiedzialas bo facetom to chyba trzeba co 5 minut przypominac ,powtarzac itd..

anullkaa > 04-07-2011, 3:26

też jestem typem imprezowiczki,ale kiedy bylam w zwiazku z facetem,który nie lubił imprezować,odzwyczaiłam się od nich i wcale mi ich nie brakowało teraz już z nim nie jestem i znow zaczęla się hulanka haha co nie znaczy ze za tym tęskniłam postaraj sie z nim spędzać więcej czasu, on nie będzie chciał Cię ograniczać,ale moze czasem zrezygnuj z imprezy zeby spędzić z nim "nudny" wieczor

maraszrum > 09-08-2011, 23:46

Nooo, temat dla mnie :mrgreen: i trochę go odświeże

ja zdecydowanie liczę na jakieś romanse gdy wyjadę ! jakiś afroamerykanin czy mulat :zakochany: :zakochany: :zakochany:

Jestem teraz z chłopakiem fakt faktem, od prawie dwoch lat < z przerwami;p> ale w życiu nie zrezygnuje z wyjazdu, a w zwiazki na odleglosc nie wierze. Co w związku z tym idzie - nie wierzę że nie będę flirtowac ;P

Liczę w sumie tez ze poznam kogos z kims będę chciała spedzic zycie i tam zostane? może się uda

A zdarzyło się komuś, romansowanie z hostem ? albo hostka? :lol: tak mnie teraz wzięło to pytaine

i jeszcze jedno: Jeśli chciałabym poznać kogoś z USA przez internet < tak zeby sobie poćwiczyć gadanie i zeby w/w znać kogos> to jakie portale byście polecały? bo jak czytałam niektóre dziewczyny pisały o tym

Ash > 10-08-2011, 2:00

badoo haha

maraszrum > 10-08-2011, 12:17

już sprawdzam

anetaar > 10-08-2011, 16:19

Hahaha, tez cicho licze na jakies romanse albo flirciki podczas operowania

szuszuvp > 10-08-2011, 16:57

ja mam chłopaka więc raczej na nic takiego nie liczę :D ale fajnie poczytać o Waszych przygodach! ;p

maraszrum > 10-08-2011, 19:27

a na jak długo wyjeżdżasz?

bossowsky > 10-08-2011, 20:51

niedlugo wracam do Francji , gdzie czeka na mnie pewien mulat ostatnim razem jak byłam tam, wychodziłam z maka i mnie zagadal

spotykalismy sie bardzo czesto , bylo fajnie ale nie wiem czy chce cos wiecej

young_lady_88 > 10-08-2011, 21:28

[quote name="maraszrum"]

A zdarzyło się komuś, romansowanie z hostem ? albo hostka? :lol: tak mnie teraz wzięło to pytaine [/quote]

ojjjj trzymac sie od tego z daleka. najdalej jak sie da. to powazna sprawa i nie warto ryzykowac. chociaz taki romans to rzecz bardzo mozliwa - za granica jestesmy samotne, potrzebujemy przyjaciol i czasami moze sie wydawac, ze cos was a hostem laczy, kiedy np. on tylko probuje byc mily, no i mieszkacie w tym samym domu. yyyy nawet sobie nie wyobrazam jak by sie to moglo skonczyc - ty ze zlamanym sercem, on z rozbita rodzina. dzieci, ktore ci zaufaly zaczynaja cie nienawidzic. nieeee nawet o tym nie myslcie!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia