• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

HappyAuPair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• HappyAuPair

• HappyAuPair
  • Re: HappyAuPair

arsenalfan26 > 26-03-2011, 15:53

wybieram się na ok. 3 miesiące, jestem maturzystką i mam już wolne od 13 maja do końca września, więc w sumie mogę być bardziej elastyczna

ja znam trochę hiszpański i angielski, z tego co wiem, to Hiszpanie mówią po angielsku bardzo niewyraźnie, ale wydaje mi się, że większego problemu nie będzie

mocca162 > 28-03-2011, 12:32

Hej

Tez złożyłam papiery na początku marca do biura happyaupair do Hiszpanii. Mam nadzieję że uda się trafić na jakąś fajną rodzinkę i wyjechać na wakacje Długo czeka się na oferty? Może któraś z Was miała już jakieś ?

paty > 03-04-2011, 11:45

hey dziewczyny ja też złożyłam dokumenty do Hiszpanii na początku marca, chce wyjechać z biurem Happy AuPair, dla mnie wydaje się w porządku, mam bardzo dobry kontakt z Panią z biura, pomagała mi przy wypełnianiu dokumentów, kiedy czegoś nie wiedziałam czy nie rozumiałam zawsze służyła pomocą.

Mam nadzieje że uda mi się jak najszybciej wyjechać, chciałabym w czerwcu, po maturach moim wymarzonym miejscem jest Barcelona, Madryt lub okolice, ale nie pogardzę oczywiście innymi ofertami już nie mogę się doczekać

paty > 03-04-2011, 11:52

[quote name="arsenalfan26"]Ala...ta rodzina jest bardzo interesująca, fajna lokalizacja. A znasz hiszpański?

Ja osobiście już złożyłam papiery do Happy Au pair, podpisałam umowę i czekam na rodzinkę blisko morza. Trzymajcie kciuki!! [/quote]

hiszpański nie jest wymagany, ja się troche uczę tzn uczę to za dużo powiedziane, mój chłopak jest hiszpańskojęzyczny, więc czasem coś podłapie, ale gwarantuje wam że tam szybko nauczycie się języka.

Mój angielski jest doskonały i myślę że wystarczy, wy też na pewno się dogadacie.

arsenalfan26 > 03-04-2011, 12:46

Cytat: hiszpański nie jest wymagany, ja się troche uczę tzn uczę to za dużo powiedziane, mój chłopak jest hiszpańskojęzyczny, więc czasem coś podłapie, ale gwarantuje wam że tam szybko nauczycie się języka.

Mój angielski jest doskonały i myślę że wystarczy, wy też na pewno się dogadacie.

wiem, że hiszpański, nie jest wymagany. ja znam trochę angielski i dobrze hiszpański, więc nie bedzie problemu z dogadaniem się 8)

paty > 03-04-2011, 12:49

[quote name="arsenalfan26"]
    Cytat: hiszpański nie jest wymagany, ja się troche uczę tzn uczę to za dużo powiedziane, mój chłopak jest hiszpańskojęzyczny, więc czasem coś podłapie, ale gwarantuje wam że tam szybko nauczycie się języka.

wiem, że hiszpański, nie jest wymagany. ja znam trochę angielski i dobrze hiszpański, więc nie bedzie problemu z dogadaniem się 8)[/quote]

to masz podobnie jak ja

widzę, że dużo osób wybiera sie do Hiszpanii, zaczynam sie martwić że nie znajde oferty

bonamartinka > 04-04-2011, 18:52

Cześć Wam,

Ja od paru miesięcy myślę wyjeździe z biurem HappyAuPair do Hiszpanii, albo Anglii na te wakacje (jak widzę dwa najbardziej pożądane kraje). W marcu zaczęłam zbierać dokumenty, co w sumie zajęło mi cały miesiąc (ach, najgorsza część...), no i 1 kwietnia wysłałam wszystko, a już dziś mam umowę. Ciekawe, jak szybko znajdę jakąś rodzinkę... Mocca162 - Ty czekasz już miesiąc? No i póki co, współpracę z biurem oceniam bardzo dobrze.

Aisling > 04-04-2011, 18:58

Ooo, to widzę, że jak wam się uda będzie nas trochę w Hiszpani

Ja tam będę na pewno, więc w razie jak uda wam się znaleźć rodzinki to dawajcie znać dziewczyny! Powodzenia!

paty > 04-04-2011, 20:20

ja się boję, że nie znajdę odpowiedniej rodziny, a chcialabym wyjechać w czerwcu, po maturach.

nie wiem, może nie potrzebnie się denerwuje ...

nie wiem czy szukać na własną rękę, czy czekać na oferty z biura .. (dokumenty złożyłam miesiąc temu)

rosario > 04-04-2011, 21:17

przeciez mozesz czekac na oferty z biura, a w miedzyczasie szukac rodzin w necie, tym samym zwiekszajac szanse na wyjazd : )
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia