-
-
Re: Summer au pair
dosiunia > 17-04-2011, 9:46
dzięki rosario
vaszka - no mi bardzo pomogła mama i składala za mnie papiery a obecna współlokatorka szukala mieszkania, także się wszystko ułożyło jakos szczęśliwie) -
alexandra085 > 17-04-2011, 12:36
zazdroszcze ze juz wiesz przynajmniej gdzie pojedziesz i ze pojedziesz, a ja wciaz czekam uhhhhh -
Aisling > 17-04-2011, 16:06
Dziewczyny! Gorąco trzymam za was kciuki! Mam nadzieję, że i wam się uda znaleźć rodzinki, mimo problemów jakie widzę, że macie. Powodzenia! -
dosiunia > 17-04-2011, 17:06
aisling, czytałam dziś nawet Twojego bloga i widzę, że Madrit, także powodzenia, a ja sama chyba bym się bała.. poza tym nie mój klimat, a co do ich języka to naprawdę jest średni, chociaż moja ex-hostka mówiła, że w tych większych miastach to podobno lepiej jest) -
alexandra085 > 17-04-2011, 21:50
Aisling zabierz mnie ze soba do Madrytu !!! :mrgreen:
Dosiunia czytalam dzisiaj Twoje posty z zeszlego roku-suuperrr :-) -
Aisling > 18-04-2011, 18:27
Z chęcią bym was zabrała, uwierzcie! Ale naprawdę jest straszna masakra. To jakiś cud, że mnie wybrali
dosiunia, miło mi było gościć Cię na moim blogu. haha. Ale wiesz, ja tez się boję. Mam nadzieję jednak, że się opłaci
Wiecie co dziewczyny.. byłam na fejsbuku w grupie "Au Pair Madrid" i widziałam, że niektóre rodziny tam się ogłaszały, au pair z resztą również. Nie zwracałam na to większej uwagi, ale może jak macie chęci to rozejrzyjcie się też tam. Ja popatrzę czy jest tam coś konkretnego, popytam. Może napiszę do kilku rodzin. Jak coś dam wam znać -
alexandra085 > 18-04-2011, 21:24
Aisling a kiedy jedziesZ?na jak dlugo? wiem, ze pewnie juz pisalas, ale ja wlasnie jestem w trakcie czytania calego forum i nie kojarze/nie pamietam jeszcze kazdego -
Aisling > 18-04-2011, 21:35
Nie szkodzi
Na razie jadę od 25 czerwca do 6 września, bo do szkoły wracać trza. Ale jak się okaże, że pokocham to miejsce to możliwe, że właśnie tam wrócę zaraz po maturze. Jak nie, to będę podróżować dalej
Więc na ponad dwa miesiące będę. Więcej hot szczegółów znajdziesz na moim blogu, hahaha.
Przeglądałaś już facebooka? -
alexandra085 > 18-04-2011, 22:56
troszke przejrzalam, ahhh jak super:-) i dwojka maluchow w takim wieku-bajka, chociaz ja bym wolala 1-3 latka :mrgreen: no nic moze i mi sie trafi jakas w miare host family, juz nie musi byc perfect ale zeby byla -
Aisling > 19-04-2011, 19:02
Jedno moje akurat będzie miało w wakacje dwa, więc dla mnie wspaniale
Szukaj, szukaj! Powodzenia