• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Coś trzeba zmienić :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Coś trzeba zmienić :)

• Coś trzeba zmienić :)
  • Re: Coś trzeba zmienić :)

carly15 > 06-01-2010, 0:27

jejku to poprostu straszne!!! dlatego wlasnie sie boje leciec do USA. uciekaj z tamtąd jak najdalej!! baba koszmar poprostu najgorsza hostka na swiecie. powinni ja wykastrowac za malego a nie zeby dziecko miala!

aaleeksaandraa > 06-01-2010, 0:29

Nie boj sie USA!

Tu ludzie sa mega mili i pomocni. A wszyscy wiemy ze wybor rodziny dla au pair to loteria. ( Teraz odnosze wrazenie ze rosyjscka ruletka) Ale nie trace nadziei

Ja tu chce zostac.. I wczepie sie pazurami jak bede musiala

Mam nadzieje, ze juz gorszej suki za hostke miec nie moge - oby sie zanlazla choc odrobine lepsza

karolinka > 06-01-2010, 0:43

to przynajmniej masz lcc po swojej stronie.. mam nadzieje, ze szybko sie znjadzie o wiele lepsza rodzinka..

carly15 > 06-01-2010, 0:48

heh no suka to napewno ona jest ;/ ale dobrze ze lcc jest po Twojej stronie i mysle ze znajdziesz kogos fajnego :-) wszyscy bedziemy trzymac kciuki

aaleeksaandraa > 06-01-2010, 1:01

Dzieki wsparcie przyda sie jak cholera

I juz teraz wiem czemu CC jest lepsze od APC - roznia sie czasem poszukiwania rodziny - niestety APC ma tylko 2 tyg, probowalam przedluzyc ten czas zostajac u znajomych, ale sie nie dam. Za to kolezanka z CC szukala rodziny przez 1,5 miesiaca... Daje to pewna przewage w szansach na zostanie w US...

No, ale wszystkiego sie czlowiek uczy jak juz jest na miejscu

carly15 > 06-01-2010, 1:18

dasz rade! rejestruj gdzie sie da i pytaj znajomych moze cos sie uda!!

aaleeksaandraa > 07-01-2010, 2:06

Sama w to nie wierze!!!

Wyobrazcie sobie ze moja hostka chce zebym u niej zostala do konca miesiaca - ja oczywiscie nie chce, wystarcza mi 2 tyg w tym piekle.

Ale teraz wszystko zalezy od mojej agencji APC!!! Jesli oni zdecyduja ze musze tu tkwic do konca miesiaca to musze! Paranoja jakas!!!

MAm siedziec w domu ze zlosliwa baba bo ona tak chce?! A kuxwa gdzie moje samopoczucie??

Powiedzialam mojej LCC ze jesli bede miala tu zostac 3 tyg , w poniedzialek wylatuje do domu. I nic mi nie zrobia.

Paranoja!!!

PawelAuPair > 07-01-2010, 11:24

W każdej agencji (w CC też) masz max 2 tyg na rematch. Jeśli w tym czasie nie znajdzie się nowa rodzina to out.

Nie wiem jakim cudem szukali Twojej koleżance 1,5 mies... no chyba, że robisz to nieoficjalnie - nie mówisz nic agencji ani rodzince i sama szukasz - pisząc do różnych LCC, greataupair itp.

Wielka szkoda, że takie gówno się spotkało. Życzę nowej, lepszej rodziny.

Ah no i nie dziwię się, że nie chcesz wracać do domu Kto by chciał?

Na pewno wszystko będzie dobrze, potrzeba czasu.

adziszkowa > 07-01-2010, 14:05

przeczytałam cały Twój topik ;/ kolejna hostka suka ;/ trzymam kciuki żebyś znalazła nową rodzinę ! nie poddawaj się !

arven86 > 07-01-2010, 16:29

Kurde, a wydawala sie taka fajna na poczatku. A LCC nie moze czegos zadzialac? Mam nadzieje ze znajdzie sie lepsza rodzinka
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia