• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Madryt

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Spotkania

• Madryt

• Madryt
  • Re: Madryt

rosario > 10-07-2011, 1:34

jaaaaaaaaaaaaaaaaaa

karolinak90 > 10-07-2011, 14:51

Hola Chicas

Przyjechalam 3 dni temu do Hiszpanii MADRYTU. Mieszkam w El Casar blisko Guadalajary i Madrytu. Soboty i niedziele mam wolne. W tym tyg jestem w Almerii z rodzinka ale juz od nastepnego tyg bede w Madrycie oczywiscie sobota i niedziela. Czy ktos w tym czasie bedzie w centrum aby spedzic czas zwiedzajac robiac zdjecia itd jesli tak prosze o kontakt <a href="mailto:karolina.kierepko90@gmail.com">karolina.kierepko90@gmail.com</a> RAZEM ZAWSZE RAZNIEJ I WESELEJ hasta luego

karolinak90 > 10-07-2011, 14:54

Hola Chicas

Przyjechalam 3 dni temu do Hiszpanii MADRYTU. Mieszkam w El Casar blisko Guadalajary i Madrytu. Soboty i niedziele mam wolne. W tym tyg jestem w Almerii z rodzinka ale juz od nastepnego tyg bede w Madrycie oczywiscie sobota i niedziela. Czy ktos w tym czasie bedzie w centrum aby spedzic czas zwiedzajac robiac zdjecia itd jesli tak prosze o kontakt <a href="mailto:karolina.kierepko90@gmail.com">karolina.kierepko90@gmail.com</a> RAZEM ZAWSZE RAZNIEJ I WESELEJ hasta luego

joogurcik > 10-07-2011, 22:44

a moze jutro po poludniu ktos ma ochote wyskoczyc do madrytu??

jestem w sumie dopiero tydzien czasu i chetnie pozwiedzam itp...jak cos piszcie.

joogurcik > 10-07-2011, 22:54

ja jestem od tygodnia w Madrycie...na razie zwiedzialam troszke z rodzinka...

chetnie pozwiedzam madryt bez rodzinki)ktoras ma ochote na wyskoczenie popoludniami do madrytu??jesli tak to prosze o kontakt

iza90 > 10-07-2011, 23:34

Ja bym miała ochotę będę w Augustin del Guadalix 20.07 to jest 30 km od Madrytu, oczywiście jeżeli będzie w miarę dobry transport do Madrytu ... Znasz może jakaś stronkę gdzie mogłabym sprawdzić busy z tej miejscowości do Madrytu.. bo ja cały czas szukam i nic nie mogę znaleźć ;/;/;/ Pozdrawiam Iza pisz na moje gg 8544510

caffee_latte > 11-07-2011, 19:28

http://www.sanagustindelguadalix.net/in ... 64&lang=es

to znalazłam, na dole masz autobysy

korzystacie z facebooka? jeśli tak, mogę wam powysyłać zaproszenia do au pair get-togheter group, na której umawiają się au pair z całego świata na wspólne zwiedzanie/imprezowanie itp w Madrycie.

moje gg: 2060074 (zwykle jestem, ale na niewidocznym, więc można pisać)

dorota_c > 12-07-2011, 18:22

Hej czy ktoś może tak jak ja pracuje dopiero po południu? od 10 do 17 jestem wolna i chętnie bym się w tym czasie spotkała z innymi. Moje GG 172648

joogurcik > 12-07-2011, 18:27

rozumiem ze masz na mysli strone au pair in madrid....?

karolinak90 > 15-07-2011, 18:16

Hejka chicas jutro jesli ktoras jest chetna to spotkanie o 14 pod zegarem na El Sol )))) moj tel 0048514580419
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia