• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

GAWO

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• GAWO

• GAWO
  • Re: GAWO

agniesia > 28-02-2012, 0:09

Jako, że przeczytałaś już wszystko na blogu to już nie będę się powtarzać Czekam teraz na relacje z Twojej rozmowy

Astrid > 28-02-2012, 0:27

Jeśli ją przeżyję 8O Chyba zrobię sobie taki mini konspekt, z odpowiedziami i położę koło lapka xD Tak wiem, że to bez sensu, ale będę się bezpieczniej czuć (ahhh te przyzwyczajenia szkolne :lol: )

agniesia > 28-02-2012, 0:36

Nie bezsensu ! Też napisałam sobie takie główne myśli, ale nie korzystałam z nich, bo tak się mega na pytania skupiałam Na zrozumieniu wszystkiego dobrze i sklecenia jakoś poprawnie zdania

Rób wszystko bylebyś się jak najmniej stresowała Mi trochę plany chłopak pokrzyżował, bo miało go nie być. A siedział przez całe interview ze mną :o Ale na szczęście spisał się i nie przeszkadzał ani nie stresował. A przynajmniej miałam na kim stres wyładować (Pobiłam go :lol: bo sobie ze mnie zażartował). Eh, to taka anegdotka z mojego życia

Astrid > 28-02-2012, 0:48

W sumie miło z jego strony, ale ja bym go wyrzuciła, zamknęła w łazience albo coś xD

Jakoś dam radę, w końcu ten mój angielski nie jest aż tak tragiczny, a jak pomylę czasy to mnie przecież nie wyrzucą z programu

balbina > 28-02-2012, 17:58

Astrid!

Pani z Gawo mi powiedziała, że to dodatkowe 100$ to jest za trasport z lotniska do hotelu (szkolenie) i z hotelu na lotnisko. A w InterExchange tam na miejscu się dopiero płaci za ten transport

Tośka > 28-02-2012, 18:22

ej w ogole ka tak z innej beczki.. wy dziewczyny zamierzacie w ogole tam oszczedzac swoja kase czy nie .. ??

Astrid > 28-02-2012, 18:50

Tośka, chciałabym ale jak to będzie wyglądać, zobaczę na miejscu :lol: Ale planuję, planuję.

Oook, czyli... i tak płacimy tylko raz to 100$ tak? Obojętnie czy idziemy do jednej agencji czy do dwóch?

Astrid > 28-02-2012, 19:55

Czy przy wypełnianiu Au Pair Roomu trzeba odsyłać im tą ankietę zgłoszeniową? Już raz coś takie wypisywałam

balbina > 28-02-2012, 22:50

Mniej więcej :d

Płacisz tej agencji z którą będziesz jechała, APC od razu pobiera kase a IE dopiero na miejscu ( nie jestem pewna czy to jest 100$, ale pewnie coś koło tego )

a w pytaniu a ankiete zgloszeniowa to nie rozumiem o co chodzi

a co do oszczędzania kasy to pewnie mi się uda, ale nie jadę ze względu na to tylko na super zabawę więc jak przywiozę nawet 300$ będzie super :d

Astrid > 28-02-2012, 23:55

No tak, okazuje się, że tylko mi wyskoczyła ankieta zgłoszeniowa :< Angela też nie miała. Więc olałam :lol: Dzisiaj wypełniłam caaaały Au Pair Room a interview mam najprawdopodobniej w czwartek 8O Będziecie trzymać kciuki?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia