-
-
Re: Bo to historia...bo to marzenia...;) Bo Dzoana chce do USA=]
Emyska > 18-08-2010, 13:17
Troszkę lipna ta rodzinka pod względem pracy wieczorem i w weekendy. No i to jedno malutkie boboza malutkie no jak już na samym początku nie jesteś do nich przekonana, to chyba nie ma co się pchać -
mloda > 18-08-2010, 17:47
Tez mi sie wydaje lipa- nie masz normlanego rozkldu pracy- jeden dzien tak drugi tak- ani szkoly sobie zaplanowac ani zycia towarzyskiego. Ja bym poczekala na nastepna rdzinke. -
Klarasek > 18-08-2010, 18:15
Mam takie samo zdanie. Czekaj jeszcze -
89dzoana89 > 19-08-2010, 1:10
Jeszcze nic nie napisali nawetTez nie jestem do nich przekonana i wogole ale tak chocby dla wprawy i zobaczeniaa jak to wszystko wyglada przydaloby sie na interview zebrac Poczekamy zobaczymy...babas rzeczywiscie malutki, jesli bylabym u nich od grudnia to mialby jakies 6-7 miesiecy;P Mam doswiadczenie z takimi maluszkami ale ani jezyka przy nich nie podszkole ani nic...ehhh:/ gdzie sa jakies fajne rodzinki dla mnie? hehe :mrgreen: -
89dzoana89 > 19-08-2010, 1:36
Oj rodzinka wymagajaca widze:
W will follow the Au Pair Care guidelines and provide one weekend off a month, as well as a day and a half off each week. We would prefer for the day off to be during the week, but can be flexible. A typical weekly schedule might look like:
Monday, Wednesday, Friday - 7 am - 1 pm and 3 pm - 6 pm,
Saturday 4 pm - 10 pm,
and Sunday 12 pm - 5 pm.
Additional hours may occur on a Tuesday or Thursday. During the week, the au pair will help prepare Ruby for school and take her to school, and pick her up from school. During the week, the au pair will care for Grayson while I am at work, and assist with transportation to after school activities for Ruby. We will also need the au pair to assist with meal and bed time. We have a house cleaner, but keep a very tidy house and will expect the au pair to assist with laundry for the children, as well as help with clean up after play dates.
Powodzenia im zycze w szukaniu -
Klarasek > 19-08-2010, 7:42
Otoż to... zupełny brak wolnego czasu dla au pair...
Tak jak powiedziałaś - krzyżyk na drogę. -
karolinka > 19-08-2010, 12:13
OMFG! no to wspolczuje ich przyszej operce, jesli takowa znajda.. -
Emyska > 19-08-2010, 16:04
Niezłe mają wymogi! 8O Widać, ze chcą operke wykorzystać na maxa! I te weekendy.. Ciekawe kiedy dziewczyna miała by czas na rozrywkę :?
czyli czekasz dalej ? :mrgreen: -
89dzoana89 > 19-08-2010, 22:53
Pewnie ze czekam na nastepna familie;P
Ale dzis faza...siedze sobie w pracy ( pracuje w sklepie) a tu jakis zastrzezony dzwoni...odbieram a tu mi babka mowi ze ma na lini hostke z Colorado i czy chcialabym z nia porozmawiac haha :mrgreen: Kuzwa moglaby chociaz maila napisac a nie...no ale powiedzialam zeby zadzwonila jak skoncze i jak na razie cisza;P jestem pewna ze nie chce do nich jechac...ale musze nabrac wprawy w prowadzeniu rozmow chociaz heheSZOOOOOKKKKK :roll: -
Emyska > 20-08-2010, 14:05
Ci Amerykanie lubią dzwonić do nas bez uprzedzenia.. Chyba testują nasze spontaniczne reakcje ;D chociaż, jak dzwonią w momencie gdy człowiek wraca padnięty po 12h pracy i marzy, zeby iść spać, to mogą się nieco zawieść