• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wybory rodzinek...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• wybory rodzinek...

• wybory rodzinek...
  • Re: wybory rodzinek...

idril > 06-04-2008, 22:43

no calkiem moze byc.

a tak w ogole to na ile planujesz jechac?!

Vorissa > 06-04-2008, 22:55

ja? oczywi?cie na rok

Vorissa > 06-04-2008, 22:55

ja? oczywi?cie na rok

Ninka Jones > 07-04-2008, 0:55

fajna ta rodzinka! a gdzie na wybrzezu? poludnie czy zachod? na wschod nie jedz jak blisko Brighton to zaje.biscie :lol:

Ninka Jones > 07-04-2008, 0:55

fajna ta rodzinka! a gdzie na wybrzezu? poludnie czy zachod? na wschod nie jedz jak blisko Brighton to zaje.biscie :lol:

Vorissa > 07-04-2008, 18:37

wg mnie to na wschód z tego co patrzyłam...

Vorissa > 07-04-2008, 18:37

wg mnie to na wschód z tego co patrzyłam...

Vorissa > 09-04-2008, 20:14

z chłopaczków zrezygnowałam, z 3 nie dałabym rady pewnie, a i nie mam ochoty kupować biletu do UK i jeszcze dostać się do Krakowa... za dużo roboty...

no to tak:

1. Dulwich - London, pisz? że to centrum, ja tam nie wiem :lol:

2 dziewczynki, 6 i 10 lat. obowi?zki no to wszystko takie standardowe, sprz?tanie w pokojach dzieci etc, przygotowanie dla dziewczynek jedzenia itd, mał? zaprowadzić do szkoły, starsza ma sama chodzić. pokój z tv, łazienka dzielona z dziewczynkami. komputer dzielony ze wszystkimi, (no a że oni pracuj?, a dzieci w szkole to da się to przeżyć, zreszt? i tak mam w planach laptopa)

70GB

2. Colchester, gdzie? w pobliżu Londynu.

2 dziewczynki, 9 i 11. głównie zajmować się dziewczynkami, bo reszt? to oni zajmuj? się, jakie? ew. drobne sprz?tanie po zabawie, żadnego zmywania.prasowania etc.

pokój, łazienka, samochód.

co do kasy, to jeszcze sami nie wiedz? i pytaj? ile oczekuję. a ja nie wiem :lol:

bo niby roboty dużo nie ma, ale...

3.Yelverton.

chłopiec 9 i dziewczynka 8.

wiadomo, do i ze szkoły. pomóc w domu, trochę sprz?tania, wyprowadzać psy na spacer 2 razy dziennie.

pokój z tv, samochód, łazienka dzielona z dziećmi. 90 GB

i hm, na razie tyle...

Vorissa > 09-04-2008, 20:14

z chłopaczków zrezygnowałam, z 3 nie dałabym rady pewnie, a i nie mam ochoty kupować biletu do UK i jeszcze dostać się do Krakowa... za dużo roboty...

no to tak:

1. Dulwich - London, pisz? że to centrum, ja tam nie wiem :lol:

2 dziewczynki, 6 i 10 lat. obowi?zki no to wszystko takie standardowe, sprz?tanie w pokojach dzieci etc, przygotowanie dla dziewczynek jedzenia itd, mał? zaprowadzić do szkoły, starsza ma sama chodzić. pokój z tv, łazienka dzielona z dziewczynkami. komputer dzielony ze wszystkimi, (no a że oni pracuj?, a dzieci w szkole to da się to przeżyć, zreszt? i tak mam w planach laptopa)

70GB

2. Colchester, gdzie? w pobliżu Londynu.

2 dziewczynki, 9 i 11. głównie zajmować się dziewczynkami, bo reszt? to oni zajmuj? się, jakie? ew. drobne sprz?tanie po zabawie, żadnego zmywania.prasowania etc.

pokój, łazienka, samochód.

co do kasy, to jeszcze sami nie wiedz? i pytaj? ile oczekuję. a ja nie wiem :lol:

bo niby roboty dużo nie ma, ale...

3.Yelverton.

chłopiec 9 i dziewczynka 8.

wiadomo, do i ze szkoły. pomóc w domu, trochę sprz?tania, wyprowadzać psy na spacer 2 razy dziennie.

pokój z tv, samochód, łazienka dzielona z dziećmi. 90 GB

i hm, na razie tyle...

Gość > 09-04-2008, 20:17

psow nie bierz, nawet jak kasy wiecej daja; czlowiek niby ma wolne, a tak naprawde pracuje caly dzien od rana do nocy, bo przeciez psy... :?

mnie to sie podoba rodzina nr 2 oczywiscie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia