-
-
Re: wybory rodzinek...
idril > 06-04-2008, 22:43
no calkiem moze byc.
a tak w ogole to na ile planujesz jechac?! -
Vorissa > 06-04-2008, 22:55
ja? oczywi?cie na rok -
Vorissa > 06-04-2008, 22:55
ja? oczywi?cie na rok -
Ninka Jones > 07-04-2008, 0:55
fajna ta rodzinka! a gdzie na wybrzezu? poludnie czy zachod? na wschod nie jedzjak blisko Brighton to zaje.biscie :lol: -
Ninka Jones > 07-04-2008, 0:55
fajna ta rodzinka! a gdzie na wybrzezu? poludnie czy zachod? na wschod nie jedzjak blisko Brighton to zaje.biscie :lol: -
Vorissa > 07-04-2008, 18:37
wg mnie to na wschód z tego co patrzyłam... -
Vorissa > 07-04-2008, 18:37
wg mnie to na wschód z tego co patrzyłam... -
Vorissa > 09-04-2008, 20:14
z chłopaczków zrezygnowałam, z 3 nie dałabym rady pewnie, a i nie mam ochoty kupować biletu do UK i jeszcze dostać się do Krakowa... za dużo roboty...
no to tak:
1. Dulwich - London, pisz? że to centrum, ja tam nie wiem :lol:
2 dziewczynki, 6 i 10 lat. obowi?zki no to wszystko takie standardowe, sprz?tanie w pokojach dzieci etc, przygotowanie dla dziewczynek jedzenia itd, mał? zaprowadzić do szkoły, starsza ma sama chodzić. pokój z tv, łazienka dzielona z dziewczynkami. komputer dzielony ze wszystkimi, (no a że oni pracuj?, a dzieci w szkole to da się to przeżyć, zreszt? i tak mam w planach laptopa)
70GB
2. Colchester, gdzie? w pobliżu Londynu.
2 dziewczynki, 9 i 11. głównie zajmować się dziewczynkami, bo reszt? to oni zajmuj? się, jakie? ew. drobne sprz?tanie po zabawie, żadnego zmywania.prasowania etc.
pokój, łazienka, samochód.
co do kasy, to jeszcze sami nie wiedz? i pytaj? ile oczekuję. a ja nie wiem :lol:
bo niby roboty dużo nie ma, ale...
3.Yelverton.
chłopiec 9 i dziewczynka 8.
wiadomo, do i ze szkoły. pomóc w domu, trochę sprz?tania, wyprowadzać psy na spacer 2 razy dziennie.
pokój z tv, samochód, łazienka dzielona z dziećmi. 90 GB
i hm, na razie tyle... -
Vorissa > 09-04-2008, 20:14
z chłopaczków zrezygnowałam, z 3 nie dałabym rady pewnie, a i nie mam ochoty kupować biletu do UK i jeszcze dostać się do Krakowa... za dużo roboty...
no to tak:
1. Dulwich - London, pisz? że to centrum, ja tam nie wiem :lol:
2 dziewczynki, 6 i 10 lat. obowi?zki no to wszystko takie standardowe, sprz?tanie w pokojach dzieci etc, przygotowanie dla dziewczynek jedzenia itd, mał? zaprowadzić do szkoły, starsza ma sama chodzić. pokój z tv, łazienka dzielona z dziewczynkami. komputer dzielony ze wszystkimi, (no a że oni pracuj?, a dzieci w szkole to da się to przeżyć, zreszt? i tak mam w planach laptopa)
70GB
2. Colchester, gdzie? w pobliżu Londynu.
2 dziewczynki, 9 i 11. głównie zajmować się dziewczynkami, bo reszt? to oni zajmuj? się, jakie? ew. drobne sprz?tanie po zabawie, żadnego zmywania.prasowania etc.
pokój, łazienka, samochód.
co do kasy, to jeszcze sami nie wiedz? i pytaj? ile oczekuję. a ja nie wiem :lol:
bo niby roboty dużo nie ma, ale...
3.Yelverton.
chłopiec 9 i dziewczynka 8.
wiadomo, do i ze szkoły. pomóc w domu, trochę sprz?tania, wyprowadzać psy na spacer 2 razy dziennie.
pokój z tv, samochód, łazienka dzielona z dziećmi. 90 GB
i hm, na razie tyle... -
Gość > 09-04-2008, 20:17
psow nie bierz, nawet jak kasy wiecej daja; czlowiek niby ma wolne, a tak naprawde pracuje caly dzien od rana do nocy, bo przeciez psy... :?
mnie to sie podoba rodzina nr 2 oczywiscie