-
-
Re: British dream ^ ^
WAMPIREK > 10-08-2007, 16:23
Aga, bylas moze w banku i robilas ten przelew ?? -
Grizzly > 10-08-2007, 17:06
Bylam, ale przelewu nie robilam (zapomnialam wziac nr konta )
Tak wiec, w banku HSBC przelew na konto w PL jesli masz nr SWIFT kosztuje 9L, a jesli nie masz tego kodu to 21L ;/
Ale.. Migotka ma sposob na robienie przelewow za 1,5L, na money bookers (nie wiem czy dobrze napisalam) takze trzeba to obczaicbo 1,5 a 9L to jednak roznica jest:> -
WAMPIREK > 10-08-2007, 17:46
Osz qrcze jak drogo :? 8O -
idril > 10-08-2007, 21:43
no ja musze tez sie rozejrzec jak to jest z przelewami ze Szwcji do Polski bo mam troche dlugow ktore obiecalam splacic jak cos zarobie....
musze z hostami pogadac. mam tylko taka cicha nadzieje ze nie bedzie to drugie tyle (ten przelew) co kwota ktora chce przeslac... -
Grizzly > 13-08-2007, 19:54
AhojWypadaloby cos napisac.. tylko co?
W sumie nic ciekawego sie u mnie nie dzieje, pozatym zee.. zulilysmy pare razy z Migotka w parkuwypad do Reading itd.
Im dluzej tu jestem, tym bardziej ciesze sie ze mam tu kogos, i tym kims jest Monika(ciekawe czy to teraz czytasz?: ) Tak tak.. Kocham Ciebie : PP
Nie wyobrazam sobie bycia tutaj bez znajomych..
Co prawda w pubie poznaje mnostwo ludzi, 25- 50 lat, wszyscy sa swietni ale to tylko pubowe znajomosci, nic wiekszego.
Chociaz.. zaczal sie sezon pilkarski wiec potrzebuja w weekendy 2 barmanow- w sobote i niedziele bylam na zmianie z Gregiem (mowia na niego Harry, bo wyglada jak Harry Potter troche)
Tylu ludzi w pubie to jeszcze nie widzialam, ale bylo fajnie, czas szybciutko minal a i bylo z kim pogadac i posmiac
Ostatnio wlascicielka domu wpadla na pomysl ze chce przyjsc i go sobie zobaczyc, takze weekend znowu pod znakiem sprzatania w domu- mnie praktycznie cale dnie nei bylo.. ale nadrobilam dzisiaj. Wlasnie wpadli do mojego pokoju, poogladali i poszli
A pozatymmm.. z hostami i dziecmi w dalszym ciagu swietnie sie uklada, szczegolnie jak pomysle ze w piatek wyjezdzaja, i mam 2 tygodnie wakacji
Czujcie sie pozdrowione! : > -
WAMPIREK > 13-08-2007, 20:40
Alez Tobie tam fajnie)
Ja zaczęłam się dzisiaj pakować i oczywi?cie spakować się nie mogę..no qrcze nie potrafię
3..w sumie juz 2 dni do wylotu ! Pamiętam jak był miesi?c, 2 tyg...a teraz już tak blisko O_o SZOK 8O
Milego urlopu Agatko
P.S. Tez sie ciesze,ze masz tam Monike przy sobie
Pamietaj, wszystkie Moniki to fajne dziewczyny -
Grizzly > 13-08-2007, 22:53
A wiesz ze kiedys nie lubilam tego imienia?;]
Mialam uprzedzenie, go znalam same hm... nieciekawe Moniki. Ale zmieniam zdanie;p
Ja pamietam jak jeszcze 3 miesiace temu szukalysmy rodzin, odliczalysmy czas.. przezywalysmy..
ani sie obejrzalam i juz prawie 2 miesiace tu jestem! I Ty lecisz za 2 dni
( 8O ) -
idril > 13-08-2007, 23:31
oj ja tez nie wiedzilam w co i jak sie spakowac.
ale polozylam wsytzkie ciuchy na lozko (duzo tego mam wiec bylo troche ciezko) i droga eliminacji wybieralam najpotrzebniejsz rzeczy.
no i udalo sie
niczego mi jak na razie nie brakuje -
Ninka Jones > 14-08-2007, 1:59
a ja rozkladalam na lozko, ale nie eliminowalam tylko siedzialam co pol minuty na walizcebalam sie jak ja podnosilam ze suwak peknie loool -
idril > 14-08-2007, 12:19
ja mialam to szczescie ze mialam/mam bagaz na kolkach. inaczej bym go nie podniosla