-
-
Re: Summer Adventure
idril > 22-07-2007, 16:24
instynkt to ja moze z tad mam ze mam male rodzensto w domu (siostra ma 5 lat a brat 7)?!
a co do tej dziewczyny to ja nie rozumiem jej, w niej to cyste lenisto chyba... -
Ninka Jones > 23-07-2007, 1:38
ojoj... nie wiem od czego zaczac.
jestem umarta, rozplynieta, mam kisiel w gaciach i po zawale, wszystko naraz... nadeszla upragniona niedziela. Wolne i T4 on the beach. Mialo sie zaczac o 13.45, od McFlyow wiec przed 12 wzielam prysznic i rozlozylam sie na lozku ogladajac BigBrothera. Satelita u mnie troche zle odbiera i juz wpadalam w dzika rozpacz, ze zamiast boskiego wokalu D. Jonesa bede slyszec buczenie :? po 13.30 wpada hostka do pokoju ze jest juz spozniona do pracy (zdawalo mi sie ze ma nocke) wiec Julian ja podrzuci i zebym malego wziela jakby sie obudzi. Poszla a ja co? Lece na dol, prawie rzucam sie ze schodow i lece do mojej plazmy i wlaczam Channel 4. Host zdazyl wrocic, pytam sie czy moge ogladac, on jak zwykle ze zaden problem. Sa, pierwsi, boscy, cudowni, poprostu cud miod i orzeszki. Siedzialam taka wtopiona w sofe, na podloge sie osunac nie moglam, bo siedzial host i dzieciaki biegaly. Ostatni raz widzialam ich wystepujacych w maju... do tej pory jakies tylko lipne zdjecia. Poprostu umarlam jak zobaczylam Dannyego wylazacego pierwszego na scene. Wygladal przecudnie, a jak zaczeli grac to juz nie bylo Niny. Co za cholerne uczucie potem mialam, ze niby juz jestem tak blisko a wciaz nic nie moge zdzialac. a na tej plazmie to byl prawie jak rzeczywistych rozmiarow... przez te dwie piosenki ktore grali czulam sie szczesliwa. Czekalam na ta chwile od stycznia, jeszcze czekam na to zeby ich zobaczyc grajacych na zywo, juz bez telewizora i telebimu... musialam cos zrobic potem ze soba, bo zaczynalam glupiec wiec poszlam biegac. Wrocilam po 2 godzinach, nastepne pol siedzialam pod prysznicem no i jestem z ogromna wena, Dannym we lbie i mam ochote sie pochlastac :/
przepraszam ze znow sie rozpisuje na jego temat, ale dobilo mnie dzisiaj to wszystko.
Jutro robota, we wtorek wyplata w piatek ZAKUPY. licze dni... -
idril > 23-07-2007, 15:55
jejku Ninka to ty taka fanka pelna geba!!!
a powiedz jaki typ muzyki oni graja? -
Ninka Jones > 23-07-2007, 16:15
ja jestem psychiczna na ich punkcie...
Pop, tzn. zalezy ktora plyta, bo ta pierwsza to pod taki pop/rock podchodzi. Ale to nie jest typowy boyband, graja swoje piosenki na swoich intrumentacha to foto z wczoraj :lol: :mrgreen:
http://www.shareapic.net/content.php?id=2831670
ahhhhh... xD -
idril > 23-07-2007, 22:57
rozumiem
ten z niebieska bluzka pod czyms jasnym nawet fajny jest..
a ktory z ich to Danny (jejku takie imie bylo tego ktory Ci sie najbardziej podoba, prawda?)? -
Ninka Jones > 24-07-2007, 0:32
to wlasnie Danny...
wczoraj wygladal bosko... -
Ninka Jones > 24-07-2007, 13:26
Boze nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :evil:
mlody juz do przedszkola nie laziDzizys teraz 6 tygodni uzerania sie z nim... ciekawa jestem kiedy Shawn konczy szkole... :?
mam tylko nadzieje ze spotkanie z Yoanna w przyszly weekend wypali... :roll: -
Yoanna > 24-07-2007, 19:29
przeciez twoja hostka sie zgodzila -
Ninka Jones > 24-07-2007, 19:55
Asiu zgodzila sie, ale nie wiem czy na przyszly weekend nie ma juz jakiegos dyzuru. Spytam sie jej jeszcze raz dzisiaj, bo ona na zamiany to jest chyba niechetna, caly czas tylko te nocki bierze... :? no ale pogadam z nia, bo juz sie troche napalilam i sie chlasne jak nie wyjdzie... a na dlugo jedziesz do PL? Bo ja 1 wrzesnia wracam... -
Yoanna > 24-07-2007, 20:36
na tydzien, 19.08 bede znowu w londynie