• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Yoanna > 12-07-2006, 16:31

hostka mnie rozwalila: wykapiesz dzis tylko albiego i kita, bo harry i phoebe ida na basen to kapieli juz nie potrzebuja :lol:

Asienka > 12-07-2006, 17:16

jakie masz kilka mozliwosci? o co cho?

hehe to czysciochy ta twoja rodzinka

maya > 12-07-2006, 17:45

Nie ma to jak czysty basen zamiast k?pieli,hehehehehe :lol:

WAMPIREK > 12-07-2006, 19:04

To sie nazywa oszczednosc wody !!

A co do planow studenckich..ja skladam na dwa uniwerki podania (Wrocław i Opole) a jak się nie dostane to wyjezdzam .... Zastanawiam się co wole ;p

Yoanna > 12-07-2006, 20:20

eee zadna oszczednosc, bo normalnie napuszczam wanne wody i wszyscy sie kapia hahahhahah

a zgadnijcie co teraz mam :lol: bejbisitting hahahhahah chociaz jeszcze w sumie leca moje normalne godziny pracy, no ale hosci se juz poszli i wiem ze bede dluzej musiala siedziec, wlasnie polozylam moje makaronowe dziecko spac, to o jeden problem mniej. kit i phoebe w ogrodzie sie bawia, jeszcze anna przyszla a harry z hostami na prize giving. to ja korzystam z netuuuuuuuuu

maya > 12-07-2006, 20:28

Nie ma to jak pusty dom-bez hostów,hehe.Korzystaj...korzystaj ...

Yoanna > 12-07-2006, 20:31

hehe ja to bym chciala calkowicie pusty, ale niestety, najmniejsza liczba osob to jak tylko albiem sie opiekuje. jedno dziecko to komedia ale w porywach mam tutaj 5 hhahahhahah (jedno extra czasem sie przypaleta)

edytag > 12-07-2006, 23:16

dobrze ze nie skaldals na turystyke , jak ci kiedys ppisalam ja jestem po niej i zero pracy praktycznie w zawodzie!!fajny czas to byl fakt, fajni ludzie , ale tylko to bo szkola, pozniej nic nie warta!!!jezeli chcesz zostac w uk to lepiej tam!!a rodzice i tak musza zaakceptowac twoj wybor, bo oni nie maja wyboru!!takie zycie!!

WAMPIREK > 12-07-2006, 23:34

Jak to moje kolezanka dzisiaj napisała...."EGOIZM jest recepta na szczescie " :p

Nasze zycie i to nam ma byc dobrze,a nie rodzicom...

maya > 13-07-2006, 9:28

Popieram,to jest twoje życie-twój wybór a potem najwyżej ty ponosisz konsekwencje tych decyzji-ale kto powiedziała,że te decyzje musz? być złe...?! :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia