-
-
Re: Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!
Sol > 27-07-2006, 22:07
Emi daje ci moj numer:509240583 :lol:
Do jutra wieczora jestem jeszcze w Polsce,przyslij mi smsa z twoim numerem to oddzwonie :wink:
Z Salsburga tez moglabym do Ciebie zadzwonic,ale pewnie by cie tez cos zezarlo :? -
Gość > 28-07-2006, 0:29
trzeba było privem przysłać :lol: a na roamingu to tylko ciebie zeżre, ja nie będę musiała nic płacić - tyle że będzie to duża suma na ciebie, więc chyba nie ma sensu troszkę -
Sol > 28-07-2006, 1:06
Emi ja nie mam problemow,jak ktos chce do mnie zadzwonic z tego forum to super,przyda mi sie kilka porad na przyszlosc...zreszta ten numer i tak juz niedlugo nie bedzie moj... :lol:
A tak przy okazji to zgadalam sie ze skypowym znajomym z Dani ktory byl 2 miechy w Tajlandii i dziasiaj wrocil i przegadalismy chyba ze 4 albo 5 godzin!!! :lol:
Fajnie miec takiego znajomego ktorego nigdy sie na zywo nie widzialo a mozesz gadac z nim o najwiekszych pierdolach przez nie wiadomo ile... :wink: -
martamaua > 29-07-2006, 3:17
Skad ja to znamMam takiego przyjaciela od ponad 4 lat -
Edi > 29-07-2006, 21:29
Sol,a ty jedz juz gdzies,bo bym poczytala cos ciekawego.Czekam na 3hope i na laski,ktore do Norwegii i Finlandii mialy jechac,juz niedlugo. -
Sol > 06-08-2006, 19:58
Edi spoko,wyjade pewnie wczesniej niz sama sie tego spodziewam,choc nie chcialabym podejmowac zadnych pochopnych decyzji, bo w moim przypadku nic dobrego jeszcze nigdy z nich nie winiklo :?
Tak czy inaczej po tygodniu spedzonym w Salzburgu mam glowe pelna przemyslen i oczywiscie zero konkretow!!!
Co do Norwegii to wydaje mi sie ona teraz bardzo,bardzo malo realna...,
dlaczego???a no prawda jest taka ze jest to tylko miejsce ktore zawsze chcialam zobaczyc i wiem ze jest to bardzo wazne, ale...nigdy nie chcialam sie uczyc jez norw i wiem ze bylaby to do mnie meczarnia a co wazniejsze nie wiaze z tym krajem nawet w jednej tysiecznej mojej przyszlosci i nawet gdybym zakochala sie tam w kims na zaboj o i tak po jakims czasie opuscilabym ten kraj bo niemialabym tam zadnej mozliwosci zeby spelniac moje zawodowe marzenia,a gdybym o nich zapomniala to i tak po pwenym czasie zalowalabym mojej decyzji,wiem,bo tak jest teraz...za cholere boje sie ze znow podejme zla decyzje...
... ale za to dostalam niezlej zajawki na Francje :lol:
No ale kurde jak sie nie napalac jak obcy ludzie na ulicy pytali mnie czy jestem francuska "bo mowie z wyraznie francuskim akcentem"...
A prawda jest taka ze...zawsze chcialam sie uczyc francuskiego,co kiedys robilam i to kochalam,a dlaczego przestalam-nie mam pojecia???,Francja jest jak najbardziej miejscem z ktorym moglabym wiazac moja przyszlosc i zawodowe marzenia,jest tam mnostwo niezlych szkol o profilach ktore jak najbardziej mnie interesuja a co najlepsze obejrzalam dzisiaj 35 ston z rodzinkami z Francji i wydaje mi sie ze mialabym szanse jakos znalesc, co w przypadku Norwegii jest malo realne bo na kilka stron tylko jedna rodzinka wydala mi sie ok...moze moje wymagania sa za wysokie???ale zycie na wsi to juz nie dla mnie nawet gdyby to byla Norwegia :!:
A na dodatek wczoraj dostalam propozycje pracy nie jako aupair tyle ze w Greecjii na ktora swoja droga bylam zawsze anty!!!
Prosze o wasze opinie i rady,jesli ktos doszedl do konca tych wywodow!!!
ps zjadlam w chinskiej rest moj koczyk,a ze w austri nikt nie rozumie ang,nie udalo mi sie zalozyc nowego wiec moja dziurka juz pewnie zarosla i cala kasa i przyjemnosc w d...,ale mam teraz wazniejsze problemy... -
Edi > 06-08-2006, 20:07
O mamo!!"!"!!A jak ty ten kolczyk wpylilas???
Jak chcesz Francje to wal do Francji,jaki problem.Ja zawsze chcialam do Norwegii,pierwsza rodzina ktora zglosila sie byla ze Szkocji i pedzialam jade :lol: Byla wies(mowie NIE wsiom gdziekolwiek),po pol roku zmienilam na Edi,nie zaluje,a zmienilam w ciagu trzech dni.Decyzja nieprzemyslana,ale chyba trafna.Twoje zycie,twoje decyzje,nikogo nie sluchaj,rob to co ty chcesz a nie inni.Ja nie rozumiem jak mozna sluchac cioc,babc,srabc,z calym szacunkiem,brak charakteru jak dla mnie.Ja juz o tym pisalam.TWOJE ZYCIE BABO,BIERZ SIE ZA NIE.Nawet jak podejmiesz zla decyzje,to bedzie ona twoja.Amen. -
Edi > 06-08-2006, 22:22
Sol,jakas nerwowa sie zrobilas w Pl :lol: -
Sol > 06-08-2006, 23:59
wiem... -
Sol > 07-08-2006, 20:08
Boze kobiety nie mialam pojecia ze szukanie rodzinki moze byc tak meczace!!!
Juz wysiadam,cale godz siedze przy kompie nie mam oczu i szczerze mi sie odechciewa wszystkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby cierpliwosc wygrala :!: