• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mariusz-przyszly Au Pair w USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Mariusz-przyszly Au Pair w USA

• Mariusz-przyszly Au Pair w USA
  • Re: Mariusz-przyszly Au Pair w USA

(-:MARZENA:-) > 25-05-2006, 14:52

no ja mysle :lol: :lol: :lol: :lol:

Edi > 25-05-2006, 15:07

O nie moge. 8O 8O 8O Szczesliwa bedzie ta twoja przyszla rodzina,oj chlopie.

MLODY-AU-PAIR > 25-05-2006, 17:53

A sram na wasze wypowiedzi mam je głęboko gdzies tak szczerze to mysle ze jestem bardzije dojrzalszy od was bo wy sie zachowujecie jak jakies wixiary co , co tydzien zapier****laja pokazywac pizdy na dyskotekach typu ekwador buhahahahaha albo wogole z was jakies narkuzy sa a wogole to znajde napewno rodzinke jakas bo to szczerze od was nie zalezy a nie rozumiem wypowidzi tej pigwy ( wogole jak mozna sobie dac taki nik buahahah) ze wielkosc miasta rybnik to mysle jakies miasto na ?lasku pewnie ta glupia dziwka mowi gwara slaska a wogole to rybnik nie jest wcale wiekszy od rybnika

no i wogole to bede wpadal tu od czasu do czasu na to forum zeby sobie z was łacha jebac bo jest z czego ..................... :roll:

MLODY-AU-PAIR > 25-05-2006, 18:00

Wogole to ta piz**zda glupia pigwa jest w UK chyba to powodzenia zycze buhahahah tam od chuja polakow............. wiec au pair w tym kraju nie mam sensu jako program....................

(-:MARZENA:-) > 25-05-2006, 18:07

skoro ci to wisi i powiewa to why sie tak oburzasz? mowic sobie mozesz i tak kazda z nas ma o tobie wyrobione zdanie i go juz raczej nie zmieni

no chyba ze za pare lat

(-:MARZENA:-) > 25-05-2006, 18:09

no MASZ RACJE w USA zaledwie garstka sie znajdzie :lol: :lol: :lol:

Pigwa > 25-05-2006, 18:20

no hej kochanie milo mi ze mowisz o mnie tak pieknie :wink:

wiesz co ci powiem wpadaj czę?ciej bo naprawde juz dwa dni siedze w domu ale dzis to normalnie caly dzien płacze ze ?miechu kole? leje z ciebie tak ze szkoad ze tego nie widzisz :lol:

Btw. je?li chcesz powalić mi obelgami to tylko twarza w twarz wiem ze pisanie postow to proste bo nikt niewie kim jestes i cie niezna ale jesli jestes takim bohaterem to sie ujawnij no ale pewnie sie boisz naszego ?miechu i krytyki gdyby? swoje foto na forum wkleił :lol: :lol:

pisz więcej bo dzieci ktore się złoszcza s? naprawde roskoszne :twisted:

co do UK to napewno nie spotkam tam takich dzieci jak ty :roll:

Dziewczyny współczuje wam tam w USA ze znowu bedziecie mieli polaka który przyniesie wstyd naszemu państwu :?

Buziaki bejbe:*:*:* do końca dnia jeszcze daleko więc może jeszcze mnie czym? roz?mieszysz :wink:

MLODY-AU-PAIR > 25-05-2006, 20:21

Hehe wiesz ze ty tez mnie rozsmieszasz dlatego tu wpadan poczytac co nowego piszesz ,a tak naprawde to nie smiejesz sie bo gbyby cie to smieszylo to bys wogole nie odpisywala na moje posty a tak nie jest hehe

a tak wogole to polakow w stanach nie jest tak duzo porownojac do UK za pare lat bedzie nas okolo 3 mln , a co do fotek to nie wiem mam profil na myspace nie zamieszczam ich na jakis foto blogach..........

MMMMMM lubie jak sie wsciekasz PIGWO qrwa ale mam łacha z tej panny

Pigwa > 26-05-2006, 0:54

:lol: jasne ze się nie ?mieje ja ze ?miechu az płacze :wink:

może powiniene? pomysleć nad zmiana tytułu swojej histori bo widze ze jest ona wpełni po?więcona mojej osobie :twisted:

ah dziewczyny niech ten kole? bedzie dla was przykladem ze nie warto faceta pomagać(tym nie dorosłym)

laski mialy racje powinnam cie na dzień dobry zjebać za głupie pytanie a nie ze ja ci jeszcze pomogłam :?

moj bl?d zapamietam na przyszło?ć...

a teraz pa bo w jednym masz racje rozmowa z toba jest bez sensu i raczej jej nie bede przeciagala 8)

Edi > 26-05-2006, 1:13

Pigwa,po co dajesz sie prowokowac?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia