-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
Ewelina88 > 10-05-2006, 21:16
Może kiedys mi się uda, tylko nie mam czasu na pisanieAle spróbuje. -
Ewelina88 > 10-05-2006, 21:25
Widze, że prawie każdy pisze o swoich zainteresowaniach więc i ja napisze. Uuuuuwielbiam pływać na jeziorku Białym w Okunince (szkoda, ze tam nie mieszkam) ale coż miejsca zamieszkania nie wybierałamLubie też moje por?bane koleżanki Olcie, Dome i Monike (super babki) ale na imprezach najlepsza jest Olka - oj szaleje kobitka. Hmm co ja jeszcze lubie? O rolki s? fajne. A w telewizorni ogl?dam LOST strasznie mnie wci?gn?ł ten film
THE END - jak mi się co? przypomni to dopisze -
Lieveke > 10-05-2006, 21:37
No tylko jak ci sie przypomni to edytuj moze poprzedniego posta a nie pisz nowego pod swoim... i tak 4 razy :? -
Ewelina88 > 10-05-2006, 21:43
Kurde co bym nie napisała to ?LE! Już się nie odzywam! Starszaki, w ogóle nie dajecie szans młodym -
Pigwa > 10-05-2006, 21:43
hahaha a co ty Ewelina jakis monolog prowadzisz :lol: :lol: :lol:
Zartuje sobie :wink: WITAMY :wink:
no i ja ci dam starszaki :evil: ze mi zmarszczki wyskakuja to wcale nie znaczy ze jestem stara :mad: :lol: -
Lieveke > 10-05-2006, 21:48
Cytat:Kurde co bym nie napisała to ?LE! Już się nie odzywam! Starszaki, w ogóle nie dajecie szans młodym
Starszaki?? Ja sie za takowa nie uwazam ale takie cos mnie denerwuje. Po to jest opcja edytuj abys to robila jak sobie cos przypomnisz. Nie dosc ze nabijasz sobie posty to jeszcze zasmiecasz forum. Po prostu nie rob tego na przyszlosc. Btw... witam na forum :lol:
Ps. Ja na samym poczatku bytnosci tutaj tez zostalam zjebana -
Yoanna > 10-05-2006, 22:23
aj dziewczyny czepiacie sie :lol:
niech nabija postow ile chce, przynajmniej cos sie dzieje :wink: i szybciej spelni sie marzenie Eweliny -
oliwka911gt > 11-05-2006, 7:29
yoanna, tylko nie gadaj ze takie bezsennsowne pisanie postow bawi cie?? jesli tak to nienaj,eoiej siwadczy o tobie, przynajmniej dla mnie. niewiem jak dla innych :roll: -
Yoanna > 11-05-2006, 10:59
oliwka tu nie ma ani co bawic, ani co smucic, chce niech pisze, demokracje mamy :wink: napisala 4 posty pod rzad to napisala, nie ma co rozpamietywac. i koncze, bo watek o przedstawianiu sie jest -
oliwka911gt > 11-05-2006, 22:50