• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sprawy samolotowe

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Sprawy samolotowe

• Sprawy samolotowe
  • Re: Sprawy samolotowe

dominikan@ > 31-05-2009, 23:50

Tak się kiedyś zastanawiałm czy ten lotniskowy "rentgen" czasem nie szkodzi naszym sprzętom typu własnie laptopom, aparatom itd.

kamysia > 01-06-2009, 12:01

.

agulka > 01-06-2009, 12:28

tak. zwykle jak samolot osiagnie okreslona wysokosc rejsowa, infromuja pasazerow, ze mozna wlaczyc wszelkie urzadzenia typu mp4, laptop, kamery itd.

jedynie tel powinien byc caly czas wylaczony - przyznam - pare razy tego nie posluchalam i mialam wyciszony..ale wlaczony.

kamysia > 01-06-2009, 12:29

.

agulka > 01-06-2009, 12:37

ja tez

tak zawsze straszyli, ze nie wolna wlaczac, a jak sie okazalo, niektore linie pozwalaja. ponoc zrobili badania i tel wcale nie sa takie szkodliwe. a od konca 2009 prawdopodobnie bedzie mozna miec wlaczony tel i z niego korzystac w trakcie lotow do japonii i usa.

kamysia > 01-06-2009, 12:43

.

agulka > 01-06-2009, 12:50

znam to. pamietam, ze jak ja lecialam to rodzice czekali na tarasie az odlece. babcia cala noc nie spala..ogolnie panika :/

co do tel to sa na kazdym kroku na lotnisku. najlepiej, zebys miala jakies drobne. albo jeszcze przed odlotem kup karte tel online - bedziesz miala gotowy kod i spokojnie bedziesz mogla dzwonic.

kamysia > 01-06-2009, 12:57

.

agulka > 01-06-2009, 13:00

na automaty, kom i stacjonarne.jak mieszkalam w ohio to korzystalam z tej stronki

http://www.uniontelecard.com/

nie wiem jak to sie ma z cenami za minute teraz, ale wtedy bylo calkiem korzystnie. i taniej niz te karty oferowane na szkoleniu.

kamysia > 01-06-2009, 13:14

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia