-
-
Re: kosmetyki, papki i kleiki:P...czyli au pair radza...
Pigwa > 18-06-2006, 22:13
[quote name="(-]
a nie jak malpa owlosiona latac cale zycie[/quote]
buhahaha :lol: :lol: :lol:
Marzena ty wiesz ze ja czytam tylko to malymi literkami :lol: -
MONIKA > 19-06-2006, 7:09
Oli, po tych porypanych tipsach 4 miechy nie mam paznokci wcale!
Teraz przwie juz mi zrosly. Never ever. To byl moj kretynski pomysl, zadna odzywka nie pomoze, sprawdzialam cala mase, na paznokcie zmasakrowane tipsami, czas, 5 miesiecy i masz nowe. -
Pigwa > 19-06-2006, 9:59
no monik ja sciagłam tipsy w grudniu i dopiero teraz na poczatku czerwca moje paznokcie zaczeły normalnie rosn?ć i tez powiedziałam juz sobie ze nigdy więcej :?
spróbuj odżywki z firmy Sally Hansen podobno bardzo dobre :wink: -
martamaua > 19-06-2006, 12:36
A ja sie wlasnie zastanawialam na flogu co ty takie krotkie paznokietki masz
Ja tez raz mialam tipsy i to co zobaczylam po ich zdjeciu to masakra.Szkoda mi sie moich pazurkow zrobilo
Na zniszczone paznokcie nie mozna za bardzo nic nakladac,musisz poprostu odczekac...
Ja sobie pozniej zrobilam kuracje odzywka i ladne mi urosly i mocne, wczoraj jeszcze sobie french'a namalowalam to wygladaja prosto jak z salonu.
Jestem z nich dumna! -
oliwka911gt > 22-06-2006, 16:59
a jak sie nazywa ta odzywak z sally hansen?? bylam ostnio w cvs - w koncu mam go podnosem - i glowilam sie z godzinie ktora kupic i niekupilam zadnej bo niem ktora to ma byc :roll: :? -
Pigwa > 23-06-2006, 10:13
Oli polecam złota albo srebrn? :wink:
a je?li masz bardzo zniszczone paznokcie to TRIPLE STRONGpo max 2 miesiacach powinno widac efekt :wink: -
Pigwa > 23-06-2006, 13:39
o i jeszcze mi sie przypomniala jedna metoda :wink:
duzo slyszalam tez o utwardzaniu paznokci metoda jedwabiu... niewiem na czym dokladnie polega ale paznokcie sie regeneruja bo jedwabiu nie uzupelniacz tak jak zeli i akrylu tylko czekasz az paznokcie urosna i stopniowo spilowujesz ten sztuczny...podobro dobre i sprawdzone(ale nie przezemnie) :wink: -
oliwka911gt > 18-07-2006, 18:15
pigwa, daj mi spokoj z jedwabymi. majiweksze dziadostwo jakie moze byc. tak naprawde to jest opatrunek na pzakcie. mialam czasami reperowane tym tzn jak mi sielamal czy cus. to jest kawalek materialu z jedwabiu przyklejany na paznkoiec. wyglada koszmarnie. nikomu nie polecam. zreszta raz pisalam o paznkociach i tipsach. -
Sol > 26-07-2006, 0:07
Nie umiem zrozumiec dlaczego 100% kosmetyczek u ktorych bylam to totalne tluki!!!
Poszlam do jednej zrobic brwi to mi powiedziala ze nic sie z nimi nie da zrobic???i kazala je zapuszczac,co mialoby potrwac nawet rok!!!
Ale mysle sobie"jestem twarda,dam rade,za rok bede miec zajebiste brwi"
Po paru tyg zapuszczania doszlam do wniosku ze nie jestem jednak tak twarda jak myslalam,no nie moglam po prostu na siebie patrzec!!!
No wiec umowilam sie na dzisiaj do innej i poszlam.Oczywiscie okazalo sie ze ona ma zero wlasnej inicjatywy,zero artystycznej wyobrazni no po prostu dramat :mad:
Nie wspomne nawet o cenie zabiegu bo totalnie sciela mnie z nog!W Dani pewnie by bylo taniej!
A efekt koncowy byl taki ze wrocilam do domu, stanelam przed lustem, wzielam pensete i sama uzywajac mojej fantastycznie artystycznej wyobrazni i porad hostki zrobilam sobie zajebiste brwi o jakich zawsze marzylam :lol: :lol: :lol:
Powinnam zostac kosmetyczka :wink:
Paznokcie,brwi,maseczki...lubie to -
Gość > 20-03-2007, 11:59
Polazilam po sklepach, pomyslalam i... I nic nie wiem. Szukam kremu do twarzy. W cenie poprawnej(Europa). Do cery mieszanej. Skore mam bardzo na policzkach przesuszona po prysznicu...
Jakies rady?