• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Ninka Jones > 05-04-2008, 16:44

ja wiem kiedy sie zatrzymac, gorzej z tym kiedy mam zaczac krecic, tym bardziej ze musialam skrecic w prawo, a nie w lewo... wiec odleglosc byla mniejsza :?

idril > 05-04-2008, 17:10

a ja dzisiaj stoje sobie na czerwonym. obok podjechala tez elka i stanela na czerwonym. ta druga miala w srodku instruktora z ktorym tez przez jakis czas jezdzilam. machamy do siebie i sie usmiechamy i co?!

wypadek.

rozpedzony tir [jechal 90km/h bez sladow hamowania] udeza w elke.

dwutygodniowy, nowy samochod sprasowany jak charmonijka.

takiego stresa mialam ze myslalam ze umre.

jakby ktos jechal w tym samochodzie z tylu to bylby trup na miejscu.

chlopak- kierowca elki 10h jazdy

przez ulamek sekundy mialam wrazenie ze to ja mam wypadek.

cos starsznego.

tak mnie to wykonczylo psychicznie ze jak wrocilam do domu [9 rano]

padlam, zasnelam na 3h!

nienawidze tirow.

idril > 05-04-2008, 17:10

a ja dzisiaj stoje sobie na czerwonym. obok podjechala tez elka i stanela na czerwonym. ta druga miala w srodku instruktora z ktorym tez przez jakis czas jezdzilam. machamy do siebie i sie usmiechamy i co?!

wypadek.

rozpedzony tir [jechal 90km/h bez sladow hamowania] udeza w elke.

dwutygodniowy, nowy samochod sprasowany jak charmonijka.

takiego stresa mialam ze myslalam ze umre.

jakby ktos jechal w tym samochodzie z tylu to bylby trup na miejscu.

chlopak- kierowca elki 10h jazdy

przez ulamek sekundy mialam wrazenie ze to ja mam wypadek.

cos starsznego.

tak mnie to wykonczylo psychicznie ze jak wrocilam do domu [9 rano]

padlam, zasnelam na 3h!

nienawidze tirow.

Vorissa > 05-04-2008, 18:32

dobrze, że to jednak podczas nauki jazdy, a nie później w życiu. a w ogóle to i tak 'niefajne' do?wiadczenie.

ja po tym jakby we mnie wjechał go?ć jad?cy 140km/h byłam tak przerażona, że swoje to na egzaminie zrobiło. ale potem przechodzi.

w takiej sytuacji to chyba najgorsze co można zrobić to poddać się i zrezygnować chwilowo z jazd, bo potem to strach pozostaje.

Vorissa > 05-04-2008, 18:32

dobrze, że to jednak podczas nauki jazdy, a nie później w życiu. a w ogóle to i tak 'niefajne' do?wiadczenie.

ja po tym jakby we mnie wjechał go?ć jad?cy 140km/h byłam tak przerażona, że swoje to na egzaminie zrobiło. ale potem przechodzi.

w takiej sytuacji to chyba najgorsze co można zrobić to poddać się i zrezygnować chwilowo z jazd, bo potem to strach pozostaje.

Ninka Jones > 06-04-2008, 14:04

o kur.wa 8O

no to niefajne ma chlopak doswiadczenie teraz... a jesli Jula o Ciebie chodzi to nie dziwie sie ze w szoku bylas... moja Rybkowska miala kolizje na drugiej jezdzie, ale to nie bylo nic powaznego, tylko delikatnie drzwi wgniecione :?

Ninka Jones > 06-04-2008, 14:04

o kur.wa 8O

no to niefajne ma chlopak doswiadczenie teraz... a jesli Jula o Ciebie chodzi to nie dziwie sie ze w szoku bylas... moja Rybkowska miala kolizje na drugiej jezdzie, ale to nie bylo nic powaznego, tylko delikatnie drzwi wgniecione :?

idril > 06-04-2008, 17:04

nie no ja mam teraz jazdy rozpisane po dwie godziny w poniedzialek, wtorek, sroda i nawet w czwartek przed samym egzaminem

wiec nie am mowy o zadnej przerwie

idril > 06-04-2008, 17:04

nie no ja mam teraz jazdy rozpisane po dwie godziny w poniedzialek, wtorek, sroda i nawet w czwartek przed samym egzaminem

wiec nie am mowy o zadnej przerwie

Vorissa > 06-04-2008, 17:14

nie za dużo tak przed egzaminem samym ? 8O

z opowiadań innych i do?wiadczeń własnych wiem, że najlepiej jest mieć przed egzaminem 2h, tak dzień wcze?niej, ale oczywi?cie co kto woli.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia