-
-
Re: Summer Adventure
Vorissa > 04-04-2008, 16:14
no wła?nie ? jak poszło?! -
idril > 04-04-2008, 19:51
zle. jesli moge sie wypowiedziec oczywiscie.
:? -
idril > 04-04-2008, 19:51
zle. jesli moge sie wypowiedziec oczywiscie.
:? -
WAMPIREK > 04-04-2008, 23:12
:*** -
WAMPIREK > 04-04-2008, 23:12
:*** -
Ninka Jones > 04-04-2008, 23:24
nie udalo sie
mialam swietnego instruktora, i Yarisa, tak jak chcialam...
ale wiedzialam ze jesli obleje to na prostopadlym... i tak sie wlasnie stalo
w 20. minucie kazal mi zaparkowac i za wczesnie zaczelam skrecac i potem juz nie wiedzialam co zrobic, bo ja nienawidze parkowac!
jeszcze mnie bardziej zdolowal bo powiedzial ze "do tej pory jechalam idealnie i plac bardzo ladnie i w ogole taka jestem opanowana, ani za szybko ani za wolno nie jechalam, tak w sam raz" i jak sie spytal ktore podejscie to ja powiedzialam ze pierwsze a on "no to bardzo ladnie miala pani wszystko opanowane", a ja myslalam ze sie tam poplacze...
kolejny mam 20 maja, moglam miec wczesniej ale mama sie uparla ze po maturach... :? i zadeklarowalam ze chce na Yarisie, bo tylko na ten samochod mozna takie oswiadczenie zlozyc, ze wzgledu na to ze wprowadzili go w zeszlym miesiacu. -
Ninka Jones > 04-04-2008, 23:24
nie udalo sie
mialam swietnego instruktora, i Yarisa, tak jak chcialam...
ale wiedzialam ze jesli obleje to na prostopadlym... i tak sie wlasnie stalo
w 20. minucie kazal mi zaparkowac i za wczesnie zaczelam skrecac i potem juz nie wiedzialam co zrobic, bo ja nienawidze parkowac!
jeszcze mnie bardziej zdolowal bo powiedzial ze "do tej pory jechalam idealnie i plac bardzo ladnie i w ogole taka jestem opanowana, ani za szybko ani za wolno nie jechalam, tak w sam raz" i jak sie spytal ktore podejscie to ja powiedzialam ze pierwsze a on "no to bardzo ladnie miala pani wszystko opanowane", a ja myslalam ze sie tam poplacze...
kolejny mam 20 maja, moglam miec wczesniej ale mama sie uparla ze po maturach... :? i zadeklarowalam ze chce na Yarisie, bo tylko na ten samochod mozna takie oswiadczenie zlozyc, ze wzgledu na to ze wprowadzili go w zeszlym miesiacu. -
Vorissa > 05-04-2008, 12:12
ja też nie lubię parkować, nigdy nie wiem czy już mam się zatrzymać czy co...
ale co tam, wyjechałas na miasto chociaż, ja za pierwszym podej?ciem spaliłam na ruszaniu na wzniesieniu :oops:
ale będzie dobrze, zdasz następnym razem. -
Vorissa > 05-04-2008, 12:12
ja też nie lubię parkować, nigdy nie wiem czy już mam się zatrzymać czy co...
ale co tam, wyjechałas na miasto chociaż, ja za pierwszym podej?ciem spaliłam na ruszaniu na wzniesieniu :oops:
ale będzie dobrze, zdasz następnym razem. -
Ninka Jones > 05-04-2008, 16:44
ja wiem kiedy sie zatrzymac, gorzej z tym kiedy mam zaczac krecic, tym bardziej ze musialam skrecic w prawo, a nie w lewo... wiec odleglosc byla mniejsza :?