• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

Vorissa > 04-04-2008, 16:14

no wła?nie ? jak poszło?!

idril > 04-04-2008, 19:51

zle. jesli moge sie wypowiedziec oczywiscie.

:?

idril > 04-04-2008, 19:51

zle. jesli moge sie wypowiedziec oczywiscie.

:?

WAMPIREK > 04-04-2008, 23:12

:***

WAMPIREK > 04-04-2008, 23:12

:***

Ninka Jones > 04-04-2008, 23:24

nie udalo sie

mialam swietnego instruktora, i Yarisa, tak jak chcialam...

ale wiedzialam ze jesli obleje to na prostopadlym... i tak sie wlasnie stalo

w 20. minucie kazal mi zaparkowac i za wczesnie zaczelam skrecac i potem juz nie wiedzialam co zrobic, bo ja nienawidze parkowac!

jeszcze mnie bardziej zdolowal bo powiedzial ze "do tej pory jechalam idealnie i plac bardzo ladnie i w ogole taka jestem opanowana, ani za szybko ani za wolno nie jechalam, tak w sam raz" i jak sie spytal ktore podejscie to ja powiedzialam ze pierwsze a on "no to bardzo ladnie miala pani wszystko opanowane", a ja myslalam ze sie tam poplacze...

kolejny mam 20 maja, moglam miec wczesniej ale mama sie uparla ze po maturach... :? i zadeklarowalam ze chce na Yarisie, bo tylko na ten samochod mozna takie oswiadczenie zlozyc, ze wzgledu na to ze wprowadzili go w zeszlym miesiacu.

Ninka Jones > 04-04-2008, 23:24

nie udalo sie

mialam swietnego instruktora, i Yarisa, tak jak chcialam...

ale wiedzialam ze jesli obleje to na prostopadlym... i tak sie wlasnie stalo

w 20. minucie kazal mi zaparkowac i za wczesnie zaczelam skrecac i potem juz nie wiedzialam co zrobic, bo ja nienawidze parkowac!

jeszcze mnie bardziej zdolowal bo powiedzial ze "do tej pory jechalam idealnie i plac bardzo ladnie i w ogole taka jestem opanowana, ani za szybko ani za wolno nie jechalam, tak w sam raz" i jak sie spytal ktore podejscie to ja powiedzialam ze pierwsze a on "no to bardzo ladnie miala pani wszystko opanowane", a ja myslalam ze sie tam poplacze...

kolejny mam 20 maja, moglam miec wczesniej ale mama sie uparla ze po maturach... :? i zadeklarowalam ze chce na Yarisie, bo tylko na ten samochod mozna takie oswiadczenie zlozyc, ze wzgledu na to ze wprowadzili go w zeszlym miesiacu.

Vorissa > 05-04-2008, 12:12

ja też nie lubię parkować, nigdy nie wiem czy już mam się zatrzymać czy co...

ale co tam, wyjechałas na miasto chociaż, ja za pierwszym podej?ciem spaliłam na ruszaniu na wzniesieniu :oops:

ale będzie dobrze, zdasz następnym razem.

Vorissa > 05-04-2008, 12:12

ja też nie lubię parkować, nigdy nie wiem czy już mam się zatrzymać czy co...

ale co tam, wyjechałas na miasto chociaż, ja za pierwszym podej?ciem spaliłam na ruszaniu na wzniesieniu :oops:

ale będzie dobrze, zdasz następnym razem.

Ninka Jones > 05-04-2008, 16:44

ja wiem kiedy sie zatrzymac, gorzej z tym kiedy mam zaczac krecic, tym bardziej ze musialam skrecic w prawo, a nie w lewo... wiec odleglosc byla mniejsza :?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia