-
-
Re: Summer Adventure
Ninka Jones > 03-04-2008, 21:10
u mnie jest Chevrolet Aveo i Opel Corsa.
ale WORD rozwiazal umowe z Chevroletem i stopniowo je wycofuja a na ich miejsce juz jest Toyota Yaris.
w moim osrodku jest jedna i dzisiaj nia jechalam przez 10 minut na placu.
a jutro moge trafil na ktorys z tych trzech.
czesciej chyba jezdzilam Corsa, ale Toyota jest zaje.bista! :lol: -
idril > 03-04-2008, 22:37
a ja sie nie znam kompletnie na samochodach nie wiem czym jezdzilam i czym bede na egzaminie, ktory btw mam 10 kwietnia
wiem za to jakimi kolorami samochodow jezdzilam: zoltym [najczesciej], czerwonym, niebieskim, granatowym.
o! -
idril > 03-04-2008, 22:37
a ja sie nie znam kompletnie na samochodach nie wiem czym jezdzilam i czym bede na egzaminie, ktory btw mam 10 kwietnia
wiem za to jakimi kolorami samochodow jezdzilam: zoltym [najczesciej], czerwonym, niebieskim, granatowym.
o! -
Ninka Jones > 04-04-2008, 10:20
:lol:
j w trakcie kursu jezdzilam niebieskim Aveo i bordowa Corsa, a na egzaminie mamy czerwone Corsy i Aveo i srebrne Yarisy :lol:
nie chce Aveo miec na egzaminie, bo dawno w tym nie siedzialam i skret i przyspieszenie ma gorsze od pozostalych :?
trzymajcie kciuki! -
Ninka Jones > 04-04-2008, 10:20
:lol:
j w trakcie kursu jezdzilam niebieskim Aveo i bordowa Corsa, a na egzaminie mamy czerwone Corsy i Aveo i srebrne Yarisy :lol:
nie chce Aveo miec na egzaminie, bo dawno w tym nie siedzialam i skret i przyspieszenie ma gorsze od pozostalych :?
trzymajcie kciuki! -
Vorissa > 04-04-2008, 14:31
ja jeździłam metalikiem, z takim niebieskawym połyskiem, a na egzaminie wszystkie s? czerwone - żeby łatwo było je rozróżnić : ) -
Vorissa > 04-04-2008, 14:31
ja jeździłam metalikiem, z takim niebieskawym połyskiem, a na egzaminie wszystkie s? czerwone - żeby łatwo było je rozróżnić : ) -
WAMPIREK > 04-04-2008, 15:51
I jak Ninus ?? -
WAMPIREK > 04-04-2008, 15:51
I jak Ninus ?? -
Vorissa > 04-04-2008, 16:14
no wła?nie ? jak poszło?!