-
-
Re: Summer Adventure
Vorissa > 03-04-2008, 18:01
wła?nie - np. janie wiem co chcę studiować, gdzie i w ogóle :lol:
ale co? kombinuję, jak się wszystko uda tylko... ^.^
ja ostatnio słyszałam w radiu, że jakie? komisje w wordach były i egzaminatorzy jakie? opier.dolenie dostali, że czemu niby tak mało osób zdaje... bo jakie? 30% i co to w ogóle ma być że kto? 13 razy zdaje itp... i zauważyłam, że teraz to coraz wiecej osób zdaje za 1 razem, więc będzie dobrze
przede wszystkim d-użo zalezy od egzaminatora, nawet jak kto? jedzie dobrze to i tak go uwali (potrafi? nie podać nawet przyczyny) a inni robi? masę błędów a i tak zdaj?.
drug? zależno?ć zauważyłam, że Ci co zdaj? za 2 b?dź który? tam razem bardziej szanuj? prawko... mam znajomych którzy zdali za 1 razem i maj? już na koncie jakie? 15 pkti po 1-2 mandaty :lol: -
edyta_s > 03-04-2008, 18:31
Vorissa, wiesz co, zauwazylam dokladnie to samo
Hm ale zeby miesiac przed matura nie wiedziec gdzie sie chce isc... to juz jest spory problem -
edyta_s > 03-04-2008, 18:31
Vorissa, wiesz co, zauwazylam dokladnie to samo
Hm ale zeby miesiac przed matura nie wiedziec gdzie sie chce isc... to juz jest spory problem -
Vorissa > 03-04-2008, 19:37
w sumie to ja te swoje stosunki międzynarodowe gnębię :lol:
bo to takie, że wszystko i nic :lol: :lol: czyli co? dla mnie :lol: -
Vorissa > 03-04-2008, 19:37
w sumie to ja te swoje stosunki międzynarodowe gnębię :lol:
bo to takie, że wszystko i nic :lol: :lol: czyli co? dla mnie :lol: -
Ninka Jones > 03-04-2008, 19:37
jutro mam... i chcialabym zdawac na Yarisiejezdzilam nim dzis na placu przez 10 minut :lol: -
Ninka Jones > 03-04-2008, 19:37
jutro mam... i chcialabym zdawac na Yarisiejezdzilam nim dzis na placu przez 10 minut :lol: -
Vorissa > 03-04-2008, 19:51
a w ogóle jakimi samochodami jeździły?cie/ jeździcie ?
ja miałam Peugota 207 i takiego samego na egzaminie, zreszt? egz. to tylko Peugotoy 207, a to czy podczas nauki jazdy się tym jeździło to zależało od wyboru OSK, bo w niektórych jeszcze były stare Fiaty Punto.
Powiem tak - peugot, nówka, ?wietnie się jeździło, jednak na gazie, często gasł, i te głupie plastikowe pierdoły ma nisko i łatwo zahaczyć np. parkuj?c przodem. -
Vorissa > 03-04-2008, 19:51
a w ogóle jakimi samochodami jeździły?cie/ jeździcie ?
ja miałam Peugota 207 i takiego samego na egzaminie, zreszt? egz. to tylko Peugotoy 207, a to czy podczas nauki jazdy się tym jeździło to zależało od wyboru OSK, bo w niektórych jeszcze były stare Fiaty Punto.
Powiem tak - peugot, nówka, ?wietnie się jeździło, jednak na gazie, często gasł, i te głupie plastikowe pierdoły ma nisko i łatwo zahaczyć np. parkuj?c przodem. -
Ninka Jones > 03-04-2008, 21:10
u mnie jest Chevrolet Aveo i Opel Corsa.
ale WORD rozwiazal umowe z Chevroletem i stopniowo je wycofuja a na ich miejsce juz jest Toyota Yaris.
w moim osrodku jest jedna i dzisiaj nia jechalam przez 10 minut na placu.
a jutro moge trafil na ktorys z tych trzech.
czesciej chyba jezdzilam Corsa, ale Toyota jest zaje.bista! :lol: