• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

idril > 02-04-2008, 20:47

[quote name="Vorissa"]jak dużym wstydem jest niezdanie matury/albo zdanie słabo ? :oops:[/quote]

zaden wstyd. gorsze rzeczy sie zdarzaja.

ja mam wywiadowke w poniedzialek. ale ode mnie nikt nie musi przychodzic.

zreszta i tak by nie poszli.

jestem dorosla szkola to moja sprawa.

a jak bym dostala szlaban to bym wybuchla mamie w twarz smiechem.

nie mam 10 lat... :lol:

edyta_s > 02-04-2008, 21:07

mysle, ze sie przejmujemy, bo to generalnie 1 nasz wazny egzamin w zyciu

mi tam bylo wstyd matury nie zdac, chyba bym sie zalamala ale skonczmy z takimi skrajnie pesymistycznymi i nierealnymi wizjami

edyta_s > 02-04-2008, 21:07

mysle, ze sie przejmujemy, bo to generalnie 1 nasz wazny egzamin w zyciu

mi tam bylo wstyd matury nie zdac, chyba bym sie zalamala ale skonczmy z takimi skrajnie pesymistycznymi i nierealnymi wizjami

Vorissa > 02-04-2008, 21:10

u mnie mama idzie, bo chce się czuć jeszcze 'młoda' :lol: ostatni raz, bo wywiadówka... no to ma się jeszcze poczucie że dziecko do szkoły chodzi to takie 'małe' :lol: zreszt?, to ostatnia wywiadówka. u mnie mama w gim nie chodziła, teraz i tak ma po drodze, bo do pracy idzie więc akurat jej czas minie :lol:

a maturę można poprawiać, ?ci?gnęłam sobie te takie z CKE o poprawkę... :lol:

Vorissa > 02-04-2008, 21:10

u mnie mama idzie, bo chce się czuć jeszcze 'młoda' :lol: ostatni raz, bo wywiadówka... no to ma się jeszcze poczucie że dziecko do szkoły chodzi to takie 'małe' :lol: zreszt?, to ostatnia wywiadówka. u mnie mama w gim nie chodziła, teraz i tak ma po drodze, bo do pracy idzie więc akurat jej czas minie :lol:

a maturę można poprawiać, ?ci?gnęłam sobie te takie z CKE o poprawkę... :lol:

Ninka Jones > 03-04-2008, 0:03

ja mam szlaban do klasyfikacji na wychodzenie i gosci... :? ehhh szkoda gadac, niezle sie wczoraj poklocilysmy.

kasuje Patryka z glowy na 3 dni i skupiam sie na egzaminie. dzis juz z jazda bylo w porzadku.

a jeszcze do niego wracajac... wczoraj mielismy dziwna rozmowe w nocy na gadu i stracilam jakies 50% nadziei.

i kur.wa nie wiem juz gdzie na te studia isc :?

chyba nie ma nikogo bardziej glupiego/niezdecydowanego ode mnie...

Ninka Jones > 03-04-2008, 0:03

ja mam szlaban do klasyfikacji na wychodzenie i gosci... :? ehhh szkoda gadac, niezle sie wczoraj poklocilysmy.

kasuje Patryka z glowy na 3 dni i skupiam sie na egzaminie. dzis juz z jazda bylo w porzadku.

a jeszcze do niego wracajac... wczoraj mielismy dziwna rozmowe w nocy na gadu i stracilam jakies 50% nadziei.

i kur.wa nie wiem juz gdzie na te studia isc :?

chyba nie ma nikogo bardziej glupiego/niezdecydowanego ode mnie...

idril > 03-04-2008, 13:12

uwiez mi na slwoo Nin ze sa ludzie w naszej sytuacji przedmatulanej ktorzy w ogole nie wiedza gdzie isc i czy przedmioty ktore wybrali na mature w ogole im sie do czegos przydadza.

a kiedy masz egzamin?!

moja przyjaciolka z ktora ja robilma prawko [chodzilysmy razem na kurs] wczoraj zdala za pierwszym razem

ja zdaje poznije od niej bo mialma maly problem z dokumentami [mialy bledy... bez komenatrza!]

idril > 03-04-2008, 13:12

uwiez mi na slwoo Nin ze sa ludzie w naszej sytuacji przedmatulanej ktorzy w ogole nie wiedza gdzie isc i czy przedmioty ktore wybrali na mature w ogole im sie do czegos przydadza.

a kiedy masz egzamin?!

moja przyjaciolka z ktora ja robilma prawko [chodzilysmy razem na kurs] wczoraj zdala za pierwszym razem

ja zdaje poznije od niej bo mialma maly problem z dokumentami [mialy bledy... bez komenatrza!]

Vorissa > 03-04-2008, 18:01

wła?nie - np. ja nie wiem co chcę studiować, gdzie i w ogóle :lol:

ale co? kombinuję, jak się wszystko uda tylko... ^.^

ja ostatnio słyszałam w radiu, że jakie? komisje w wordach były i egzaminatorzy jakie? opier.dolenie dostali, że czemu niby tak mało osób zdaje... bo jakie? 30% i co to w ogóle ma być że kto? 13 razy zdaje itp... i zauważyłam, że teraz to coraz wiecej osób zdaje za 1 razem, więc będzie dobrze

przede wszystkim d-użo zalezy od egzaminatora, nawet jak kto? jedzie dobrze to i tak go uwali (potrafi? nie podać nawet przyczyny) a inni robi? masę błędów a i tak zdaj?.

drug? zależno?ć zauważyłam, że Ci co zdaj? za 2 b?dź który? tam razem bardziej szanuj? prawko... mam znajomych którzy zdali za 1 razem i maj? już na koncie jakie? 15 pkti po 1-2 mandaty :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia